נמאס לי לשרשר

הפורום הופך לתחנת רכבת ../images/Emo8.gif

באים, משתתפים, כותבים, עולבים, נעלבים, (קונים פלייבוי בקיוסק - רק באירופה), ופורשים... זה רק פורום! אסטרו. תוריד את רמת המינון של התמונות ובטח של ה"לוליטות" ויאללה אתה רצוי ביותר כאן. מה העניינים? למה לקחת כל כך ללב?

תישאר! תישאר! תישאר! תישאר! תישאר!

אני אפילו מוכנה לארגן לך גמ"ח תמונות בתמיכת הפורום. וכפי ששמת לב, רבים וטובים (אני למשל) חושבים שתמונות זה אחלה רק אולי קצת כדאי להפחית, כמו שסטאריק המליץ, את המינון. ואם זה מרגיז מישהו, הוא תמיד יכול לפתוח פלייבוי ולהרגע (מהכתבות האינטליגנטיות כמובן, רק מה, מהתמונות? מי מסתכל על התמונות?).

ולמה שלא תלך לאוניברסיטה

תעבור מחשב מחשב, ותתחיל לבחור, כמו"כ, באינטרנט קפה - כל פעם לכבות ולהדליק את המחשב.

../images/Emo34.gif

איפה שאני יכול, אני מנסה ליזום הצבעה המונית. חוץ מזה, לייזר- אתה מבין טוב יותר ממני במחשבים. אין לי מושב איך מכניסים לינק. אז תודה על העזרה.

אל תיקח ללב שטויות.

אחי, זה היה רעין יפה, כקראתי, אני ושניים מחבי צחקנו, היה משעשע וזה אחלה. כ זיוני השכל של "להשתמש בגוף של בחורה וכאלה", מקורם בכך שהחברה (המשמיצים) לא השתמשו בגוף של מספיק - בשכל שלהן, כן כן הוא גם חלק מהגוף. להשתמש בגוף להשתמש בגוף להשתמש בגוף, בהתחלה דברו על תעשית פורנו, כפורצת גדר, קטינות וכאלה. אבל תמנה בפרסומת, או חקנית בסרט, שהיא מסכימה תמורת כסף לעשת מה שהיא עושה, מה הבעיה עם זה לעזאזל, כבר דיברנו שאין הבדל בין הציצים לשכל, וכמו בשכל יש אנשים שמשכירים לך את כשרונם והשכלתם (עו"ד, יועץ וכו´)- כך בגוף, יש אנשים משכירים לך את הגוף שלהן לצורכי עינוגים. אין עם זה שום בעיה, וצריך רק למסד את הזנות, והההההההכל יהיה בסדר. לה פיי כותבת שהתנוחה היא לא מרצונן, תגידי, אני נהייתי בריא את נהית חולה? סבל שמעביר דירות כשהמקרר על גבו זה מרצונו? מה זה השטויות האלה. וחוץ מזה, האם זה במקרה שרק על תעשיית פורנו, שנעשה בה שימוש בגוף של נשים, אני שומע הערות, מה עם גוף של גברים? זה מותר? זה משגע אותי הקטע הזה, לפעמים נשים הורגות אותי, יש נשים שכשאני רואה אותן אני אמ אם כל הנשים היו כמוהם, אני הייתי שוביניסט. לפגוש ותם אפשר בפורום פמניזים ומעמד האשה - יושבות קבוצת נשים פלצניות, כל החיי הם במבחן, עשו לי את זה בגלל שאני אשה או בלי קשר - מסכנות, אם הם מגלותשכשנתנו להם סטירה זה היה בלי שום קשר לנשיות שלהם - אז הם מרגישות אשמות, אז הן חייבות להשתמש בנשיות שלהן כדי לחפות על כל הפאשלות שלהן. פימיניסטיות, נמאסתם - דאייייייייייייייייייי יש גבול כמה צומי אפשר לתת לבנדם בגלל שאין לו מספיק כח פיזי. קשה לכם לקבל את זה שמקבלים ומתיחסים אליכם כשוות בין שווים, ולכן אתם מעמידות את זה במבחן? דאייייי זה עד מעט יהיה דת, "פמיניזם" כל היום אדם ידרש לעבוד את האל "הפמיניסט" הוא ידרש לפקוח עיניי לראות שהעולם מתנהל כשורה ללא אפליה על רקע של מין. זה מזכיר לי את בניזרי, עד היום הוא עוד מדבר על אפליה, בשיא הלהט כאילו היה צ´רלי ביטון לפני שקיבל את הדירה שלו. ואני אומר מה צריך היותבמדיה כדי שיפסיק לחשוב שיש אפליה? שכל חברי הכנסת יהיו מזרחיים? שכל המזרחיים יהנו משכר מינימום של 5000 ש"ח והאשכנזים כמ היום 3200 מה מה לעזאזלצריך לעשות אחרי שרוב חברי הכנסת הם מזרחיים, שרים, עד לא מזמן רמטכ"ל, נשיא, מה עוד? עכשיו כך - אני את כל זה כתבתי כדי שתבוא מישהי, וסביר לי,במילים קצרות ברורות ומדויקות, מה ההבדלים שיש בין הכתף לכתף - בין כתפו של הסבל הרוסי מראש העיין לבין כתיפה של ביתו, כדי לענג בה בני אדם. < מה קרה בזמן האחרון הרבה אנשים מתפטרים מהפורום? מה לא כיף כאן? > < שבתאי לא היה ועולם לא יהיה אצל זונה >

Le Fay

New member
אילו קראת עד הסוף לפחות מה שאחרים

כותבים, אולי היית מבין שלא מדברים רק על נשים. אבל לא נורא, היתה הזדמנות נהדרת לחזות בעוד שפריץ אותנטי של שנאת נשים. ואפליה אצלנו? מה פתאום (סוף סוף יש לנו הערכה ברת סמכא. מצטערת, פשוט לא ידענו. בפעם הבאה נשאל אצלך לפני שנחליט מה יש). בפעם הבאה שתעבור בישוב בדואי, ספר גם להם.

שנאת נשים??? להפך...

שבתאי הוא חובב נשים מושבע, ומשום שכך הוא מעדיך לראות אותנו כמה שיותר ערומות ואם אפשר שגם כמה דודו טופזים יגעו בנו תוך כדי...

Le Fay

New member
../images/Emo6.gif

אחותי, כמה טוב שאת כאן. חסרת לי בשרשור הזה...

לקח לי קצת זמן להתאושש מהתמונות

הכ"כ איכותיות... אבל עכשיו אני פה במלוא אוני... (אוי אפילו עומד לי...) <יורה מאזנת עם קצת וולגריות נשית>

שנאת נשים? ההיפך.

קראתי גם קראתי עד הסוף. טוב, בוא נעשה את זה יותר ידידותי, אפשר? אז ככה. אני נורא אוהב נשים, אגב, אני אוהב אותם יותר מגברים, רק אתמול אמרתי שאם הייתי אשה הייתי לסבית. אז להרגע בבקשה. אני ממש ל שונא נשים, ואני לא חושב שבדברי יש רמז וחצי רמז לשנאת נשים, את הרמז לשנאת הנשים שלא נמצא יכולה ליצר רק אשה שתואמת את התיארים בהודעתי הקודמת, אבל דייי החלטנ לא אישי, לה פיי, אני עכשיו מחייך, קחי הכל באיזי? שכחת שאנחנו גם חברים? בקיצור, זה שלעולם א שמעתי את יו"ר איגוד הסבלים מצר על כך שמשתמשים בעובדים בצורה לא ראויה, עורר בי חשד, כלפי הנשים שכן מדברים על זה שמתנהגים לים שלא כשורה. במקום להשמיץ, אנא במשפט קצת ומתומצת הסבירי נא לי את ההבדל שבין לקפל אשה בתנוחה לא נוחה בשביל התמונה, מרצונה, לבין לקפל סבל בתנוחה לא נוחה בשביל המקרר שאותו הוא צריך להעביר לקומה השלישית. איך אפשר עלי, שבנינו, אם היתה לי ברירה הייתי בוחר להיות אשה, לומר שאני שונא נשים. אגב, אני, כאשה (וגם כגבר) מאוד ישמח שתהיה לי גבר שעובד ואני מגדל ילדים מבשל מכבס קורא חי חיי אושר שקטים, את יודעת איזה כיף זה? יכול להיות שאני סתום, אבל אני לא מודע לזה, יכול להיות שאני טיפש, ואני לא מודע לזה, אבל לא יכול להיות שאני שונא ואני לא מודע לשנאה, לא כן?

רגע, אני מתחרט.

אסטרלוג, לא ראיתי את התמונות הרבות, חשבתי שהיתה רק אחת, ואמרתי טוב בשביל הקטע, והרעיון היה נראה לי כזה שנון ומצחיק, אבל למה כל כך הרבה? מה זה? זה ממש לא המקום המתאים. אני יושב פה בספריה, ואני נבוך. די

../images/Emo46.gifלמה מי אתה שתנחית עליי פקודות

בשביל זה יצאתי בשאלה?
הרי המשגיח בישיבה היה הרבה יותר מתקדם ממך. (היינו מחליפים עיתוני פליבוי ישנים...סתאאאםםם...) וחוצמזה אתה בחיים לא תצליח לרצות את פיי, היא רוצה נקמה על כל הסבל הנשי מאז שאבות אבותינו ירדו מהעצים... לפני איזה כמה מיליארדי שנה! אז למה אתה מבזבז אנרגיה על דבר חסר סיכוי? מה אתה מזוכיסט?!

Le Fay

New member
כיין, גם עפ"י יורה אתה נורא אוהב../images/Emo6.gif

יאללה. בוא יותר ידידותי: בטח אני תואמת את התיאורים מהודעתך הקודמת, אבל זה העניין: שנאת נשים מתמקדת בדיוק באותן נשים שלא מממשות את הפנטזיה שלך, כי לכאורה לנשים אין זכות קיום כבני אנוש לעצמן (ליה כתבה קודם. תקרא). ובהחלט אפשר שאתה לא מודע לשנאה, כי היא נחשבת כל כך לגיטימית; ובמגזר שיצאת ממנו גם יש לזה כביכול תלי תילים של צידוקים. זו לא חכמה לאהוב נשים רק בתנאי שהן לא פמיניסטיות/מיניות/חזקות/דעתניות/בכייניות/שאפתניות/שמנות/רזות/יהירות/עם פה גדול וכן הלאה (מחק את המיותר). ולעניין ה"אוהב אותם יותר מגברים" וכולי - אפשר לאהוב אנשים בלי לרצות לזיין אותם, וזה שכן רוצים עוד לא אומר שאוהבים אותם (מניחה שלזה יורה התכוונה). וההבדל העקרוני בין סבל לזונה (מכל מין), על קצה המזלג: כדי לגייס אנשים להיות סבלים לא מקובל לסמם אותם, להכניס להם מכות רצח, להחרים להם את הדרכונים ולנעול אותם במחסנים (ואם זה מה שעושים, זה סחר בבני אדם בדיוק כמו זנות). זונות (מכל מין) לא חוטפים ומגייסים על פי כישוריהן המקצועיים אלא רק על פי הטעמים של הצרכנים (אם לא מאמין, תבדוק). את המיומנויות מקנים להן אם הן כן רוצות או לא (ולפעמים המיומנות היחידה הנדרשת היא שתצרח כשרוצחים אותך). את יו"ר איגוד הסבלים דוקא כן שמעו דופק על שולחנות כשהשתמשו לדעתו בעובדים בצורה לא ראויה. את הזונות לא. וזה לא מפני שאין להן טענות. ולבסוף: בניגוד לדעה הרווחת, אנשים לא נעשים זונות כי הם לא טובים לשומדבר אחר, אלא כי מישהו שמרוויח מזה תקע אותם שם, ודואג להחזיק אותם שם גם כשהם רוצים החוצה. מיתוס "הזונה המאושרת" הוא פיקציה שמשרתת את התעשיה. זה הכל. את הבחורות בתצלום למעלה לא ראיינתי, אז אין לי מושג איך הן הגיעו לשם; אבל הרשה לי לחשוד שאלה לא שלוש תלמידות קולג´ שהלכו לבלות אחר צהרים שקט ביער הסמוך. אז אולי יותר קל להן להצטלם מאשר לקבל עשרים לקוחות ביום, אבל זה לא יפטור אותן מיום העבודה של מחר. חוצמיזה: בטח חברים. רק שאת הנושא המסויים הזה ממש קשה לי לקחת איזי.

למעלה