נמאס לי.

נמאס לי. ../images/Emo117.gif

פשוט נמאס לי!!!!!!! הבאה שכותבת סליחה על זה שהיא פתחה שרשור מקבלת מכות. מותר לכן לפתוח שרשורים חדשים... תחזרו אחרי: מותר לכן לפתוח שרשורים חדשים! אם אתן רוצות לכתוב משהו שלא קשור לנושא, עדיף שתשרשרו את ההודעה הזאת, אבל גם אם לא זה לא כזה ביגי. שרשור חדש זה לא הדבר הכי נורא בעולם. זה לא נורא בכלל. אוקיי, אז לא צריך לפתוח שרשור על כל דולי, אבל מדי פעם מותר לפתוח שרשורים חדשים, גם אם אין לשרשור נושא מעניין או חשוב. אתן צריכות להפסיק לפחד מהשרשורים. ולפחד מענת.. וסליחה שאני מאשימה ענת - אבל קצת נמאס לי ממך, ואני יודעת שאני לא היחידה. דיברתי כאן עם כמה בנות בפורום הזה, ולכולן נמאס מזה. תפסיקי להפחיד חדשות!!!! את מפחידה כאן ילדות. את מתרגזת מכל שרשור חדש. ועושה מזה סיפור. זה לא כזה ביג דיל ואת לא צריכה להתעצבן. זה לא בריא לך. זה לא בריא לאף אחת. וזה מעצבן אותי. ולסיכום - תפסיקו לעשות כזה סיפור מכל שרשור חדש. וענת - אני באמת חושבת שאת תורמת לפורום הזה, רק חבל שאת מתעצבנת כל כך בגלל שרשורים...

Hugs a Kisses

New member
תומכת!

אני דיברתי גם עם טל ואני חושבת כמוה לא לפתוח שרשור על כל דולי, אבל לא חייבים לכתוב בכל שרשור, "מצטערת שפתחתי שרשור חדש" זה לא מקובל גם עליי זה סתם די דפוק יש לכן נושא לשרשור, אז תפתחו זה עדיף מאשר שתקחו שרשור לדוגמא דיסני ותוסיפו אליו סתם בובות, כי זה באמת מרגיז ולא מועיל וענת, את לא היחידה והרבה עושות את זה, אבל רק אלייך מרוכזת רוב ההתייחסות, יש לך בובות באמת יפות וכל זה, אבל אל תתני לזה לעלות לראש שלך, את בן-אדם מאוד מאוד נחמד ואין לי כוונה להעליב אבל פשוט אני מכירה ממך ולא שהתכוונת זה פשוט מה שיצא, אז רק קצת תיזהרי כיזה יכול ממש להעליב!

עם לא שמתן לב .....

אמרתי אותו דבר לפני כמה זמן ולא שמו עלי אבל בכל זאת תומכת!!!!!

בעעע....אני לא מתעצבנת בגלל שרשורים

אני מתעצבנת בגלל שבאחד מהטאגליינז ("לכל החדשות והחדשים וסתם כאלה שרוצים לדעת את הכללים") מבקשים לא לפתוח שרשורים חדשים על כל דולי. גם את ביקשת לא לפתוח שרושר חדש על כל דולי. אני מתעצבנת מעצם העובדה שחלק אומרים שלא, חלק אומרים שכן, חלק כן פותחות על כל דולי, חלק לא מגיבות, חלק כן מגיבות, ושום דבר לא סגור. כאילו, אם המנהלת שמה בקשה כזו בטאגליין, נראה לי שצריך להקשיב למה שכתוב שם. אבל גם למנהלת לא אכפת שיפתחו שרשורים חדשים. אז.....מה?? פיצול אישיות של הפורום?? מה נסגR?? זה משגע אותי, ובגלל זה אני מתעצבנת. התגובות שלי קיצוניות, תמיד היו, תמיד יהיו, אבל זה טבעי-אני אוהדת הפועל
לא, סתם.... אני יודעת שהתגובות שלי קיצוניות, אבל עם זאת, ובלי כל קשר לנושא הספציפי הזה, אם הורים לילד לא יגידו לו מה אסור, מאיפה הוא אמרו לדעת שזה אסור?? אני קיצונית כמעט בכל דבר. אני יודעת שזה לא טוב, אבל ככה אני. וכמו שאומרת סיגל "היה עצמך. אם אנשים מספיק חולים כדי לאהוב את זה".....אולי לא אתן. אבל יש לי גם חיים אחרים. אני לא הולכת לשנות את עצמי בשביל לא להפחיד חדשות
.....

Hugs a Kisses

New member
לא צריך להשתנות בשביל זה...

אני לא מדברת על להפחיד, רק מהמילה להפחיד זה נשמע מגוכח במקצת אני מדברת על להעליב תגובות קיצוניות גורמות להעלבה, אז באמת, בשביל שרשור מסכן צריך להעליב? צריך להגיד חד וחלק לא לפפתוח אבל לא להעליב, כי זה באמת מעליב...

לא אמרתי לך להשתנות...

גם לא ביקשתי את זה. אני רק אומרת שאת צריכה להתמתן. למתן את התגובות שלך. לשים לב שמה שאת כותבת יכול לפגוע באחרים. ועוד דבר: תפסיקו לנצל שרשורים פור גאד סייק. יש מספיק שרשורים של בובות אתן לא צריכות לנצל את כל אלו שלא. ותודה שטסתם אל-על.

וגם לך../images/Emo26.gif

אני יכולה לצבוע את עצמי ולהגיד אחרת. אני יכולה. אבל למה שאני לא אתנהג איך שאני? למה שאני לא אהיה עצמי? כי זה מעליב? בנאדם בוחר ממה וממי להעלב. אם באמת פגעתי נפשית במישהו כי אמרתי לו לא לפתוח שרשור חדש, אני באמת מתנצלת. בכל מקרה, כל זה לא משנה עכשיו, כי לא תהיה לי סיבה להגיב כך, הרי כבר סגרנו שזה מותר, לא? והניצולי שרשור נובעים מזה שבנות לא פותחות שרשורים חדשים. עכשיו זה כבר לא ייקרה. כולן יפתחו שרשור חדש כל פעם שהן ירצו להראות דוליז, ואף אחת לא תגיע למצב שהיא צריכה לנצל שרשור.
.

כזו אני.

לא טוב לך? זו כבר בעיה שלך....תראי, אני לא יכולה לא להגיב ככה, כי התגובות האלה באות ממני. מתוכי. מעצמי. אני יכולה לצבוע את עצמי ולהגיד אחרת. אני יכולה. אבל למה שאני לא אתנהג איך שאני? למה שאני לא אהיה עצמי? כי זה מעליב? בנאדם בוחר ממה וממי להעלב. אם באמת פגעתי נפשית במישהו כי אמרתי לו לא לפתוח שרשור חדש, אני באמת מתנצלת. בכל מקרה, כל זה לא משנה עכשיו, כי לא תהיה לי סיבה להגיב כך, הרי כבר סגרנו שזה מותר, לא?

Hugs a Kisses

New member
היתה לי הודעה

ארוכה והיא אבדה, הוא לא שלח אותה אז בקצרה אני אגיד שאני לא רוצה לריב איתך זאת העצב שלי תעשי איתה מה שאת רוצה ובאמת אני לא אוהבת לריב אז זאת רק עצה!

../images/Emo23.gifתודה טל../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

חיכיתי שיפתחו שוב סבב תלונות על הפורום,כדי שאני אוכל לשרשר אליו כמה דעות שלי בעניין שירשורים וכו´ וכו´... בנות,אתן חייבות להבין כמה דברים: א. לא תמיד יגיבו לכן,בעיקר לא אחרי כמה דקות-חצי שעה,ואי אפשר להכריח אנשים להגיב לך,ככה שגם שירשור חדש לא יעזור. או לפחות זה מה שאני מנסה להראות. להקפיץ לא יעזור,לפתוח הודעות צומי לא יעזור,רק לחכות בסבלנות,וגם אם אז זה לא יגיע,לפחות תדעו שאתן הייתן בסדר,ואפשר לנסות שוב אחרי כמה זמן. ב. לא כדאי לצרוח על כל חדשה שחושבת שהדוליז שלה מדהימות,גם אם הן לא. תזכרו,כל אחת היתה פעם מתחילה,ולכל אחת יש קצב התקדמות משלה. דוליז יפות לא לומדים לעשות בלילה אחד,ואף אחת לא מבקשת מאף אחת להשתנות. פשוט להתעלם. להבליג. ללמוד לסתום את הפה כשצריך. או לתת הצעות לשיפור. ג. אי אפשר להתעלק על כל שירשור. אתן לא קרציות,אתן בנות ורובכן מוכשרות מאוד,אבל למרות שאנחנו פורום דוליז,לא צריך לנצל כל שירשור. לנצל הודעה זה בסדר. זאת אומרת-אם נגיד כתבת איזה תגובה למישהי חדשה ששאלה איך עושים הצללה,אז במקרה ואתן עונות לה,אפשר ואפילו מומלץ לצרף דולי חדשה להודעה. אמרתי את זה כבר פעם,כשהרבה בנות פתחו שירשור של דוליז שלהן: אתן לא יודעות כמה זה מעייף לעבור דולי דולי ולהסתכל,ואז להגיב. אני אישית מעדיפה שכשתכתבו הודעה עם משמעות (יותר מ"תראו את הדולי החדשה שלי" ו"למה אתן לא מגיבות לי??") תצרפו אליה את הדולי האחרונה שעשיתן,ואם עשיתן כמה אז תצרפו אותן לקובץ אחד ותצרפו להודעה. בכל מקרה,לא צריך לנצל כל שירשור. אם יש שירשור מתאים לצרף אליו את הדולי (ויש לפחות שירשור אחד כזה בכ-ל עמוד) אז אפשר לצרף לשם. ד. ותפנימו את זה טוב טוב-מותר לפתוח הודעות חדשות. זה לא פשע,זה לא התאבדות,אבל כדאי שתהיה לזה סיבה טובה. כי אם תפתחו הודעה חדשה של "תראו את הדולי השנייה שלי
" כשמתחת יש שירשור שלכם עם הדולי הראשונה שלכן,אז השירשור החדש ממש לא נחוץ. אבל אם נגיד עשיתן את הדולי הראשונה שלכן,אז זו דווקא נחשבת סיבה טובה לשירשור חדש. אחרי הכל-אנחנו פורום דוליז לא
ה. שכחתי מה עוד רציתי להגיד-אבל זה בטח יחזור לי מתי שהוא. וטל-לא הוצאת לי את כל המילים מהפה,אבל הוצאת לא מעט

אין בעד מה דארלינג(ס?../images/Emo12.gif)!../images/Emo13.gif

מכוון לכל מי שאמרה לי תודה או משהו כזה בשרשור הזה...
וענת - אני לא מבקשת שתשתני, אני מבקשת שתחשבי טיפה, רק טיפה, לפני שאת כותבת משהו. זה לא צ´אט או אייסיקיו, שדברים נפלטים, את יכולה לחשוב טיפה לפני שאת שולחת..
וטוב שכך...
תנצלי את זה.
יו אול וארי מאץ´

מאאאאקפיצה.../images/Emo13.gif

שרשור תלונות על הפורום. רוצו בהמוניכן. לא אבל ברצינות. זה הזמן, והמקום. תלונות על הפורום, הבנות בפורום, המנהלת של הפורום (אוי לכן
), וכו´
Up It Goes!!!

mgirl

New member
צודקת!

גם בקשר לשרשור, וגם בקשר לענת. תפסה מעצמה קצת יותר מדי.

BliNky

New member
טלוש../images/Emo70.gif קבלי את תמיכתי המלאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חיטטי קצת בארכיון ובזיכרוני וגיליתי שנגיד מפסח ואפילו הרבה לפני פתחתי רק שתי הודעות והסיבה היא שפחדתי מאנשים מאוד מסויימים פה שאני לא אנקוב בשמם. אז נכון שיש פה כמה שירשורים בואו נגיד קצת מיותרים אבל זה לא סוף העולם אחרי הכל בעוד כמה זמן החדשות ילמדו שלא צריך לפתור שרשור על כל דולי חדשה וכל זה אבל אם נפחיד כל מישהי/מישהו חדש שבא לפה בסוף לא ישאר לנו פורום כי לאט לאט אנשים מתעצבים/מתעייפים/נמאס להם או אני לא יודעת מה ובשביל זה צריך לתמוך בחדשים ולהסביר להם בעדינות את החוקים ולא לצעוק עליהם ישר למה הם פתחו שישור חדש על דולי או שעשו דולי מדולמייקר כי הסיבה הפשוטה היא שהם לא ידעו שאסור או שדולי מדולמייקר זה לא נחשב
אז בבקשה בפעם הבאה שתגיבו- קצת טקט

Me 4eVer

New member
../images/Emo45.gif

חחחחח.. אתן יודעות כמה זה מוזר?! באמת סליחההההה אני מצטערתתתתתתת עשיתי את הנורא מכל: פתחת שירשורררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 פחחחחח..
קבלי תמיכונת טלטי!!

Mooa-Numi

New member
הגעתי למסקנה...

שלכל פורום יש את הקאטץ´ שלו... בכל פורום יש דבר חדש "אסור"... פה מודיעים על "שרשור חדש!" בפורומים אחרים למשל, מודיעים "טופיק!!!!!! טופיק!!!"

למעלה