נמאס לי ממנה

1לילושה

New member
נמאס לי ממנה

נמאס מהחמות הזו היא שטן דיי לא יכולה יותר. ובעלי כמו חנון הולך אחריה עיוור. היא אומרת לו בוא הוא רץ. היום היא אמרה לו בוא למסיבה של בן דוד שלו הוא טס, והסברתי לו שהבן חולה וכל היום אני מתמודדת איתו, ואמא שלו רק טלפון אחד והוא הלך איתה. היא ממלאה לו את הראש וקרציה רצינית.

אוסה

New member
מה אגיד לך .....

תשמעי מה אכפת לך שהוא הולך ליום הולדת של בן דוד שלו ???????????? אולי בנות תתחילו להרפות מהבעל שילך אז מה ? אז הילד חולה לא מספיק שאת תהיי שם? אני בטוחה שאם תהיי לבד תסתדריח מצויין בכל אופן תנסי שלא לשנוא את חמתך כל כך הכל יהייה יותר טוב תאמיני לי

אני חושבת שאת מגזימה קצת.

אז מה אם הוא הלך למסיבה של הבן-דוד שלו. את לא היית הולכת למסיבה של הבת-דודה שלך? במה היא ממלאה לו את הראש? מה חשבת שאם הוא התחתן, הוא צריך להתנתק מאמא שלו לגמרי? גם לאמא יש זכויות. גם לך יש בן, תדמייני את הבן שלך נשוי ואת מצלצלת אליו, איך היית רוצה שהוא יענה לך ויתייחס אליך? תשימי את עצמך במקומה.

jesenia

New member
נכון! שתשב בבית ותטפל בילד החולה

שלה. שלה ולא שלו. כנראה שלגברים מותר להתנהג כמו רווקים נצחיים, ואנחנו נישאר לטפל בילדים, לבד.

tomsima

New member
אני דווקא כן מבינה

אם הילד שלי היה חולה והייתי מטפלת בו כל היום או כמה ימים, הייתי רוצה שבעלי יהיה איתי בכל הזדמנות שהוא רק יכול. לעזור לתת מנוחה. אין שום סיבה לשאת בנטל לבד. אבל שוב זו רק דעתי. אם הנסיבות היו אחרות היתה לך בעיה שהוא ילך?

אנילה1

New member
tomsima כמו שאמרת, אם הכל היה

בסדר אולי היא לא הייתה מגיבה כל כך חזק, ואני מסכימה איתך שאם הילד חולה וזה מעיק, אז זה נראה שהבעל שלה פשוט שמח לברוח מבית החולים הזה למסיבה. לא חשוב של מי העיקר לצאת מהבית. אני מבינה את הכלה, ואני מבינה גם את בעלה. אני לא כל כך מבינה את הקשר בין הבעל לאמו. היא מספרת שהוא רץ ברגע שיש טלפון אחד מאמא. אולי הוא צריך עוד לגדול. ולכלה החמודה אני מייעצת לעשות לו חיים משוגעים בבית בכדי שיהיה לו טוב להשאר בו. יקירתי הכלה, את לא יודעת שגברים הם ילדים מגודלים? טפלי בבעלך כאילו היה הבן שלך ותראי שלא יברח לאמא שלו. הוא זקוק שתהיי אמא שלו. את בחרת בתינוק. אז תהיי לו אמא.

1לילושה

New member
היא מסנוורת אותו

כל השבוע בעלי לא בבית או שהוא עובד או שלומד. וכשמגיע יום שישי הוא עוזר להוריו רוחץ את האוטו כל מיני תקונים בביתם וסידורים למינהם. ואתמול הוא החליט להגיע מוקדם כי אמו התחננה לפניו, לא רק שיש ילד חולה בבית הבן הבכור חגג יום הולדת במקום לשמח אותו ולעזור עם הקטן הוא הלך עם אמו המכשפה מן האגדות

מה מערכת היחסים שלך עם חמותך?

האם יש עוד אחים? ספרי לנו קצת יותר פרטים...

sovlanit

New member
לילושה1,ברוכה הבאה

ותודה על דברייך. מבינה את כעסך ומרירותך. מאחלת לילד החולה המון בריאות והחלמה מהירה. לבכור-מזל טוב לרגל יום ההולדת. כל טוב

כיצד היא מצליחה למשוך אותו....

מעניין אותי לדעת באיזה דרך היא מצליחה למשוך אותו. אולי היא לבד, אולי היא חולה, ואולי היא זקוקה לתשומת לב!, אין לא אחים/יות? אבא? נראה לי שאם היה לו טוב בבית אז הוא לא היה רץ לאמא'לה כל רגע! יש נשים שלא שמות לב אבל איך שהבעל נכנס אחרי יום עבודה הן מתחילות לקטר כמה קשה להן והילדים השתגעו וצריך לנקות ולתלות כביסה ואין לה כוח וכאב לה הראש ותיקח את הילד ובנאדם עוד עמוד בדלת!!!! (אני מכירה אישית 2 כאלו) ולכן הבעל עושה שיקול אני אלך לאמא, אוכל, אנוח ואז אחזור הביתה שכולם כבר ישנים. חשבת פעם לשנות גישה, לא לבכות לו כל הזמן על אמא שלו ועל זה שהוא לא עוזר לך, כשהוא בא מהעבודה גם קצת להתיחס אליו, להכין לו ארוחה או סנוויץ, לתת לו חצי שעה לנוח ואז באלגנטיות להעביר אליו את הילדים.... זה הכל מה שצריך זה קצת להפעיל את הראש ולחשוב מה היית מרגישה אילו היית הוא. תאמיני לי שלאחר שיבוא הביתה תקבלי את פניו בשימחה, יהיה אוכל מוכן (לא חייב) הוא ישמח לשחק ולטפל בילדים וגם לעזור בבית.

jesenia

New member
ואולי ואולי ואולי

כל כך הרבה הנחות, על סמך הודעה אחת ויחידה. ואולי אמא שלו אוהבת לעשות מעצמה מסכנה, כמו חמה אחרת שאני מכירה שיש לה רשיון נהיגה שנים רבות, אבל בכתה לבנה ופרטה על נימי נפשו שרק בגלל שהוא לא בא האוטו היה תקוע כמעט שבוע בחניה (לפתע היא לא הצליחה לצאת מהחניה). יש לה בעל, והבן הוא בן יחיד. ואולי....?

jesenia

New member
ועוד דבר. ההנחה שלך מה-זה סקסיסטית

גם אני, כשאני חוזרת מהעבודה, הדבר האחרון שאני רוצה זה להתחיל לסדר, לנקות, ללכת לסופר ולהכין משהו לאכול. *אבל* אני לא "בורחת" לאמא שלי (רק אם הבית נקי, יש מה לאכול ולא בא לי לשבת לבד בבית עד שבח"לי ישוב). כשאני חוזרת הרוגה אני יודעת שיחכה לי גבר שידע לפרגן לי קצת מנוחה (ולפעמים לא, גם הוא בנאדם) ולא שיברח - וגם להפך.

jesenia

אני לא מתכוונת שצריך לשרת את הגבר כשהוא בא הביתה, גם אני עובדת קשה, ובאה הביתה ולא תמיד בא לי לבשל או לנקות, למזלי בעלי לא סובל את אמא שלו במלוא מובן המילה. התכוונתי מכיוון שנראה לי שהיא ממורמרת על כך שבעלה הולך לאמא שלו בכל פעם שהיא מתקשרת, נראה שבישבילו זה הדרך החוצה, למנוחה ולנחלה. התכוונתי שאולי היא מאותן נשים שאיך שהגבר בדלת הן מתחילות לקטר כמה קשה, וכמה הן עייפות , והילד שיגע אותה ואין לה כוח,כל זה יכול להיות מאוד נכון, אבל יש בעלים (תלוי בסוג) שאוהבים להגיע הביתה לנוח קצת ואז להתפנות לילדים ולאישה. אני לא יודעת בעלי כשבא הבייתה תמיד אומר שלום חיבוקים ונשיקות מחליף בגדים מתיישב ל-10 דקות מקסימום רבע שעה ולוקח פיקוד. אני לא מקטרת שהילדים מעייפים, מעצבנים ולפעמים מוצאים מהכלים וזה תורם לאוירה בבית. אם האוירה נעימה לא יהיה לו צורך לברוח ל"מכשפה" זאת הייתה כווניתי! ודרך אגב אני ובעלי מתחלקים בכל עבודות הבית והטיפול בילדים והוא בעל עשר מכל הבחינות!
חמסה
חמסה
חמסה
חמסה
חמסה
חמסה

jesenia

New member
ויש חמיות שמפעילות מניפולציות

הנקודה היא שאת לא יודעת מה המקרה כאן בבטחון מלא, וכבר נותנת לה שלל עצות כיצד לקבל את פני בעלה כשהוא מגיע. נראה לך יפה? הילד חולה, זה צריך לעניין גם את האבא-לא רק את האימא. וזה שאת נותנת לו carde blanche לברוח למציאות אחרת, לא לגיטימי. אנשים בוגרים צריכים להתנהג ככאלה - ע"י שיחה, ולא לברוח כשקצת לא נעים.

לילושה - בעלך בורח לאמו כי אינו

רוצה להיות בבית. רוב הגברים שונאים לעזור בבית, שונאים לשבת/לעזור עם הילדים. מוכנים להיות בעבודה 14 שעות ובלבד לא לעזור בבית. אל תתנפלו עלי אמרתי רוב, לא כל. הם בורחים מהבית מהאשה ומהילדים, לכן הם רצים לאמהות שלהן, שם הם מקבלים פינוקים, האמא מצדיקה ומרחמת על בנה "המסכן" שסובל בעבודה בבית "וקשה" לו בחיים. לכן הם רצים לאמהות שלהן. הן לא מבקשות שיעשה כלים, שיתלה כביסה, שיטפל בתינוק/ילד, שיגיד להן מילים "יפות",
. גברים הם ילדים במהותם ולא משתנים בבגרותם, לכןהם רצים לאמא'לה שלהם.

אוסה

New member
אנילה אני חולקת עלייך

זה לא נכון כל אחד רוצה וגם כל אחת שיטפלו בה / בו העיניין הוא כמה מטומטמת יכולה להיות האישה בכדי לתת למישהו להתפנק על חשבונה . גם הפינוק צריך להיות עם טקט אני מפנקת את בעלי הרבה אבל בגבולות . מבחינתי כשיש אוכל בבית מבושל אחלה שאין - פשוט אין ואם יעיז להתלונן ... או ווה שינסה !!!!!!!!!!!!!!1 אני במשך 6 שנים לקחתי הכל כליי ! כל דבר הכי קטן בבית , בחיים , אפילו סידורים שלו אני עשיתי !!!!!!1 היום לא ! אני לא מוכנה להקדיש את כל כולי לבית לנסיכות לו ולמשפחה ול...ול... אני מקדישה קצת לכל דבר ! - ותאמיני לי הוא לא מתפנק בכל דבר כבר . גם בעלי היה ילד של אמא אבל במשך השנים הוא הפך להיות בעל נהדר , מפרגן אבא מדהים אוהב מפנק משעשע והכי חשוב הוא נשאר ילד של אמא אבא בגבולות !

אוסה

New member
אנילה אני חולקת עלייך

זה לא נכון כל אחד רוצה וגם כל אחת שיטפלו בה / בו העיניין הוא כמה מטומטמת יכולה להיות האישה בכדי לתת למישהו להתפנק על חשבונה . גם הפינוק צריך להיות עם טקט אני מפנקת את בעלי הרבה אבל בגבולות . מבחינתי כשיש אוכל בבית מבושל אחלה שאין - פשוט אין ואם יעיז להתלונן ... או ווה שינסה !!!!!!!!!!!!!!1 אני במשך 6 שנים לקחתי הכל כליי ! כל דבר הכי קטן בבית , בחיים , אפילו סידורים שלו אני עשיתי !!!!!!1 היום לא ! אני לא מוכנה להקדיש את כל כולי לבית לנסיכות לו ולמשפחה ול...ול... אני מקדישה קצת לכל דבר ! - ותאמיני לי הוא לא מתפנק בכל דבר כבר . אז כולנו רוצים להיות תינוקות אבל ........ גם בעלי היה ילד של אמא אבל במשך השנים הוא הפך להיות בעל נהדר , מפרגן אבא מדהים אוהב מפנק משעשע והכי חשוב הוא נשאר ילד של אמא אבא בגבולות !

לדעתי

קחי לשיחה את בעלך החנון ותגידי לו את כל שעל ליבך. והכי חשוב - החלמה מהירה לבן החולה.

לדעתי........../images/Emo187.gif

ומינסיון אני אומרת לך.. א.אל תריבו איתו על זה כי זה לא יעזור ב. גם לי היתה אותה בעיה בעלי רק אמא שלו מתקשרת אליו הוא היה רץ. לא היתה לי בעיה עם זה כי אני לא הולכת לחמותי אני לא הקשר אבל........ כנכנסתי להריון ה-5 אף אחד מהמשפחה של בעלי לא ידע ואז גרמתי לו להישאר לצידי בכל מיני שיטות אבל אין מה לעשות הם מתים על אמא שלהם בקיצור כמו שאנילה אמרה תיגרמי לו לרצות להישאר איתך אבל מצד שני אני בגלל שאני לא מדברת עם משפחתו של בעלי אני לא מונעת ממנו ללכת לארועים משפחתיים. אני לא מדברת איתם מתוך בחירתי וזה לא פייר שלא אתן לו ללכת לארועים..... מקווה שעזרתי........ לילונית5

למעלה