נמאס לי כבר!

amirrohker

New member
בעצם אני אפילו מחבב את הרופאה

איך שאנ בא היא אומרת טוב כמה ימי חופש מחלה אתה רוצה.. היא יודעת בשביל מה אני בא.

amirrohker

New member
ןןאי שכחתי לסיים את התשובה כי הרופאה חיכתה לי

וחשבתי שזה נגמר לאחר הורדת הגשר ... עכשיו ראיתי את ההמשך.. אם את חוזרת ביום ראשון ואומרת מה שצריך (נצא מנקודת הנחה שאת חיילת חדשה ואין לך הרבה טופסי תלונה) רוב הסיכויים שאת לא מקבלת כלום.. אולי איזה תנאי קטן על מנת להפחיד אותך לפעם הבאה.. קודם כול את לא תקבלי שום ריתוק אם תגידי את מה שצריך .. דבר 2 אם את לא תעברי את הקורס בכוונה או בלי כוונה (זה לא משנה) את נשארת שם בבסיס בתור "ממתינה לקורס" כלומר את מחכה שם עד שיתחיל הקורס הבא..<<<זה בעסה כי את נשארת לבד ועושה את זה לבד מבלי כול החברות שהצלחת להשיג לעצמך בתקופה האחרונה אבל אין לך ברירה כי את לא רוצה להגיע גם אל הגיהנום ששלחו אותם לשם נכון... בקשר לקבן - שוב את צריכה ללכת אל הרופא יחידה ולבקש ממנו תור לקב"ן ... ובגלל שאת מבקשת ולא עומדת להשתגע שם אז הוא לא נותן לך תור מיידי אלא עד שבועיים הוא חייב לראות אותך . ואם לא תספרי למפקדת שאת הולכת לבקש תור לקבן אז יש מצב שתקבלי עוד היום תור.(כי המפקדת לא רוצה שתגיעי אליו בכלל כי הוא ייתן לך פטור) למרות שאת יכולה ללכת אפילו מחר לקבן בכול בית חולים צבאי אין לך מה לפחד אף אחד לא יודע שאת בנפקדות, וגם אם תגידי להם שברחת הם יגידו לך זה לא מעניין אף אחד עד שתהיי עריקה מהצבא..והם יטפלו בך בבית חולים צבאי כרגיל אפילו את יכולה להתלבש לבוש אזרחי שאת שם כי בטח המדים האלה מעצבנים אותך ומה בדיוק את רוצה מקבן כי הוא לא סתם רופא טמבל...

SleeplessBeauty

New member
בטח, הוא ישר ישחרר אותה מהצבא...

ברור שהמפקדת מפחדת שהיא תלך לקבן, כי הוא ישר ישחרר אותה! מייד, בכלל בלי לשאול שאלות, יתן לה פטור מהצבא, וזהו! מה עובר עלייך?... למה לתת לילדה המלצות שהן פשוט לא נכונות? היא עוד עלולה לעשות את זה ואח"כ להיפגע או להתאכזב בכלל שאתה אמרת שזה יהיה ככה.

amirrohker

New member
קבן לא נותן כל כך מהר פטורים

ותפסיקי כבר להלחיץ אותה סתם יא מפקדת מורעלת ...הגעת גם לכאן כדי לטפטף לנו את הרעל ששתית שם כול היום ... אפילו נסיכת הכוכב שהייתה 19 שנים בצבא יודעת שמה שאני אומר נכון ולכן היא לא עונה לדברים שלי אז תפסיקי לחשוב שאת מבינה הכול ... ולכותבת המקורית אני ממליץ לשאול עורך דין צבאי או בשירות לכבילות את כול מה שאמרתי והיא תראה שזה נכון .

SleeplessBeauty

New member
ברור שקב"ן לא נותן פטורים!

זה בציניות כי זה מה שאתה אמרת! אתה שם לב שכל דבר שאני אומרת הוא לא נכון, וכשאתה אומר את אותו הדבר בדיוק הוא הופך להיות נכון? אולי כדאי שתתחיל לשים לב למה שאחרים אומרים. ועל השאר - אני אפילו לא מתכוונת לכבד את זה בתשובה.

SleeplessBeauty

New member
לבנות בכלא לא בדיוק קל.

אני מפחדת שתגלי שלסבול בקורס ולסבול בכלא זה לא אותו דבר. במיוחד לבנות. אם את אומרת שכל כך אדישים כלפייך - אז אני יכולה להבין למה את כל כך מיואשת. לכי למש"קית ת"ש אחרת אם יש, או שתתעקשי להיפגש עם קצינת הת"ש. תסבירי לה שאת חייבת לעזור לאמא שלך ושאת רוצה תפקיד קרוב לבית. נכון, סמב"צית חי"ר זה לא יהיה, אין מה לעשות, יחזירו אותך למיטב ושם תקבלי תפקיד אחר. אם לא, בהחלט תלכי לקב"ן. אם את מבקשת, חייבים לתת לך פגישה בהקדם (אני לא זוכרת בדיוק מה אומרת הפקודה, אבל שווה לבדוק). תסבירי לו את המצב, שקשה לך להתמודד בגלל כל מה שקורה בבית. גם הוא יכול לאשר לך הקלות ת"ש. בכל מקרה במשפט שלך, ישאל אותך השופט אם את מוכנה להישפט בפניו - אל תישפטי בפני המ"מ שלך אם את אומרת שהיא אדישה. תתעקשי על משפט בפני דרגה יותר גבוהה (אגב, נדמה לי שזה חייב להיות רס"ן ומעלה במקרה הזה). תסבירי לשופט/שופטת על היאוש שלך, ועל המצב בבית, ועל הלחץ והקושי להתמודד. זה בדיוק המקום להעלות את הבעיות בפני מפקד בדרגה יותר גבוהה. ויש לך זמן ומקום במשפט לעשות את זה.

נפקדות זוהי לא התשובה,זאת רק דרך לברוח

מהבעיה במקום לפתור אותה. אני חושבת שחשוב שתפני לקצינת ת"ש או משקית ת"ש ותדרשי שיבואו לקראתך. ובנתיים-אנחנו פה לעזור ולתמוך ולהקשיב

amirrohker

New member
אבל זו בעיה פרפרי אהבה .

כי אם אתה במקום שלא רוצים לשחרר אותך וכופים עלייך דברים אז כול אחד חושב ישר לברוח משם ומהקורס במיוחד ,מקורסים יש הרבה נפקדים ולכן הם נלחמים על כול אחד בשיניים שלהם כמו מטורפים. בקיצור היא כן צריכה לברוח מהבסיס הזה אם היא רוצה כמובן אבל לא בדרך של נפקדות ... נפקקדות נראית הכי הגיונית במצב כזה..אבל זה לא נכון כי יש דרכים אחרות לברוח מהקורס ... ואם שככת בצבא כול מי שעושה בעיות מקבל מה שהוא רוצה ... מי ששותק נדפק !!! ונפקדות זה הרבה דפוק ולא משתלם בכלל

SleeplessBeauty

New member
קודם כל, תחזרי לצבא

או שתדברי עם המפקדים שלך, אבל חבל שסתם תיגררי מנפקדות לעריקות, ובעריקות עלולים להגיע לעצור אותך, או שאת עלולה למצוא את עצמך נוהגת לתומך בכביש ונעצרת לביקורת שגרתית ע"י שוטר תנועה שיראה שאת מבוקשת לצבא ויעצור אותך. ואם את נמצאת עם חברים - זה ממש לא נעים. כמו שנסיכת הכוכב אמרה לך - לכי לראות מש"קית ת"ש. יש הרבה שהיא יכולה לעשות, כמו לאשר הת"ש - הקלות ת"ש שאומרות שאת חייבת לשרת קרוב לבית (או לפחות קרוב חלקית - הגדרה של 3 לילות בבית בשבוע למשל). היא יכולה לאשר לך תשלומי משפחה - עזרה כלכלית, שלא תפתור את הבעיות אבל אולי תקל עליהן. בכל מקרה, אין לך מה לשכנע מפקדים שנפקדות היא המעשה הנכון, היא בעיניהם היא לא ולא משנה המצב - אם יש בעיה מבחינת המפקדים אמורים לפתור אותה מתוך הצבא. גם לדעתי, אין לך מה לפתור בנפקדות - את לא בהכרח תצאי מהקורס בגלל זה, וגם אם כן - לא בהכרח שזה יהיה למקום יותר טוב מבחינת תנאים. אז יקירתי, תחשבי על זה, תשקלי את האפשרויות שלך, ותעשי בסוף את המעשה הנכון בשבילך.

amirrohker

New member
בקיצור אני ממליץ לך../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif

להגיע לפגישה חד פעמית עם עורך דין צבאי ותגידי לו שאת רוצה לפסול קורס ואיך עושים את זה בלי לבחול באמצעים כי כול מי שאת שואלת עונה לך מתוך אינטרס אמהי צבאי חברים וכ.. (ופגישה 1 אצלו זה לא דבר יקר בכלל אפילו זול ..כי לא צריך לשאול עורך דין תותח ..ואני מדגיש רק לשאול כי את עושה את הכול ) וגם אם אין אפשרות אז העצות שלי הן גם טובות ושוות לכול נפש ... אפילו אפשר לברר את זה לפני כן !!!(שלא תהיה איזה טעות במה שאמרתי או השתנה בכמה שנים שלא הייתי שם..אבל אני לא חושב מהסיבה שאני הייתי שם כמעט 4 שנים ולא השתנה דבר כלל . )

למעלה