נמאס לי שאומרים

November rain

New member
אממממ......

מצד אחד אתם אומרים לא להגיד שלד זפלין מסריחים, מקובל עליי. אני אישית לא מתחבר אליהם אבל אם בשבילכם הם שווים משהו אז סבבה... מצד שני את אומרת "מטאל דופק את המוח" וזה פשוט שטויות... אולי בשבילך זה דפיקת מוח אבל אין לך מושג מה המשמעות של זה בשבילי, וזה הרבה יותר ממוזיקה. אם את לא רוצה שאני יזלזל בלד זפלין ( והאמת שלא זילזלתי, אני פשוט חושב שנותנים להם יותר כבוד ממה שמגיע להם ) אז אל תזלזלי במטאל.

a_duck

New member
אתם לא ממש חכמים...

מצד אחד שניכם אמרתם שאסור להגיד שלהקה מסריחה בלה בלה בלה כי כל אחד והטעם שלו...ומצד שני אמרתם שמטאל זה דופק ת´מוח...אני לא מבין למה אנשים אוהבים כל כך לדבר על דברים שלא מבינים בהם או שהם פשוט לא מכירים...עם כל הכבוד ללד זפלין במטאל יש נגנים הרבה יותר טובים ומוזיקה הרבה יותר מורכבת ועם מסרים יותר מתוחכמים מ"אני עצוב ואני רוצה להתאבד"... ואני בטוח שאת מכירה בקושי שתי להקות מטאל...לא הייתי אומר על ראפסודי או מנוואר (או עוד איזה אךף להקות) שהן להקות שדופקות ת´מוח (אני לא מזלזל במנוואר או משהו)...

אוי נו באמת

להקה גדולה לדעתך, לא לדעת כולם. אני לא יכול לערער על ההשפעה האדירה שהייתה ללד זפלין על להקות בנות זמנינו, אבל לטעמי הם לא כל כך מרגשים... והאם אתה מוכן לחשוף את ההגיון המסתתר מאחורי האמירה "מאטל(מבחינתי רוק אלטרניטיבי)"? חוץ מזה, משום מה אנשי הפורום שלא אוהבים מטאל מאוד אוהבים לחשוב שכל חובבי המטאל לא מוכנים לשמוע שום דבר פרט לזאת, וכאילו מגבים את הטענות האלה בתקיפות על להקות שהן לא מטאל מובהק. אם תשימו לב יש תקיפות גם נגד להקות שהן כן מטאל מובהק, ומצד שני הרבה שומעי מטאל אוהבים גם דברים אחרים. נ.ב. SMILE 4 NOTHING, אם לא אכפת לך, אנא חסוך מאיתנו את פנינות החוכמה שלך בכל הקשור למטאל...

SMILE 4 NOTHING

New member
אני אשתדל!אבל אני רוצה להסביר

אני ממש לא אוהבת מטאל בגלל כ"כ הרבה סיבות!!וסליחה אם פגעתי במישהו אבל ממש לא התכוונתי וגם לא היתי צריכה להגיד את זה!!סליחה אתה צודק!טעיתי! אני מבינה שיש דעות שונות אבל זה כמו שבחיים אני לא יבין איך אפשר לשמוע את בריטני!אבל כל אחד וטעמו האישי...וסליחה!

Aeroguy

New member
טוב שאני לא לבד

במערכה נגד המטאל. ולד זפלין הם רוק\בלוז.

"המערכה נגד המטאל"? באמת

אני לא יוצא ל"מערכה נגד הרוק הקלאסי". איזו מערכה בדיוק? על מה אתה נלחם? ולמה?

BlackShadow

New member
חחח...

מערכה נגד המטאל? נו באמת איך אפשר להתייחס להודעה הזאת מבלי להשתמש במילים שלא נכנסות לפילטר של הצנזורה? אני חייב להודות משה 666 הוא כלום לעומת הבדיחות שלך...

starless

New member
תגובת המערכת

מסכים איתך במאה האחוזים ובכלל אני אתן את עצמי כדוגמה אני שומע הכל מה שנשמע מענין חדשני מקפיץ מרתק חכם מושך נכון שאני מתמקד במטאל כי זה מה שאני מנגן (ניגנתי בלהקת בלאק לא ידועה שניגנה באזור נסציונה אליה השלום כרגע אני מתמקד ביצרות אישיות ) לא כל מה שאני יאהב אחרים יאהבו אני מקשיב להמלצות של אחרים ולא פוסל לפי סגנון אני לוקח מכל אחד מהאנשים בפורום משהו , מיעקוב שמעתי פעם ראשונה על אופת´ , הברווזון המליץ לי על להקת פאנק ששכחתי את שמה , יש כאלה שממליצים על פרוגרסיב , אני לוקח מכולם , מוריד , וככה מגבש דיעה , ושוב כמו שיעקוב אמר זה שאנחנו ברובנו שומעים מטאל לא אומר שאנחנו לא שומעים גם דברים אחרים , אסור להיות נעול , ואם לא שמעת מגוון מיצרות מטאל אתה לא יכול לקבוע עובדות , וגם אם לא אהבת , יש כאלה שאוהבים , בענייך מטאל מסריח , בעיניו פאנק ועוד ועוד, נכון יש להקות שהפיעו על מטאל ועוד ועוד ועוד אבל אין סיבה לשמוע אותם. ועוד משהו קטן : הפורום לא מתפצל לשני פורומים מטאל ורוק כי אין סיבה , הרי אם יהיהו שני פורומים לא יהיה מעניין.

Airbag

New member
לא התכוונתי...

לפצל לרוק ומטאל אלא לסוגים שונים של רוק... אתה טוען שלא יהיה מעניין אבל אז לא יהיו כל הזמן ויכוחים כאלה וידברו יותר על דברים אחרים.

SMILE 4 NOTHING

New member
YALLA!לא התכוונתי לגרום

לויכוחים על רוק ומטאל!כל אחד וטעמו האישי!אני לא שומעת מטאל כי מה ששמעתי לא אהבתי,משהו אחר לא אוהב רוק קלאסי ואפילו שונא,סבבה!רק בלי לכלוכים,ואם אמרתי משו לא בסדר אני מצטערת,שוב.

Dazed&Confused

New member
המממ

לד זפלין ואופת´, סתם לדוגמה הן שתיים מהלהקות שאני שם בהעדפה ראשונה. לשניהם אני מאוד מתחבר והעובדה שהמוזיקה מאוד שונה לא אמורה להוות סתירה.

Airbag

New member
ובכן...

דבר ראשון אני בת. וזאת באמת להקה גדולה לדעתי ואני יודעת שלא לדעת כולם.... ובדיוק כתבתי שזה לא מתאים לכתוב על כל להקה שלא מוצאת חן בעיניך "מסריחה" או משהו כזה... וכשכתבתי רוק/מטאל(מבחינתי רוק אלטרנטיבי) התכוונתי שאני מעדיפה רוק אלטרנטיבי מתוך סוגי הרוק.

November rain

New member
מסכים לגמרי...

אמנם אני לא ממש אוהב את לד זפלין ספציפית אבל זה לא אומר שיש לי משהו נגד הרוק הקלאסי בכלל או שאני לא מודע להשפעה שהייתה להם. מה עוד שאני לא "יוצא כנגדם" כי הדבר היחיד שאני שומע זה מטאל, ממש לא למעשה. אני שומע עוד כל כך הרבה דברים אחרים ( כמבון ששום דבר לא משתווה למטאל ) ביניהם גם rem. וזה מתקשר לעניין של סולנים הומואים (אם לקרוא לזה ככה)... מייקל סטייפ הוא הומו ואני עדיין חושב ש rem היא אחת מהלהקות היותר טובות שקיימות. ככה שממש אין קשר...

a_duck

New member
יש לי שאלה למנהלים...

למה לא מוחקים את ההודעות האלה? אני יודע שזה קשור לרוק אבל זאת הודעה מטומטמת...אני אישית לא מבין מה המטרה של זה בכלל...בזמן האחרון יש יותר מדי אנשים חדשים שלא היו בפורום שכותבים איזה הודעה מפגרת שקוטלת להקה...אם כבר לרדת על להקה או לשבח אותה אז שיעשו את זה כתגובה לויכוח שהזכירו שם את הלהקה... ואם אתם מתכוונים להגיד שאני האחרון שצריך להגיד את זה כי גם אני לא תמיד מכבד את הלהקות שאני לא אוהב אז לפחות אני לא כותב כמו איזה מפגר בהודעה חדשה "נירוונה מסריחים"...זה מציף...

Zed off

New member
זה כבר ממש מעצבן...

בימים האחרונים יש פה איזו חבורה של לובשי שארוולים ואוהבי שלום(אסור להגיד היפים) שפשוט מציפים את הפורום בהודעות טיפשיות("צריך להתחיל מלחמה נגד המטאל" או משהו טיפשי כזה הם אמרו), וזה לא שאכפת לי שידברו על הלהקות שהם אוהבים, פשוט הם עושים את זה בדרך ממש מעצבנת, והם קוטלים סתם להקות... ודווקא אותי חוסמים...(מוזר)

starless

New member
אדון זד הטרו מטאל היקר

וגם תגובה לa_duck זד אל צכניס ענינים אישים לפורום יש לך בעייה איתי אתה מוזמן להתלונן עלי בתפוז , ובכלל דווקא ל-לa_duck יש אפשרות לבקר בגלל שא- הוא לא מקלל סתם ב- הוא מנמק כל מה שהוא כותב אתה מקלל אנשים סתם מביע דעות על נושאים שלא קשורים לפה כולל הומואים , זה לא מקובל לא עלי ולא על האחרים , וכל קללה שלך שהיא לא ענינית תגרום לחסימה , וa_duck רציתי למחוק את כל השרשור הטיפשי הזה והשרשור על נירוונה כי בעצם אין שם כלום , אבל יש איזשהו קשר לרוק ולתרבות ולכל הקטע , ואני שוקל כל הודעה לגופה האם למחוקר או לא ואתה יודע שאין לי שומדבר נגד אפאחד פה כולל אתה וזהו

Zed off

New member
מממ...

דווקא בהתחלה כן נמקתי את דעתי ושמרתי על איפוק. אבל אחרי זה קיבלתי הודעות כמו "אתה סתם מדבר שטויות" "אחותך נחותה" ודברים מהסוג הזה, שעל זה אני לא מוכן לעבור בשתיקה! ואם אנשים רוצים לדבר על העדפות המיניות שלהם ושל חברים שלהם, שילכו לפורום גאווה, אני לא יודע מה איתך אבל אני רוצה לקרוא פה הודעות שקשורות רק לנושא של הפורום, ואם לא תעשו משהו בנידון הפורום הזה יהפוך מהר לסתם עוד פורום שאנשים מתכתבים אחד עם השני על דברים שלא קשורים לכאן("מה קורה אחותי" וכדומה...)

למעלה