נמאס לי להיות לבד

נמאס לי להיות לבד

קשה לי להסביר איך אני מרגישה, אני מרגישה כל כך בודדה אין לי חברים יש לי ידיד או 2 וגם איתם אני לא כל כך רוצה לצאת אני רוצה שיהיו לי הרבה חברים! לא רוצה לצאת עם ידיד אחד וזהו אני מרגישה משעממת שאין לי מה להציע אין לי רישיון אולי אם היה לי הייתי נוסעת סתם לתל אביב רק בשביל לצאת מהבית אבל במחשבה שנייה זה רעיון מטומטם לנסוע ללא מטרה... נניח שאגיע לתל אביב מה יש לי לעשות שם לבד?! אני מרגישה ריקנות כזאת גדולה.. מרגישה שאני בת 24 ומתנהגת כמו בת 80. אני חמודה בד"כ לפעמים אני קרציה. ואני מודעת לחסרונות שלי אבל קשה לי מאד להתגבר עליהם. יש לי קושי מסויים להיפתח לאנשים. אבל חלק מהם אמרו לי שכיף להיות איתי, ושאני מיוחדת אבל אני לא מאמינה כל כך לזה. למרות שמדי פעם אני כן קרציה ואני מודעת לזה... ודי נמאס לי אני רוצה לחיות את החיים ופשוט תקועה... כתבתי על זה כבר כמה פעמים ובכל זאת שום דבר לא זז ואני לא יודעת למה
אני כן רוצה לחיות אני כן רוצה לנצל את החיים, אבל משהו עוצר אותי יש הרבה דברים שאני רוצה לעשות אבל או שאני לא רוצה לעשות אותם לבד, או שאני מפחדת, אני רוצה להיות חברתית אבל אין לי איך עם מי... אני עובדת וזהו, אחרי העבודה אני לא עושה כלום. לפעמים פשוט בא לי לנסוע לחו"ל לטיול ארוך, אבל אני לא יודעת לאן, עם מי. ובשורה תחתונה מה יתן לי להיות בחו"ל כל כך הרבה זמן, לברוח מהחיים האלה? אני לא יכולה לברוח לעד....אני רוצה להנות מהחיים שלי בארץ אבל פשוט לא יכולה
אולי אני פשוט לא בנויה לחיים האלה
אולי זה לא הכי בוגר, אבל לפעמים אני חושבת,אם אני אמות, מי יבוא בכלל להלוויה שלי מי יזכור אותי בכלל? מי יחשוב עלי? השורה התחתונה היא כמובן - שלא השגתי בחיים האלה כלום... מין סופ"ש מתסכל כרגיל... .

HH husa

New member
הממ יש לך חלומות ?

מטרות בחיים ? מה רצית שהיית קטנה ?

יש לי כמה חלומות

את מתכוונת למקצוע? אם ככה אז אני תמיד רציתי לעבוד עם ילדים, והחלום הגדול הוא באמת לשנות חיים של ילדים לטובה, לעזור במשהו משמעותי אבל כרגע אני מרגישה ילדה בעצמי, עברתי כמה דברים שהביאו אותי למצב הזה, ואני מרגישה שאני ילדותית וזקוקה לתשומת לב תמידית.. וזה קצת קשה במקרה שאת עובדת עם ילדים.. אנשים שעובדים עם ילדים צריכים לגדול כמו שצריך,להיות בוגרים ושלמים עם עצמם להיות בעלי השפעה אני חושבת שיש לי פגם די גדול בגדילה שלי ולכן אני לא חושבת שאני מתאימה להשפיע על ילדים
אבל הרעיון הכללי הוא כן לתמוך באנשים ולעזור להם...

HH husa

New member
לא ראיתי שהגבת.. סורי..

"בוגרים ושלמים עם עצמם להיות בעלי השפעה" אז תעשי את זה. שאותו זמן תמצאי גם אנשים.

זה מאוד קל להגיד וקשה לבצע...

זה משהו שלא קורה ביום אחד אם בכלל הוא קורה.. ואני לא יודעת איך לעשות את זה..

HH husa

New member
שאת בספק תעתיקי..

תחפשי מישהו עם מצב דומה ותעשי כמוהם.. איך ילדים עושים את זה ? בטח יש עוד מבוגרים עם בעיות כמו שלך , איך הם פתרו ?

אני לא יודע אם את כבר מוכנה להבין את זה

אבל הישועה לא באה מאנשים אחרים. היא לא באה מכסף. היא לא מחוויות. היא לא באה מעבודה. היא לא באה מזוגיות. היא לא באה מבריאות. והיא לא באה לאף אחד מהדברים האלה.. כל מי שמחפש את הישועה בחוץ, לא מוצא אותה.. זה בור ללא תחתית ואף אחד לא מצליח להיות מאושר בזכות הדברים האלה. יכול להיות שאת מסתכלת החוצה על אנשים ואת רואה אותם יושבים בבתי קפה ויוצאים עם חברים וצוחקים ומחייכים, ואת רואה שבריר שניה מהחיים שלהם ומספרת לעצמך בראש את הסיפור של כמה הם בוודאי מאושרים וכמה להם יש מה שלך אין.. אבל את לא יודעת בודאות.. זאת רק התאוריה שלך ללמה את לא מאושרת.. יכול להיות שגם הם מסתכלים עליך בשבריר שניה שאת עם הידיד שלך ואת פורצת בצחוק וחושבים אותו דבר לגבייך. ואני אומר לך שגם אם תקבלי את מה שאת חושבת שחסר לך מבחוץ.. את תגלי שקיבלת את זה רק כדי שחלק אחר במשוואה יטריד אותך. הישועה רק יכולה לבוא מבפנים.. את עם עצמך. כי את בכל מקרה לבד. תמיד. לנצח. ושתלמדי להיות מאושרת ושלמה בזכות עצמך כמו שאת, העולם יהיה שלך. גם אם תיהיי בזוגיות המושלמת ועם מיליון חברים יהיה את הזמן הזה שאת תלכי למטבח להביא משהו ואת תיהיי שם לבד. אז מה ההבדל? שבאותו זמן שאת לבד יש לך מחשבות שמחות.. על כמה שיש לך הכל.. ואת מאושרת.. למרות שאת לבד במטבח. רק תטפלי במחשבות שלך.. תמיד.. ותביני מה זה שלמות אמיתית.

The Living Life

New member
מרגיש בדיוק כמוך

גם לי אין הרבה חברים, וגם מתוך אלה שיש, את החברים האמיתיים אני יכול למנות על יד אחת......אני גם כמעט לא יוצא.......וגם כשאני יוצא אני לא מרגיש שאני כל כך נהנה...... אני גם חולם על המון חברים, בנות, מסיבות מטורפות והכל..... אבל אין לי את זה. וזאת רק אחת מהבעיות שלי......יש לי חיים מדכאים ומשעממים..... מה שאני יכול כן להגיד לך זה שאת לא צריכה לקנא באלה שיש להם מה שחסר לך. אל תקנאי באף אחד, כי: א) את לא יודעת איזה צרות יש לאחרים ב) בסוף החיים הנוכחיים של כולם יגמרו, ואז כבר לא משנה מי היה מצליחן ומי היה לוזר. (אני אישית מאמין שהסיפור נמשך אחר כך ושמחזור החיים הנוכחי הוא אחד מני רבים). אז אל תקחי את הנדכאות שלך קשה.

למעלה