נמאס לי

noni2222

New member
נמאס לי../images/Emo32.gif../images/Emo7.gif

נמאס לי לשבת בשישי בערב בבית!! וכל זה כי אני פאקינג ביישנית וכשהוא היה נחמד אלי והזמין אותי המצאתי איזשהו תירוץ. די נמאס לי שישי הבא אני יוצאת לא מעניין אותי!! אוףף אבל למה למה לא היה לי האומץ היום?!?!?!?

MrJTsGirl

New member
אולי תשלחי הודעה

ותגידי שביטלת את התוכניות ואת כן יכולה היום? יש לי חוק מאוד חשוב בשבילך ובשביל כל הפורום מי שמתבייש מתייבש ותאמינו לי עברתי את זה יותר מידי חחח עדיף לזרום ולא להתבייש... תעשו מה בראש שלכם תאמינו לי הפאדיחות של ההתחלה משתלמות בסוף!

Ne§t£A Gi®L

New member
אני איתך.../images/Emo108.gif

תשלחי לו הודעה, ותגידי לו שאין לך תוכניות הערב, בסוף. למה אמרת לו לא בכלל?

noni2222

New member
כי אני סתומה...=/

זה למה אמרתי לו לא.. שישי הבא לא מעניין אותי אני לא אתבייש! ואני לא יכולה לשלוח לו הודעה אין לי איך להשיג אותו.. (נו אוסטרליה, לאף אחד פה אין פלאפון.)

SNoopY 26

New member
../images/Emo32.gif חזרתי מבומבמלה!!!!!!!!!!!!!!!

היה ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק פשוט מדהים מדהיםםם אין אין כלכך נהנתי!! ארבעה ימים שאתה חופשי לעשות מה שבראש שלך. אתה באחריות עצמך בלבד. צחוקים בכמויות מטורפות,חום, קור, חוסר שינה, המון צ'אי, שאנטי, אוכל, ים ים ים, שמש, חול, נשיקה ראשונה, קניות, היתרגשות, עצבים, מדורות, עשן,אוהלים, נרגילות, מסיבות, סדנאות, חוויות, אנשים חדשים חמודים ומוזרים.
אין פשוט היה גדול. רק שאני בבית עכשיו, ואני מסתכלת על תמונה שלי משם, אני מבינה כמה שהיה כייף. פשוט חוויה ענקית שכזו. כל מיני דברים כאלה שאני לא אשכח. המוןןןןןןןןןן צחוקים וירידות. חחחחח לעשות מעגל עם מלא אנשים חמודים ולנגן בגיטרה. וכולם עוברים ומסתכלים
והוחלט סופית - השיר "אהובתי" של משינה, זה השיר של הבומבמלה. טוב, נראה לי שאפרט יותר מאוחר. יש לי שיעורים לעשות. ביייי
(אגב אחינועם, ראיתי אותך...
)

Blue mai

New member
בואנההה../images/Emo82.gif

נשיקה ראשונה,תפרטי! שמחה שנהנית[:

SNoopY 26

New member
אעע כי לא יודעת

אנחנו בקושי מדברות ואני בקושי מכירה אותך :[ אז חשבתי שזה יהיה תקוע כזה. מה לא...? בכל מקרה, את חמודה.
ופעם הבאה, אני אבוא

נו, אז היית באה והיינו מכירות [:

אוף נו, לא מתביישים ממני. אני מאלה שיכולים סתם לראות בנדם על הים ולהגיד "אוח הוא נראה לי נחמד" וללכת לדבר איתו. אז בטח שאפשר לבוא לדבר איתי.. נו אני לא נושכת ותודה ותבואי פעם הבאה!!!!

AnGeL DoLlY

New member
סאפ התנשקה וסאפיר התנשקה!!!11 :]

מזל טוב לך אהובתי! וכן, באמת הייתה חוויה בלתי נשכחת.

DIE kvar

New member
שמחה שנהנת מתוקה ../images/Emo13.gif

וחבל שלא ראיתי אתכן, אבל לא נורא, שנה הבאה בתיכון
ותספרי על הנשיקה מה זה החוסר פרטים הזה!

SNoopY 26

New member
תודה לכולכן :]]

חמודות.
אמ כן, הכרתי מישהו. ודי, הייתי מתה להיתנשק כברררררררר. כאילו פאק, כמעט כל החברות שלי היתנשקו( חוץ מ-2) והן סיפרו המון חוויות וממש רציתי כבר לחוות את זה בעצמי, אז פשוט זרמתי והלכתי על זה. הוא ב-י'. חמוד כזה. הוא זה שהיתעניין בי ורצה להכיר אותי. זה היה בערב, על חוף הים.( נשמע רומנטי) סתם דיברנו.. הוא בעיקר סיפר על עצמו. לא דיברנו על דברים מרגשים במיוחד. ואז זה פשוט קרה... היתנשקנו. חוץ מהיתרגשות לא הרקגשתי שום דבר, כי בכל זאת - הכרתי את הבנאדם לא הרבה זמן. וכאילו, אני מניחה שכשאני אתנשק עם מישהו שאני אוהבת זה יהיה הרבה יותר כייף. וזהו, היתנשקנו פעמיים. היה רטוב בעיקר
חח אני רק חיייייייבת לציין שהוא קצת(הרבה) קרצייה. כאילו פאק, הוא לא הפסיק להיתקשר אלי ולשלוח הודעות. ובלי קשר - לא היתנשקתי איתו מתוך היתענינות בו. וגיליתי שהוא קצת טמבל כזה. אחד שחמוד, אבל רק בתור ידיד. אז אמרתי לו שאני לא מחפשת משו רציני ואני לא רואה אותנו כיותר מידידים ובלה בלה בלה.
זהוווו. אני מרגישה שקצת זיינתי את השכל. בכל מקרה יהיה כייף לדעת אם קראת.

™baMba

New member
קראתי../images/Emo13.gif

אז תגידי לחכות למשהו אמיתי אמיתי וטוב, מישהו שממש רצית? או פשוט לחתוך וזהו, וזין על פעם ראשונה? :) ביי דה וואי - שמחה שנהנית! :)
[<= חח כמה מתאים..
]

nettus

New member
תראי...

אני יודעת שלא שאלת אותי אבל.... גם אני התנשקתי בפעם הראשונה עם מישהו שהכרתי שעתיים קודם לכן, אבל עדיין היה סבבה, ואני תמיד יזכור את זה, אולי זה עזר לי קצת שהייתה משיכה למה אחרת זה סתם היה מעפן, אין ספק שעם את רוצה נשיקהמ יוחדת חכי קצת, זה לא יזיק לך, ואחרי זה הנשיקה הראשונה שלך תהיה יותר מיוחדת אבל תעשי מה שבראש שלך, זה הכול תלוי ברגע

למעלה