נמאס לי שאומרים

MuffinMan

New member
חברי הפורום היקרים

די נמאס שאתם אומרים : "הלהקה הזאת מסריחה"... אתם לא חייבים לאהוב את זה... אבל אם רק תעדנו את המילים שלך זה לא יגרור ויכוחים מפגרים הויכוחים זה מה שמפריע לי לו זה שאתם קוראים ללהקה מסריחה

SMILE 4 NOTHING

New member
נמאס לי שאומרים

שלד זפלין רק חמודים!! איך אפשר לעשות להם את זה? הם הלהקה אחרי פינק פלויד!!

Aeroguy

New member
אני מסכים שהם אחת מהגדולות, אבל...

לכל אחד בלה בלה טעם שונה בלה בלה ומי שלא יודע להעריך בלה בלה בלה זו בעיה שלו בלה בלה

SMILE 4 NOTHING

New member
WALLA צודק\ת! אבל

זה STILL מעצבן!כי בלי עין הרע בהחלט יש עליהם! וד.א זה נכון שבונהם הנשמה מת ממנת יתר באמצע הופעה?

Aeroguy

New member
לא בדיוק:

הוא מת בשנתו- הוא הקיא בשינה ונחנק מזה... איזו דרך מגעילה למות... וזה אכן די מעצבן, אבל What can you do?

badphish

New member
אני די בטוח

שבוב מרלי (המלך) הקיא באמצע הופעה או לפחות שהסיפור הזה עליו

SMILE 4 NOTHING

New member
אם אני לא טועה

מרלי מת מסרטן ולא מסמים כמו הדיעה הרווחת ולא נראה לי באמצע הופעה, והנדריX מת מהקיא של עצמו אחרי שהיסתמם כל הלילה עם חברה שלו,וכשהוא נחנק היא החביאה ת´סמים במקום להזעיק עזרה ועד שהיא הזעיקה,הגיטריסט הכי מוכשר בעולם נפטר! =(

Airbag

New member
הוא נפטר כמו ש-aeroguy אמר...

ונראה לי שג´ימי הנדריקס נפטר ממנת יתר אז את מתבלבלת.

starless

New member
יש פה טרנד

לקטול כמעט כל דעה של כל אדם הלהאמר הוא חרא מתופף , בלה בלה בלה אתה היפי מסריח , בלה בלה בלה אתה הומו , בלה בלה בלה ובכלל כל דבר שתגידי תדעי שזה מנה שהולך לקרות לא להתיחס פשוט ועוד קטע שאנשים לא הבינו(טוב מה לעשות שיש פה אנשים שאפשר בקלות לקחת לכיתה טיפולית בעיירה נידחת) הקטע עם ההיפיות הוא בציניות ציניות יודעים מה זה???? הקטע הזה שאתה צוחק על עצמך כדי לצחוק על אחרים למשל????? טוב , נראה לי שהבהרתי משו ואם לא אז פאק אוף (יו המנהל מקלל , איזה שאקל) נראה לי שכל הגבולות נפרצו , התחושה היא שאפשר לקלל חופשי ולרדת על אנשים חופשי , במיוחד על המנהלי(עוד טרנד) אז זהו שלא!!!! מהיום אני חוזר להיות דיקטטור , יומטוב לכולם, סקס, חשיש בריטני ספירס וגרביים מסריחות !!!!!!!

November rain

New member
חחח.... אתה קרוע... ../images/Emo8.gif

אממ... בקשר ללד זפלין... אפילו חמודים אני לא אומר שהם... סתם להקה מסריחה...( אמרנו לא להגיד על להקה שהיא מסריחה וכאלה אבל מה אני יכול לעשות שמתלהבים ממנה פה יותר מדיי... )

Airbag

New member
אם אנחנו כבר בקטע...

אז guns n roses????? נו באמת... ואתה עוד אומר על לד זפלין שהם להקה מסריחה???? ואף אחד לא מתלהב יותר מידי...די כבר...אנחנו אוהבים את הלהקה הזאת וזהו! אז אתה לא... מה לעשות... את יכול להגיד את דעתך בצורה נורמלית וזהו.

Airbag

New member
בדיוק!

באמת נמאס שאומרים שהם "סתם חמודים"- הם להקה גדולה! מי שאומר את זה לא מסתכל מאחורי השירים שלהם שיש מאחוריהם משמעות מאוד גדולה... בדרך כלל הם לא כל כך מובנים גם... וגם לד זפלין לא היו סתם עוד להקת רוקנרול בשנות ה-70, 80 עם מערכת יחסי ציבור ענקית וסיבובי הופעות ענקיים... הם היו מאוד מסתוריים, בקושי התראיינו וכתבו על דברים מוזרים בהשפעות של חומרים שונים. ג´ון בונהם ז"ל היה מתופף ע-נ-ק אחד מהטובים ביותר אם לא הכי.מי שלומד תופים חייב לדעת לפחות מקצב אחד שלו... ג´ימי פייג´ הוא גיטריסט ויוצר מעולה וזהו! זאת להקה מצויינת!!! ובאמת די להגיד "להקה מסריחה" על כל דבר שאתם לא אוהבים כי כל היא רוק/מאטל(מבחינתי רוק אלטרניטיבי) לא צריך לרדת עליה כי לכל אחד פה יש טעם שונה ובכלל לדעתי צריך לחלק את נושא הרוק לפורומים שונים כי זאת הגדרה נורא רחבה... ואם אתם אומרים ישר שזאת להקה מסריחה אתם מתנהגים בדיוק כמו פופיסטים שכל דבר שלא מופיע באמ.טי.וי 5 פעמים ביום הוא זבל בשבילם.

SMILE 4 NOTHING

New member
שיחקת אותה אחי!

אני מצודדת בכל מילה ומילה! אני למשל לא מבינה איך אפשר לאהוב מטאל כי לדעתי זה דופק תמוח אבל כל אחד ו...... ורוברט פלנט לא הומווווווווו!

חולוני

New member
וגם אם רוברט פלנט היה הומו, אז ?

זה היה משפיע על המוזיקה שלו ? פרדי מרקורי היה הומו, וזה השפיע על המוזיקה שלו ? עשה אותה פחות טובה ? לא. לסיכום - אין קשר בין הנטיות המיניות של האמן למוזיקה שלו. ואני לא רואה שום סיבה שזה יפריע לך גם אם הוא היה הומו, אתה רוצה להגיד שאם הוא היה הומו לא היית שומע את המוזיקה שלו ?

SMILE 4 NOTHING

New member
חס וחלילה!!!!!!!

אימלה ממש לא התכוונתי ככה!! פשוט נמאס לי שמיסטלבטים על איך שהוא שר! נראה לך שאכפת לי למי או מה הוא נמשך????אז זהו שיהיה ברור שלא! אני חולה על FREDDIE!ובכלל יש לי ידידים ממש טובים הומואים שאני חולה עליהם!

למעלה