אז התנאי לביקורת זה היכרות קרובה ?
אם תראי אדם שאינך מכירה מרביץ לאשה לא תצעקי עליו כי את לא מכירה אותו ?
וואוו
העולם הנ"ט נשמע לי מה זה מופרע
מה שאני לימדתי את עצמי זה לעזוב את הדברים האלה ולא להגיב כי ברור שהתגובות הנורמטיביות הן תוצאה של קיום בעייתי ולחוץ ומוטרף
המטפלת חייבת להיצמד לסדר מסוג מאוד מסויים כי היא לחוצה מכל הכיוונים על ידי הצורך לשים לב להמון דברים בבת אחת
בגלל זה הנ"ט נצמדים לסדר ליניארי שבעצם מנציח את הצורך לכפות כאוס על כולם כל הזמן
אין לזה תרופה ואין לזה פתרון מיידי
ומכאן עצתי פשוט לעזוב את הדברים והאנשים לנפשם, גם כשהעוול והגסות והטמטום זועק בטירוף מכל מה שהם עושים.
אסור לאוטיסט לנסות לתקן ולהעיר להתנהלות והתנהגות נורמטיבית
רק ההפך מותר, לא רק שמותר אלא שאנשים מוציאים את כל הונם על מנת לעשות זאת ועוד מרגישים נורא הכי טוב עם עצמם בגלל זה
את הזיוף והצביעות האלימה שבעמדה זאת כמובן שאינך רואה
כי זה חלק מהאטימות
אבל האוטיסט כאדם מאוד רגיש סובל מזה למוות
אם תראי אדם שאינך מכירה מרביץ לאשה לא תצעקי עליו כי את לא מכירה אותו ?
וואוו
העולם הנ"ט נשמע לי מה זה מופרע
מה שאני לימדתי את עצמי זה לעזוב את הדברים האלה ולא להגיב כי ברור שהתגובות הנורמטיביות הן תוצאה של קיום בעייתי ולחוץ ומוטרף
המטפלת חייבת להיצמד לסדר מסוג מאוד מסויים כי היא לחוצה מכל הכיוונים על ידי הצורך לשים לב להמון דברים בבת אחת
בגלל זה הנ"ט נצמדים לסדר ליניארי שבעצם מנציח את הצורך לכפות כאוס על כולם כל הזמן
אין לזה תרופה ואין לזה פתרון מיידי
ומכאן עצתי פשוט לעזוב את הדברים והאנשים לנפשם, גם כשהעוול והגסות והטמטום זועק בטירוף מכל מה שהם עושים.
אסור לאוטיסט לנסות לתקן ולהעיר להתנהלות והתנהגות נורמטיבית
רק ההפך מותר, לא רק שמותר אלא שאנשים מוציאים את כל הונם על מנת לעשות זאת ועוד מרגישים נורא הכי טוב עם עצמם בגלל זה
את הזיוף והצביעות האלימה שבעמדה זאת כמובן שאינך רואה
כי זה חלק מהאטימות
אבל האוטיסט כאדם מאוד רגיש סובל מזה למוות