נמאס לי לשרשר

ואם זה היה עירום של אישה מלאה

זה היה מאזן את הסיפור? כלומר - מה הבעיה, העירום לכשעצמו או תעשיית הפורנו?

יותר מפריע

השימוש שאסטרולוג עושה בזה בכל פאקינג הודעה שלו! זה לא קצת אובססיבי? גם בעיני עירום נשי זה דבר יפה אבל לא כשדוחפים אותו לכל פרסומת, מודעה, סרט וכו´ כי זה מניפולטיבי. סקס "מוכֶר", אז זה מה שאנחנו מקבלים כל הזמן. וכן, נשים מלאות, גברים כרסתנים וכד´ הם חלק מהמציאות ויש כאלה שחושבים שזה מושך, אז למה באמת לא? (לזה יש לי תשובה ארוכה ואין לי מספיק זמן או כוח לכתוב אותה). לא מפריע לי שאסטרולוג מוסיף מדי פעם פלפל לפורום, אבל יותר מדי פלפל כבר גורם לאיבוד חוש הטעם.

Le Fay

New member
גם לי. אפילו מאד. אבל הבחור באטרף.

חבל לי על המילים. בעניין תצלומי נשים: כשמותחים אותן לאחור באופן משונה אני מתחילה לחשוד שלא הן בחרו בתנוחה הזו. על תעשית הפורנו אין לי אפילו חצי מילה טובה לומר. מדובר בחלון הראווה והגורם המשווק של תעשית זנות נרחבת, שמגלגלת מילארדים על גבם של נשים, גברים וילדים שמאבדים בה את חייהם (לא מטאפורית). זה שהצליחו להרגיל אנשים מן השורה למה שנחשב פעם פורנו קשה, זה נורא ואיום. אני לא הייתי לוקחת חלק בזה, אפילו בתור בדיחה לא.

לא אוהבת

הרבה זמן שאני קוראת בפוקום, הייתי חרדית, היום אני חילונית לגמרי והפורום הזה נראה לי מעולה- תומך ומבהיר... גם אם לא כתבתי עד היום- נעזרתי כשקראתי פה דברים שגם אני עברתי. אבל אני לא אוהבת את מה שאסטרולוג כותב- ובטוח לא את התמונות. אולי אני קצת פמניסטית?- אולי, אבל זה חסר טעם, אם זה הולך להיות הכוון- אני לא ארגיש נוח לכתוב פה.

לא חייבת

לאהוב, אפ´חד לא מכריח אותך - ואם זה הולך להיות הכיוון - ידה ידה ידה... לאף אחד לא אכפת. את רוצה לכתוב? - תכתבי. לא? - לא. לא רק שהתמונות לא מפריעות לי, אני ממש משועשעת מהן! ושרשור של תמונות כאלה לא מעיד על כיוון ולא צריך לעלות על העצבים. מי שלא אהב, כתב. כמו לכל הודעה שיש לה זכות קיום וירטואלי בפורומינו. מצטערת שאין לי תמונה בשלוף שקשורה לשירשור - אני מוסיפה מה שיש.. >פ.ב.<

זה פורום יוצאים בשאלה לא פורום סקס

או פדופיליה. מי שרוצה לראות כאלה תמונות שייחפש במקום אחר. הרעיון של פורום זה, זה להיות מקום תומך שבו אנשים כמונו יוצאים, יהיה להם איפה לדסקס דברים, להוציא דברים, ובכלל להעלות נושאים. לא ביקשנו לראות תמונות כאלה, וכשאתה שם את זה בהודעה שלך, רק פותחים וזה נפתח מול העיניים כאילו אין לנו ברירה בעניין בכלל. אין לי משהו אישי נגדך, אבל אישית לא נעים לי לראות את זה בפורום הזה. גוף האשה זה מהמם, אני מסכימה, גם גבר מסוקס זה מהמם. אבל זה לא המקום להציג כאלה תמונות. גם יוצאים חדשים או פוטנציאלים עלולים לקבל את הרעיון הלא נכון בקשר לפורום. בקשר לג´וינט, זה בדיחה. וזה גם לדעתי לא פוגע באף אחד בפורום אם כן אני תמיד אשמח לקבל על זה ביקורת. סליחה אם נאלבתם ממני.

היה על זה פה כבר ויכוח.

לדעתי זה אחלה השאלה איך ומה. אנחנו חברים וחברים מדברים על הרבה דברים ובינהם גם על סקס. לדעתי כל עוד שזה בגבול הנורמה אז זה סבבה ומקסים. זה בדיוק כמו שיריצו פה בדיחות או סיפורים סתם על מחלה או עבודה. שזה מתחיל להיות מוגזם ואדם כל הזמן רק מדבר על סקס (קח לתשומת ליבך אסטרולוג) אז תאמת זה מתחיל די להפריע בעיניים ואני בוחרת להתעלם. אלוהימית. <בצילי ובדמותי בראתי אותן!>

קראתי והפנמתי ../images/Emo10.gif

קראתי את כל התגובות. מסתבר שאני מעורר לא מעט ביקורת וכעסים. בנוסף לכך, נראה שגם תוכן התגובות שלי פגע בכמה עצבים חשופים. כנראה שאני לא כ"כ מתאים לפורום הזה, אולי חוש ההומור שלי קצת מיושן, בכל אופן אני מתנצל עמוקות בפני כל מי שנפגע ממה שכתבתי, או מתמונה שצרפתי ופורש לעת עתה מהשתתפות פעילה בפורום. ביי חברים. <אסטרו מאמין שמי שיש לו שכל פורש בשיא...>

|בחיוך מרוח|

אתה איש חכם.
>ספל חמאה מתגעגעת לאוי ויי איז מיר (איזה ניק איום! כבר שעה אני מנסה לכתוב אותו נכון:)<

למעלה