נמאס לי כבר

אני בצבא כבר כמעט שנתיים ומרגישה שמעבירים אותי שבע מדורי גיהנום. אני בדיכאון בצבא, לא מסוגלת להיות במקום הזה ביקשתי אינסוף פעמים קבן ופשוט לא מתייחסים אלי. ההתקפי חרדה שלי מחריפים ואני מגלה עוד ועוד דברים שהם עבירה על פקודות הצבא שהמפקדים שלי עושים. מפחדת לקבול אותם כדי שלא התנכלו לי והאמת לא רואה בזה פואנטה..לא יודעת מה נשאר לי לעשות כדי לקבל עזרה, באמת ניסיתי הכל(זה לא כתוב כאן מה עשיתי כי אין לי כוח נפשי להסביר..) מישהו יודע למי אפשר לפנות?

nothing but the truth

Well-known member
אני בצבא כבר כמעט שנתיים ומרגישה שמעבירים אותי שבע מדורי גיהנום. אני בדיכאון בצבא, לא מסוגלת להיות במקום הזה ביקשתי אינסוף פעמים קבן ופשוט לא מתייחסים אלי. ההתקפי חרדה שלי מחריפים ואני מגלה עוד ועוד דברים שהם עבירה על פקודות הצבא שהמפקדים שלי עושים. מפחדת לקבול אותם כדי שלא התנכלו לי והאמת לא רואה בזה פואנטה..לא יודעת מה נשאר לי לעשות כדי לקבל עזרה, באמת ניסיתי הכל(זה לא כתוב כאן מה עשיתי כי אין לי כוח נפשי להסביר..) מישהו יודע למי אפשר לפנות?
אם את כמעט שנתיים בצבא זה לא אומר שאת צריכה להשתחרר ממש בקרוב?
מתי תאריך השחרור המיועד שלך?
בהנחה שתאריך השחרור שלך מאוד קרוב, אין טעם שתעשי דבר. בקרוב תהי בחוץ.

קר לי בך

Well-known member
את ממילא תיכף משתחררת, החזקת מעמד כמעט שנתיים - תחזיקי עוד קצת

אבח"י

Well-known member
גם אני הייתי כלוא, 3 שנים לפני המון שנים
אני ממש מרגיש בעצמות את הדברים שאת כותבת על הרגשות והתחושות שלך.
כמו שכתבו קודמיי - את משתחררת בקרוב או שאת באיזו תוכנית שחייבה אותך להסכים לשרת יותר משנתיים.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
יקרה,
שומעת כמה את מתוסכלת מהשירות הצבאי שלך..
כמה את מרגישה שקופה, שלא רואים את המצוקה שלך.. ולא נותנים לך את העזרה שאת זקוקה לה..
משערת שזה משאיר אותך באפיסת כוחות, לבקש שוב ושוב פגישה עם קבן ובכל פעם מחדש מתעלמים ממך..
מצרפת לך קישור לתכנית ניצוץ שנותנת ליווי מקיף לחיילים. אולי הם יוכלו לסייע..
(בקישור יש רשימת עובדים. נסי לפנות למי שקרוב לבסיס שלך)..
בנוסף, אם תרגישי שזה נכון לך, מזמינה אותך להגיע אלינו לצ'ט אישי ואנונימי (בקישור: https://sahar.org.il/) עם אחד המתנדבים,
בו תוכלי לשתף ולקבל אוזן קשבת וכתף תומכת..
הצ'ט פעיל עכשיו עד חצות.
אל תישארי לבד!
מחכים לך,
שלך,
מתנדבת סה"ר

אני לא מבין בענייני צבא כי לא הייתי בצבא, אוכל רק להגיד שהצבא חשוב כדי להגן על המדינה ועל האזרחים ולכן אין בו סדר ולפעמים אין ברירה אלא להתמודד אתו ככל האפשר. יחד עם זה, תמיד תוכלי להשתדל לפנות, להסביר את מצבך ולבקש עזרה.

למעלה