נמאס לי מהמשחק...

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

תשובה מהמירק: עולם לא פינטזתי על עצמי עם מישהו. בן אדם אמיתי או דמות לא קיימת. אני לא נמצאת בפנטזיות שלי. אני אהרוס אותן.

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

עוד מהמירק: שאלות(שלי ואיתמר): 1. מתי את חשובת שתעשי את זה בפעם הראשונה? 2. האם תסכימי אי פעם לעשות את זה עם בת? 3. האם את חושבת שאת יכולה לגמור מלראות זוג הומואים מזדיינים? 4. האם תסכימי לעשות את זה עם יותר מבן אחד? 5. עם מי מהפורום הכי היית רוצה להתנשק? 6. מי לדעת נראה הכי טוב בפורום(בן ובת)? 7. מי לדעתך הכי מכוער/ת בפורום? 8. מי הכי שמן/ה? 9. שאלתי אותה את מי היא הכי פחות אוהבת(מהבנים והבנות), היא אמרה שאין כזה מישהו. אז אמרתי לה "מה אם היית יכולה להזמין את כל הפורום לבית שלך, חוץ משני אנשים - בן ובת, אבל אי אפשר להגיד 'אז לא הייתי מזמינה אף אחד'"? 10. עם מי היית עושה את זה מהמשפחה(המצומצמת) - אם היית חייבת? תשובות: 1. מאיפה לי? 2. לא. 3. אין יל מושג. 4. אולי. כשאני אגדל. 5. עניתי על זה כבר. 6. הטעם שלי מוזר בטירוף. אז אני נאלצת להגיד... המ.... אור עם משקפיים כי תמי שלנו רזה מדי :( ובת.. אה... אני ^_^. 7. אופיר, יערה(אחריה יולי) - היא מתחמקת. 8. אופיר, ניצן. 9. יותם(מוזר מדי) ואתי(שהכלב שלה לא ימות). 10. עם כולם יחד(אין העדפה).

Adrienne

New member
אופיר יש למה מלא טאקט, שאלו אותה

שאלה והיא ענתה. אין מה לעשות. היא לא יכולה להפסל במשחק רק בגלל שזה עלול לפגוע באנשים מסויימים, ככה לא משחקים, זה צריך להיות אישי מדי כלפיה ולא כלפי אנשים אחרים...

Magical me

New member
תולי צודק.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

היא אמורה להיכשל בשאלה שאישית מידי לגביה, והיא צריכה להיות כנה עד הסוף. המשחק הזה משחק על כנות ומבוכה, ויערה לא הגיעה עד כה לשאלה שמביכה אותה אישית. אגב, תמי נהיה שם עממי מידי. תולי יותר מיוחד

למעלה