נמאס לי כבר!!!!!!!!!!!!!!!!

אושרת312

New member
נמאס לי כבר!!!!!!!!!!!!!!!!

שלום לכולם! אני מקווה שזה הפורום המתאים... אני בת 26 נשואה +1 והמצב הכלכלי שלנו גרוע במיוחד אני עובדת משרה מלאה וגם בעלי אבל הכסף לא מספיק לנו כי הכל הולך למינוסים ולחובות .הגענו ממש למצב שאין לנו אפילו כסף לטיטולים . ועכשיו צצה בעיה חדשה : אני צריכה לשלם את אחד החשבונות השוטפים של הבית ואמרתי לבעלי כבר שאני שילמתי ואת הכסף שהייתי אמורה לשלם בו את החשבון קניתי בגדים לתינוק שלי כי לא היה לו כלום לקיץ. בקיצור אני ממש ממש אבל ממש מיואשת שאני במצב כלכלי כזה ובמצב שאני צריכה לשקר לבעלי ( וניסיתי להלוות ממי לאאאאאא ואף אחד לא יכול או אין לו יכולת} תעזרו לי בבקשה אני כבר לא יודעת מה לעשות אני ממש לא ישנה בלילות תודה מראש .ש.

jbazuka

New member
בוקר

קראתי את ההודעה שלך ונקרע לי הלב אני לא מבין את העניין אתם ביחד בצרה הזו אז תדברו על זה ותעשו רשימה של כל ההוצאות יחד עם כל הדברים שאת צריכה לתינוק או רוצה לעצמך תודי לאלוהים שאת בריאה והוא בריא והתינוק שלכם בריא ואתם עובדים ויכולים לאכול ויש לכם זה את זו ויש לכם אהבה אני מקווה לפחות שיש לכם ואם יש לכם אהבה גדולה אתם תעברו את המצב הקשה הזהתשבנו ותדברו על זה יחד רק ביחד תוכלו לצאת מהצרות שלכם אני שולח לך חיבוק גדול והלוואי שהייתי יכול לעזור יותר דברו על זה בלי כעס והאשמות בהצלחה ושבת שלום

ממליצה לך בחום על פורום "מתמודדים עם המצב

הכלכלי" פה בפרדס- אני יודעת שלי הפורום עזר לסדר את המחשבות ואת הדרך של איך לשמור על הכסף ולהוציא אותו בצורה הנכונה. אין אולי הורים, אחים, חברים טובים שכן יוכלו לעזור
אולי יש פתרון שהבנק יכול להציע לעזור לכם- לפרוס ליותר תשלומים את החובות אולי? מקווה שהמצב ישתפר

עזרה בביגוד ואביזרי תינוק

תנסי להכנס לפורומים של הריון ולידה - הריון והורות מאוחרת. הבנות שם משתדלות לעזור עם בגדים ואביזרים לתינוקות למי שזקוקה. אל תתביישי, ממילא ילדים גדלים כ"כ מהר וחבל לקנות חדש. בקשר ל"שקר" - חבל על הייסורים. תספרי ותתנצלי

TheBigBrother

New member
אושרת

תם משפחה של 3 נפשות, מתוכה 2 נפשות עובדות. אפילו אם שניכם עובדים בשכר מינימום(ומשום מה יש לי הרגשה שלפחות אחד ממכם לא עובד בשכר מינימום) זה אמור להספיק לחיים סבירים- לא חיי פאר אבל גם לא עוני והלוואות. אני מציע לכם להשטלת על ההוצאות, ללמוד לא לבזבז כסף על שטויות ומותרות יותר מדי. בהצלחה

אושרת312

New member
...

רציתי נורא ללכת למשפחה חורגת אבל אני מתביישת להראות בטלויזיה.... אני מודה לכולכם על התמיכה וכן שנינו עובדים משרה מלאה בשכר מינימום אבל יש חובות והלוואות ואנחנו חייבים לאנשים כספים חבל על הזמן......

maybesure

New member
חשבונות

אין מי שישלם עבורך. הם בעדיפות ע"פ בגדים לתינוק. בגדי תינוקות וציוד ניתן להיעזר פה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1137 תזכי גם להכיר אנשים מדהימים שיעשו הכל כדי לעזור בנתינה (אבל לא בעזרה כספית). סליחה שאני ביקורתית, אבל לקנות בגד חדש לתינוק, במצבכם הכלכלי כפי שתיארת אותו - במקום לשלם חשבונות נראה לי קצת מחוצף. במיוחד שיש כמעט בכל יישוב ארגונים כמו ויצ"ו שעיסוקם הוא לסייע בין היתר גם בביגוד וציוד. יש לשכות רווחה בכל עיר - הם גם יכולים לסייע בהכוונה של התנהלות כספית. קישורים נוספים:

למעלה