נמאס לי!!!!

G a l 4

New member
נמאס לי!!!!../images/Emo178.gif

טוב אז פעם ראשונה שאני כותב כאן, אני מרגיש שאני חייב לפרוק את מה שיושב לי בלב כי אחרת לא יהייה טוב. ונראה לי שזה המקום המתאים. אז קצת רקע, בן 19, חייל. בארון פחות או יותר ויש לי חבר כבר 3 חודשים בן גילי. לפני שהכרתי אותו, הייתי בקשר עם אנשים בוגרים יחסית (25-30) וזה היה נחמד אבל אף פעם לא הצליח להחזיק מעמד יותר מדי זמן, נמאס במהרה, וגם ככה אין הרבה במשותף. בכל מקרה, מאז שאנחנו צמודים אז באמת שאני מרגיש שהכל במקום, אבל יש פעמים שאני פשוט לא יודע מה נסגר והלוואי שהייתי יכול לעבור צד. רק בשביל להמנע מההרגשה הזו. אני חושב על זה הרבה ולפעמים זה גורם לי לכאב פיזי ממשי. אני מאמין בו והכל אבל לפעמים יש לי תחושה כאילו הוא מסתיר ממני דברים, במיוחד למה שקשור לעבר שלו, למה שקשור לידידים שלו שבעבר היה בינהם סוג של קשר רומנטי, או סתם סטוץ שהפך לידיד... מצד אחד הוא אוהב, ומצד שני אני מרגיש שיש פער. ממש מלטף ומשקר. הוא חשוב לי ואני לא רוצה לוותר עליו, כי באמת שלא אהבתי ככה, ואף אחד מעולם לא עניין אותי בצורה כזו. אין דקה שאני לא חושב עליו. איך אני יכול להתנער מההרגשה הזו?

טוב,

אז קודם כל ברוך הבא גל, מצאת מקום טוב לכתיבת הודעה כזו
דבר שני, אתה לדעתי נמצא במצב שבו אתה מרגיש חוסר מוצא מכיוון שמצד אחד אתה אוהב ולא רוצה לוותר, אבל מצד שני אתה לא כל כך בטוח באמינות ובכנות של הקשר ביניכם, וזה מה שגורם לך בעצם לכאב הפיזי, הפחד לאבד אותו ואת מה שטוב לך כל כך עכשיו. אני אפתח בזה שאני אגיד לך שכל קשר, לא משנה איזה סוג של קשר, מתחיל קודם כל בתשתית של אמון. אם אין אותה אז כל הקשר הזה שווה לטימיון.. אם אתם ביחד כבר שלושה חודשים אני חושב שכדאי לכם לשבת לשיחה של 4 עיניים ופשוט להתחיל לשפוך אחד בפני השני מה הוא חושב ואיך הוא מרגיש. פשוט ככה.. קח אותו לאיזה מקום שאתם אוהבים לשבת בו ושטוב לכם שם, ותתחיל לספר לו ולהוציא את כל אשר על ליבך. אתה לא יודע איזו הרגשה שיחה כזו יכולה לתת לבן אדם, או איך וכמה היא יכולה לתרום לטיב של הקשר ביניכם. תזכור שאין כמו האמת, ותבהיר לו את זה גם, כי אם אין ביניכם אמת, אז הקשר לא שווה.. ואם אתה איכשהו כן תגלה שהוא משקר לך, אתה ממש תיפגע ואני בטוח שתעזוב אותו, לכן אני עוד יותר מציע שתעשה איתו שיחות פתוחות, אחד על אחד, ותשפוך בפניו את מה שבאמת מציק לך.. אנחנו כאן לכל דבר שיעלה \ יצוץ \ יופיע או יפתיע
רן.

gilad music

New member
אני כל כך רוצה לעזור לך אבל....

מיצטער אחי, אין לי ממש נסיון בזוגיות אז נשמה, אין לי לתת לך כלים להיתמודד עם בעיתך רק לתת לך טיפ אחד שעוזר בכל מצב : לדבר האאאא,, ברוך הבא לפורום אהלן,אהלן,אהלן תהנה......

G a l 4

New member
הלוואי והייתי מוצא את הכוח

ואת המילים לשיחה מסוג כזה... חבר טוב אמר לי שאני כ"כ מפחד לאבד את מה שיש לי שאני מוותר על העקרונות שלי... וזה לא צריך להיות ככה. הוא צודק אבל זה חזק ממני. אולי איזו הקדמה או משהו לפני שאני מציף את הכל... תחזיקו לי אצבעות.

למעלה