נמאס לי מהמשחק...

King Of Kromags

New member
נמאס לי מהמשחק...../images/Emo103.gif

זה כבר לא משעשעף אני לא אומר "אישי מדי". לכן, הראשון שיגיב - התור עובר אליו. רק כדי שתבינו על מה אני מדבר- מקבץ מהשיחה במירק: [1:06am] <+Ophel> «KandiNsky» אם היית צריך לנשק בן מהפורום בשביל הנאתך האישית, ולא כדי... לענג אותו (?) - מי זה היה? - יובל. [1:11am] <+Ophel> «KandiNsky» האם פינטזת פעם על מישהו מהמשפחה שלך - לא [1:13am] <+Ophel> «KandiNsky» מי ה*בן* האחרון בפורום שפגעת בו, איך ולמה? [יורי כמעט מצליחה - אבל לא]... [1:25am] <+Ophel> «KandiNsky» האם ביצעת מעשה לו חקוי, ואם כן מהו? פריצה, למשל אם היית צריך לבחור - את מי היית הורג, את יערה או את איתמר? את איתמר. תמי, אל תכעס. יש לי סיבות - והייתי עושה את זה בשביל יולי.
- - - - - - -- - - - - - -- יאללה, הראשון שמגיב.

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

אני מגיב ראשון בשביל יורי, כדי שהיא תשאל אותי שאלה. השאלה שלה היא: מי היה/הייתה הקראש האחרון שלי? התשובה שלי: אישי מדי. נ.ב. מה אני לא אעשה בשבילך?!

King Of Kromags

New member
יובל - אני מסמיק.../images/Emo13.gif../images/Emo103.gif

יערה - מה הסוד הכי כמוס שלך?

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

למי שלא הבין, התור עבר ליערה. בגלל שליערה יש בעיות עם תפוז, עדיף שתשאלו אותה שאלות במירק, אלא אם כן אין לכם דרך אחרת ותשאלו פה בפורום ואנחנו נענה בשמה.

Magical me

New member
יורי-../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

מה היה הדבר הכי מביש שאי פעם קרה לך?

Magical me

New member
תשובות מפי היורי:../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

אין לה תפוז, היא מתנצלת, וכו', וכו'. תשובה לשאלה שלי-אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו ואז ניתקתי את הטלפון (לא מהפורום, תירגעו). תשובות לשאלות של נדב- 1. אותך
. 2. את המאהבת שלי כמובן
. 3. רועי. הוא קטן מידי. 4. זאת בעיה כי זה משתנה כל הזמן, אבל יותם מעצבן באופן כללי, ואיתמר לא יודע לשמור על הפה שלו סגור. 5. איתמר ויובל *צחוק פרוע*. 6. זה כל כך לא מזיז לי אבל כדי שלא תגידו שאני מתחמקת מהשאלה-שדניאל וניצן יממשו את הנישואים שלהם סוף-סוף (רדו ממני, סתם זרקתי שני שמות!). 7. היא לא הייתה בוחרת כי היא לא הייתה יכולה לבחור בהחלטה כזאת באופן כללי, כמו עם יולי ונדב, למשל. סתם דוגמא. אם אתה רוצה לשאול את מי אני אוהבת יותר-יש לי מספיק אהבה לכולם.

King Of Kromags

New member
אני דורש שתבחר.../images/Emo103.gif

אני בחרתי, אז גם היא צריכה. עכשיו עוד כמה שאלות. 1. אם היית חייבת, אם איזו בת מהפורום היית מקיימת יחסי מין? 2. אם היית חייבת, אם איזו בן מהפורום היית מקיימת יחסי מין? 3. למה כעסת עלי לפני כמה ימים לפנות בוקר במירק?

Magical me

New member
מפי יורי:../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

קודם כל, אלו לא שאלות של "אישי מידי". אלו שאלות שהתשובה עליהן לא קיימת. אם אתם כבר יכולים לשאול אותי כל דבר, לא כדאי שבאת תשאלו שאלות שאתם רוצים את התשובות עליהן? א. הייתי הורגת את תמי-הסבר בהמשך. ב. ניצן, כי היא נראית לי פרטנרית מתחשבת. סה"כ אף אחד מהפורום בן או בת לא מושך אותי באותה מידה, כך שזה היה יותר זריקת שמות מאשר כל דבר אחר. ג. תמי. בגלל זה הייתי נאלצת להרוג אותו אחר כך, כי לא הייתי מסוגלת להביט לו בפרצוף אחרי שהיינו מסיימים. אם כי נראה לי שאם הייתי רואה את תמי אי פעם בלי חולצה, לא הייתי מסוגלת לעשות שום דבר מאשר לשבת בצד ולבכות:"הוא רזה! הוא רזה! למה אני לא רזה??
". תשובות לגל, עוד שנייה.

Adrienne

New member
את הכי פחות מחבבת אותי? *נעלב*

ו... ו... ו... למה אני לא יודע לשמור על הפה שלי סגור? מה אמרתי? למי אמרתי? גררררררררר אני אתקשר אליך היום...

King Of Kromags

New member
חה. חה. חה../images/Emo103.gif

1. אם היית חייבת, איזה בן מהפורום היית מנשקת? 2. אם היית חייבת, איזו בת מהפורום היית מנשקת? 3. אפילו אם ישלמו לך, את מי מהפורום לא היית מנשקת? 4. את איזה פורומיסט, שפגשת, את הכי פחות מחבבת? 5. איזה שני בנים בפורום תרצי לראות מתנשקים? 6. איזה שתי בנות בפורום תרצי לראות מתנשקות? 7. אם היית חייבת לבחור, את מי היית הרוגת - יולי או תמי?

Charmed Gal

New member
שאלות ליורי.../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

1. מי היה(או הייתה) הפנטזיה המינית שלך? 2. פרטי מה קרה בה. ואת יודעת למה אני מתכוון שאני אומר לפרט.

Magical me

New member
ועוד מפי היורי:../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

1. אין לי מושג על מי אתה מדבר, אבל רמוס וסיריוס. ואתה באמת רוצה שאני אפרט? אין לי בעיה לפרט, אבל אתה באמת חושב שאתה מוכן? (יעל מהצד: "ארר.. לא!"). 2. רק תגיד אם אתה מוכן לזה

Charmed Gal

New member
אני מוכן, אבל...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

התכוונתי מה הבנאדם האמיתי האחרון שפינטזת עליו. זה מעניין. לא רמוס. בכל מקרה, פרטי גם על רמוס וגם על האדם. אם לא תגידי "אישי מידי"...

Charmed Gal

New member
יורי? תשובות?../images/Emo12.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אני רוצה פירוט עם רמוס. ואם פינטזת פעם בחיים שלך, ואני מאמין שאת כן, על בנאדם שאת אשכרה מכירה, מיהו, ופרטי גם איתו מה פינטזת. אני מוכן ומחכה.

SaberTooth

New member
יש לי שאלה בשביל יערה...

אבל אני פוחד שהיא תגיד "אישי מידי"... :X

SaberTooth

New member
נו... טוב... אני אסתכן...

יערה, את אומרת שיש לך לא מושג אחד, שאפילו אם הוא יהיה נשוי עם ילדים הוא יהיה יותר מושג משהוא עכשיו. מי הוא הלא מושג הזה ולמה הוא כל כך לא מושג

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

תשובה במירק: סייבר - "קוריאם לו דורי. והוא מאמי. עוד משהו עליו?". גל - "מעולם לא פינטזתי על בן אדם אמיתי." "בקשר לרמוס ויריוס - אה. לפרט?... אוקי... אה.. הפנטזיה האחרונה שלי עליהם... היא נורא רומנטית ^_^ הם מתנשקים!! *מזילה ריר*". אם למישהו יש עוד שאלות תשאלו פה או במירק, בכל מקרה היא לא תענה פה, כי היא לא מצליחה להיכנס לתפוז.

Charmed Gal

New member
מציקה אחת../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

פנטזיה שאת נמצאת בה ועושה משהו עם מישהו! רק את! עם בן אחד! בלי עוד בנים! את ומישהו! דמות, או לא דמות, פנטזיה מינית! מה עשיתם בה?

למעלה