נמאס לי לעמוד מהצד!!!!!!!!

• פותח הנושא co2
  • פורסם בתאריך

העצלנית

New member
כל כך מבינה אותך

גם אני לא קוראת או כותבת ומדברת כמעט באנגלית. אבל הקריאה והבנת הקריאה שלי בעברית מעולה ומהירה מאוד, חשוב לציין שהבעיה אצלי היא גם בלשון אני לא קוראת ואף פעם לא קראתי עם ניקוד ככה שאני קוראת רק מילים עם הקשרים ולא סתם מילים. חוץ מזה אני לא מוכשרת בכלום חוץ מאשר בלהתפלסף אבל זה כמובן לא נחשב כי בימנו צריך רק אנגלית ומתמטיקה וכמובן בגרות מלאה.
דפנה

co2

New member
אז ככה.......

תודה על ההבנה זה באמת נחוץ בימים אלו. הנקוה שלי היא ואני החוזר עוד פעם (סליחה) היא שרק בגלל שהחברה שלנובחרה להיות השגיד והמדדים להצלחה הם עי הצלחה בבחינות וזכרון של דברים זה לא אומר שיש לנו מגרע אני החזור שני ואומר שהוככך מחקרית ש"לקוי למידה הם בעלי חשיבה יצרתיתי ואטלגנציה מעל הממוצא . הקשר ללשון זאת היתה אחת הבעיות הגדולות שלי . יש אפשרות לפטור מתורת ההגה ומבחן בית ספרי שנכתב ונבדק עי המורה .

שלום לעצלנית וברוכה הבאה! ../images/Emo39.gif

קודם כל איזה כינוי מעניין...
דבר שני אני שמחה שהצטרפת אלינו, יש לנו פינה חמה לכולם. ושלישית ואחרונה - אין כזה דבר שאת לא מוכשרת בכלום! לכל אחד יש כישרון, יכול להיות שפשוט עוד לא גילית אותו ואת עוד צריכה להתנסות, גם אני עשיתי הרבה "סיבובים" עד שהגעתי למה שאני אוהבת וטובה בו ועשיתי המון שגיאות בדרך - אבל הנה - אני פה, וגם את תמצאי לי לך נישה שעושה לך טוב. האם תוכלי לספר טיפה יותר על הלקות שלך? שמעתי תיאור דומה מאמא של ילדה בכיתה של הבת שלי...ואני רוצה להרחיב את הידיעה בעניין. שלך אפרת

FreeFeeling

New member
איזה יופי של דיון ../images/Emo13.gif

לכול אחד יש יתרונות וחסרונות משלו השאלה היא מה במקום הדיסלקציה ! משהוא חייב לבו במקום וזה לטובה. ככה הטבה ברא אותנו. הגישה שלי אומרת שאם יש בעיה מסוימת הדרך הכי טובה לפתור אותו היא לצחוק אתה ואז כול העצב או מה שלא יהיה הופך לאושר ולהבנה. (יש אנשים שחושבים שזה מחוסר עונים ואני רועה זאת בצורה אחרת) co2: אהבתי את מה שכתבתה !
"אולי אם החברה שלנו היתה נמדדת במדדים אחרים כמו יצרתיות השקעה רצון והתמדה העולם היה נרא אחרת ואלוי גם היו מוצים מילה יותר מאפינת מלקות.” Iris-1: אהבתי לכרו
אהבתי במיוחד לכרו בנוגע לרותם
מאוד הפתיעה אותי במה שכתבת בנוגע לשוקולד ! .שאלות. *את רוצה לומר שזה יכול לעזור \ לפתור את הבעיה ? *אני גם מאוד אוהב שוקולד אבל אני לא חושב שזאתי הסיבה (אולי כן
) מה את חושבת ? @זהר@ : אני מבין שגם לך צריך לתת את הקרדיט.
אז הנה תודה רבה גם לך אל המידע המעניין והכול כך טורם. *בלי כול קשר אהבתי את "כרטיס אישי" שלך.
ושיהיה בהצלחה אם הילד.
דרדרית: מעניין מאוד !!!
(אני גם אמן)
chips: גם אני הייתי בגישה של חוסר עונים בגלל הבעיות הללו ! ולכן צריך להשקיעה בבדיקה ובחיפוש של מה יכול לעזור או לחפש קילים אחרים ושלא סטנדרטים ושל רוב האנשים אלה לחפש משהוא בעצמך שמתאים לך אני יודע זה לא כול כך פשוט אבל אחרי שמוצעים אז אפשר להגיעה לעננים.........
שיהיה בהצלחה ! *הנה טיפ קטן בתור התחלה: אני ממליץ לך בחום על "הספריה המרכזית לעיוורים" אני יצרף לך ולכולם אנה את כתובת האתר ! co2 : מסכים אם כול מילה !!!! *ואני מאוד מאוד השמח לראות ציורים שלך.
הרבה באהבה לכול חברות וחברי הפורום המקסים הזה. שלכם FreeFeeling או אם תרצו בן

העצלנית

New member
אפרת המון תגובות

אגב הכינוי שלי הוא בגלל שזה הפורום הראשון שלי בתפוז ומאז זה פשוט נשאר. בקשר לקשרונות אכן יש לי וכמובן שיקח זמן עד שאמצא את כולם. בנתיים אני מוערכת ע"י תעודת הבגרות שלא תהיה מלאה וזהו. בקשר ל"בעיה" שלי שהיא דיסקלקוליה הבעיה המרכזית איתי היא שיש לי בעיה עם נוסחאות וחוקים וגם הזיכרון שלי דיי על הפנים ברוב הדברים, אני לא יכולה לעבוד בלי הגיון של דברים למשל סתם מספרים לא אומרים לי כלום אבל שאלה מילולית למשל יכולה להוות מסגרת הגיונית יותר. אי קוראת רק כהקשר לא כמילה למשל אני לא קוראת ואף פעם לא קראתי עם ניקוד אבל אני קוראת נורא נהר ומבינה טוב משפטים וכמובן דברים יותר ארוכים. זהו בערך עוד שאלות אני כאן ואנסה לעזור כמיטב יכולתי (שהיא לא רבה). תודה על הכל דפנה

למעלה