נמאס לי לשרשר

זה לא אוקסימורון, זו מציאות

ביהדות יש רכיב אידאולוגי חשוב בצמחונות יש רכיב אידאולוגי חשוב בנצרות יש רכיב אידאולוגי חשוב באיסלם יש רכיב אידאולוגי חשוב בנטוריזם יש רכיב אידאולוגי חשוב ועכשיו בדיחה: רב ישב בפאב וראה צמחוני עם שניצל ביד שדיבר עם כומר שהתנשק עם נזירה שאכלה חזיר עם קאדי, ורק הנטוריסט היה לבוש... ועד כאן פינתנו: "סדנא דארעא חד הוא"

בולשיט!

אתה לא יכול להפוך את מה שהוא אמר ואתה יודע למה? ההבדל הוא שהחילוני לא נגד יציאה לריקוד מעורב בדיסקוטק לכן ההגבלה אינה קשורה. ודתי לפי ההלכה והלך הרוח של אורח חייו מקומו אינו בדיסקוטקים. יחד עם זה אני מנסיוני חולקת על זה שכל דתי שבא לרקוד הוא יוצא לעתיד. אולי יש פוטנציאל אבל לצערי וממה שראיתי לא חסר דתיים שירקדו ריקוד צמוד עם בחורה ויצאו עם כיפה על הראש לכוון בית הכנסת לתפילה. +אלוהימית בעד ריקודים צמודים+

אגב אני יוצאת מתוך נקודת מבט

חילונית לחלוטין בשונה מנקודת המבט הדתית שאתה הצגת.

מני3

New member
אם הפורום לא לרמתך, את מוזמנת

לדלג עליו. במקום לע(ז)יין את המוח.

גל נעים

New member
חזרת לאילת?-ושוב תודה...../images/Emo8.gif

אם הייתי יודע שאצל המטפלת יקח לי בדיוק דקה,הייתי מראה לך את הבת שלי.

R a c h e

New member
לפני חמש דקות חזרתי הביתה, לאילת,

מה שנכתב קודם נכתב בעיה"ק ירושליים, בבית ההורים....... חבל שלא ראיתי את הנסיכה.....
בנתיים אני עם אנגינה קשה, לא מבינה מה קורה לי בחורף הזה, חום
, חולשה, צמרמורת, ומה לא......
. חג מולד שמח! למי שחוגג....... רחל
ולמה אני לא מצליחה להכניס אייקונים?

Le Fay

New member
מכאן נראה שהצלחת יפה מאד! ../images/Emo12.gif

באמר אנגינה. בטח זה כל הכובד של ירושלים התיישב לך בגרון... תודה ממי שחוגגת
(כל הזמן).

plato

New member
ניסינו וניסינו...

אבל כל פעם הרגשנו שאנחנו לא מצליחים להגיע לרמה הנשגבת (שלך לדוגמא). אנחנו פשוט נידונו לחיי רדידות, כעדר כבשים המוני, ללא שום חשיבה עצמית. אנחנו נוהרים אחרי כמה אנשי אצולה, אשר חושבים ומצָוִים, ואנחנו - מצוּוִים ועושים. למה לחשוב, כשיש מי שיעשה בשבילך את העבודה. אבל, אם את יכולה, אנא, תגעלי אותנו מהמערה החשוכה, בה אנו רואים רק צללים. הראי לנו את הדרך אל האור, אל האידיאות.

Le Fay

New member
הגיע הזמן לרענן את הקורפוס שלך

במטאפורה קצת יותר חדשה, לא?

קצת על אוננות

יש שני דברים שאני חושב שהעולם היה חסר נורא בלעדיהם. הראשונה - והחשובה מבין השניים היא הסיגריה כן כן, ללא סיגריות, העולם היה הרבה יותר פחות ממה שהוא היום גם בגלל הסיגריות. והשניה, היא היכולת לנעג את עצמך ללא סיוע עזר חוץ גופי, מה שנקרא בלע"ז אנונות. בא האלוהים, לקח קצת מהראשון, משנתנו לו - הא לקח את השני - נותנים לו אצבע הוא לוקח את כל היד, הוא התחיל מ"לא לעשן בשבת" - ועבר ל"לא תאוננו". היום - הוא התחרט, הוא רצה עוד, אז הוא שלח לנו רופאים ורבנים שיאסרו עלינו את העישון לגמרי - רבותי, אם לא תקחו את הענינים בידיים אנחנו אבודים - הוא עוד עלול להתערב לנו בחיים יותר מידי. נראה לוו? שאני יפסיק.

../images/Emo39.gif

האמת היא שיש לי הרבה מה להגיד, שיתאים בדיוק לסברתך הכל-כך-לא-אינטילגנטית מתוך עיון בפורום. האמת, שממך פיציתי ליותר. אבל כמו שאת רואה, אני מתאמצת להתאפק. ומסכמת את כל העניין ב-
(או כמו שהבמאי של הסרט ´יחסים מסוכנים´ אמר למישל פייפר - תהיי יפה ותשתקי! באמת.) >פ.ב.<

אני יותר אוהבת עירום מג´וינט

אני אישית חושבת שגם סמים קלים לא טובים. אז מה? טוב לך ולחברים נוספים לדבר על ג´וינט בפורום כמו על כיפאק היי - זכותם של כולם, אני לא אומרת לא. אז שכל אחד ישים מה שיפה לו וכולנו נהנה. גם שמוליקים בסדר גמור, סחתיין על הרעיון. כל עוד זה לא תמונות עינויים קשים או סתם גועל, סבבי בבי. לי בתור אישה גוף האישה ניראה ממש מקסים. מה פוגע פה?

ג´וינט זה לא דבר כל כך פוטוגני

וחוץ מזה, זה לא פורום ג´וינטים ולכן אין עניין בכל הודעה לכתוב עליהם. ועל ניצול נשים בתעשיית הפורנו או על הפנמת דימוי גוף הקיסם ע"י ילדות בנות 12 (ומעלה) בגלל אופן הצגת נשים במדיה והנזקים הנפשיים/גופניים שזה גורם- בפעם אחרת.

למעלה