נמאס לי ונשבר לי!!

P3H2O

New member
תמשיכי! ובאמת מה קשור לטחון מים!!

רוצה הצעה? פתח מילון! או ניבון או משהו או קונקורדנציה!

charmedmen

New member
אופל לא מעניין אם זה לטחון מים או

לא את פשוט סופרת כישרון מלידה ובאמת כול הכבוד לך שישבת וכתבת את כול זה (אני רוצה לעשות אחד ממש בעצמי) את מנתחת נפלא ממש נפלא מאיפה את יודעת להיות כזאת נפלאה?

nadiwainer

New member
ה"דוקטורט" על כל פרק....

לדעתי הניתחים שלך עך כך פרק מעניינים מאוד, אני אישית לא כותב, אבל בהחלט(!!!) קורא! תמשיכי בפרוייקט....

Woogyman

New member
אבל למה אתה לא משרשר?

ואם כבר יוצא לי לדבר איתך, תוכל להסביר לי למה אמרת לי באיסקיו שאתה מנהל אתר שאתה לא?

Ophel McNeil

New member
4X07 (וכרגיל, אף אחד לא קורא. ../images/Emo7.gif).

4X07 הוא אחד הפרקים הכי עמוסים בעונה, הוא פרק פסיכולוגי, שמתרחש ברובו במציאות מדומה. כבר מההתחלה, סצנת הפתיחה היא פייפר מנסה ללכת למסיבה לכבוד היוולדות תינוק של ידידה שלה, ומופרעת על ידי שד, שכמעט מונע ממנה את זה. כבר בפתיחה פייפר אומרת כמה לצוד שדים מפריע לחיים שלה בתור בן אדם נורמלי, איך החברויות שלה נעלמות אחת אחת, ואיך למעשה, כל מה שהיא רוצה זה חיים נורמליים (ואף מוכנה להציע בשביל זה הצעה למקור), ועוד יותר מזה – חיי משפחה נורמליים. פייפר כבר בת שלושים, היא נשואה כמעט בת שנה, ואיכשהו, בצורה כלשהי שנסתרת מעיניי, אפילו מסודרת כלכלית. מה גם, היא האחות שמאז ומתמיד, בכל העונות, שאפה לחיים נורמליים, ויותר מזה – חיי משפחה נורמליים, חיים שהיא רוצה להתחיל עכשיו - ללדת ילדים, ללדת את הילדה היפהפייה שהיא ראתה בעתיד. וכמובן שזה בלתי אפשרי כל עוד היא צריכה לפוצץ שדים, וכל עוד אין לה חיי חברה רגילים, והיא אפילו לא מצליחה להיות במסיבה של הידידה שלה. ואז המקור מכניס את פייפר למציאות מדומה. במציאות הזאת, פייפר יכולה לקבל הכל, את כל החיים שהיא חלמה עליהם – יהיה לה עדיין את בעלה, עדיין את האחיות שלה, יהיו לה חיים נורמליים נטולי שדים, ואפילו, הקלף הכי חזק – פרו תחזור לחייה. בחיים שבמציאות המדומה אין חסרונות, יש רק יתרונות. אגב, גם בפרק הזה אנו מקבלים הצצה ליחסים של פייג´ ופייפר, לקושי של פייפר לקבל אחות חזקה, ולגעגועים שלה אל פרו ("והנה זה שוב, פרו העוצמתית!"). אך הפרק בקושי עוסק בזה, ומהפרק הבא, פייג´ נהיית אחות לכל דבר. ובחזרה לנושא, המציאות המדומה אולי מפתה, אך כפי שהמקור אומר, פייפר לא יכולה סתם לוותר על הכל ולחיות חיים נורמליים. כי היא מרגישה, כמו פייג´ בפרק הקודם, שיש לה מחויבות, שהיא מכשפה. הרי הכוחות ניתנו לה, ודווקא לה, מסיבה כלשהי, והיא לא יכולה סתם לוותר על זה. ולכן יש כמה סצנות משמעותיות בהתדרדרות של פייפר במציאות המדומה שלה – הסצנה בה הלחש שלה לא עובד על שד, הסצנה בה היא מגלה את "ספר הצללים", והסצנה החותמת – הסצנה בה היא מבינה שאין לה כוחות. זה גורם לה להתמוטט. היא כבר לא מכשפה, היא אדם רגיל, אם כל הטוב והרע שבזה. לאחר מכן, המקור גם יתחיל להראות לה את הטוב שבחיים הנורמליים – את העובדה שאם היא רק תגיד את הכישוף לה ולליאו יהיו יחסים נורמליים, ללא לשבור את החוקים, התינוק שיכול להיות לה, החברות שלה. הכישוף לא סתם מוצג בפרק הזה כמשחק טיפשי של פייפר, זה מה שהמקור רוצה שפייפר תחשוב – שהכל משחק שכבר היה וחלף לו, משחק ילדותי ללא משמעות. בכלל, הפרק הזה עמוס בעובדות קטנות שמשנות את כל המשמעות שלו – העובדה שדווקא שד שפייפר צריכה לחסל, בעצם אמור להציל ולרפא אותה. זה לא סתמי, פייפר צריכה ללמוד לסמוך דווקא על האויב הכי גדול שלה. בגלל זה גם בסצנה הסופית, כשפייפר כמעט וקוראת את הלחש, המקור נותן לפייג´ ופיבי לעמוד בצד אחד, בעוד הוא בשני. כדי להראות לה שיש לה כרגע רק שתי אפשרויות, ושהיא חייבת לבחור באחת מהן – במציאות או באשליה (כשהיא, כמובן, לא יודעת מה זה מה). עוד סמל נחמד שמופיע בפרק הוא הפרפרים בגן האחוז ("את רואה, גם בעולם האמיתי יש קסם."). בהחלט יכול להיות שאני מבלבלת את המוח, אבל לדעתי יש סיבה לכך שהפרפרים שם כל כך ממוחשבים, לטעמי הם מציגים את המציאות המדומה של פייפר – יפיפיים, צבעוניים ונהדרים, אך לא אמיתיים. אבל ללא ספק, הדבר הכי משמעותי בפרק הוא עיסוק סביב הכוחות. המקור מניח שפייפר עמוק בתוכה לא רוצה להיות מכשפה, (הנחה שעד כה לא זכינו לתשובה חד משמעית לגביה, מכיוון שאפילו ב4X22 הבחירה בעצם למעשה מעולם לא הייתה בידיה, כי פייג´ ופיבי היוו את הרוב). כאמור, הוא חושב שהדבר היחיד שעוצר מבעדה לפנות לחיים נורמליים זאת תחושת החובה כלפי הכוחות, ובגלל זה הוא גם מציג לה את הכישוף כמשחק, ומוכיח לה בדרך הקשה שהיא נטולת כוחות. אך אין זה סתם, אפילו בסצנה האחרונה, בסצנה בה פייפר חוזרת להאמין שהיא מכשפה, זה בסצנה בה ליאו מפעיל את כוחותיו עליה. ליאו מוכיח לה שיש קסם, שהיא באמת מכשפה. רק כשמוכיחים לפייפר שבאמת יש כוחות בעולם, היא חוזרת למציאות האמיתית. שוב – בשל תחושת החובה שהיא חשה כמכשפה, כמ פייג´ לפניה, וכמו פיבי אחריהן (4X20). פייפר כמובן לא קוראת את הלחש, וכולם חוזרים לאחוזה. סצנת הסיום היא פייפר וליאו מדברים על הילדים שיהיו להם, ואף מחליטים נסות להוליד אותם (אם כי לא עתה, אלא בהמשך). הסצנה הזאת מוכיחה שלמרות הכל, פייפר בחרה בחיי הכישוף, שישולבו עם חייה הנורמליים. יהיה לה ילד, אבל הוא גם יהיה חצי אור לבן, ומכשפה. ובכלל, בהמשך העונה, נעסוק הרבה בילד העתידי של פייפר וליאו (4X08, 4X12, כל סיום העונה הרביעית). אך זה כבר לניתוח אחר.
ורק שאלה אחת נשארה – למה בשם האלוהים הארקל קפצה אל תוך כדור האנרגיה שקול זרק?

ChArMeD HaRrY

New member
מצויין! ממש מסכם את הפרק!

וכמובן - כמו שצריך. אני פשוט לא מאמין איך, דבר ראשון יש לך כוח לכתוב כל כך הרבה, ודב שני איך את חושבת על כל הדברים האלו?!?!?! בכל מקרה אני חושב שכל מה שאמרת נכון, בקשר לשאלה ששאלת בסוף, למה האורקל קפצה לפני הכדור אנרגיה, התשובה ברורה מאליו! השדים שבשליטת המקור, נאמנים(אמורים להיות) לו, וכמובן יסיכמו להקריב את חייהם למען חייו של המקור! וגם כבר אמרתי לך את דעתי בקשר למצב הכלכלי שלהם - דבר ראשון כאשר פרו מתה, וכמובן שפרו הייתה עשירה, כל הכסף הלך אליהן, כי אין לפרו משפחה אחרת. דבר שני גם פייפר מרוויחה המון, מכיוון והמועדון שלה מצליח במיוחד! ואל תשכחי שגם פייג´ עובדת, לא בעבודה שמכניסה הרבה כסף אבל היא לפחות עובדת.

Ophel McNeil

New member
פרו הייתה עשירה?

זה חדש. ובכל זאת, תחשוב על זה - מיסים, עוד שלושה אנשים פאסיביים (קול, פיבי וליאו) לפרנס, חשבונות שוטפים, ובית שאמור להיות מתוקן כל יום שני. זול זה לא, וגם העבודה של פייג´ מכניסה לא יותר מגרושים. גם המועדון של פייפר מצריך אחזקה שוטפת, ולא נראה לי שהוא לבדו יכול להוציא כל כך הרבה כסף.
בקשר לטענה עם הארקל - שדים אמורים להיות נאמנים למקור? ממש לא. שדים הם קודם כל נאמנים לעצמם, ולא יהססו לבגוד זה בזה, ובמאסטר שלהם, אם יצא להם מזה משהו. קול שבגד באחווה שלו ובמקור, הסיר שבגדה במקור, השד ההוא ב 4X22 שבגד בקול, וכן הלאה.

ChArMeD HaRrY

New member
...

בקשר לפרו, טוב אז אולי היא לא הייתה עשירה, אבל היה לה הרבהכסף, היה אפשר לראות את זה לפי הבגדים היוקרתיים שהיא לבשה, או לפי זה שהיא נהגה במכונית יוקרתית, או שהייתה לה עבודה במקום בכיר בבאקלנדס. בקשר לאורקל, תמיד לכל דבר יש יוצא מן הכלל, אז יכול להיות שהמקרה של האורקל היה יוצא מן הכלל או שהמקרים שאת הזכרת היו יוצאים מן הכלל, אבל אני לא ממש יכול לחשוב על עוד סיבה שבגללה האורקל הייתה מקריבה את עצמה בשביל המקור.

HuGo Hell

New member
ניסוח מושלם!! ../images/Emo58.gif*לא מאמין ש..

קראתי הכול!* *.* אורקל נאמנה איי גס, והניסוח ממש יפה ניתחת הכולל ובקשר לכסף, אין לי מושג
אני רק אומר תודה שיש מכושפות ולא איכפת לי מהכסף לא להכול צריך היגיון כמו מאיפה יש להן כסף לשלם על התיקונים של שעון, מנורה למשל כשפייפר פיצצה את הזה של פייג´ (מה שזה לא היה) פייג´ לא תיקנה או קנתה אחד חדש אבל מה שלא היה יפה זה שפייפר פיצצה את זה
היא הזכירה לי את הרוע של פרו לפיבי *בקול של ילד קטן*

1Shir

New member
אופל-

חבל חבל חבל שאת מנתחת פרקים של עונה 4 שאני לא יכולה לקרוא כי עוד לא ראיתי! (אבל זכותך) רק שתדעי שזו הסיבה היחידה שאני לא מגיבה, כי לפרק 311 הגבתי! אז בבקשה תפסיקי להגיד שאף אחד לא מגיב כי אני לא אף אחד! ועוד הרבה מגיבים לך חוץ ממני. אולי רק תשתדלי לכתוב על פרקים שכולם ראו, אני מבטיחה להגיב וכמובן לקרוא על כל פרק מעונות 1-3 שתכתבי עליו. *כתיבה נעימה*

Phoebe again

New member
מהמם אופל! ניתוח 4X20 ../images/Emo58.gif

הפרק המדהים הזה, עוסק בבחירה הקשה ביותר שפיבי נאלצת לעשות בחייה- הבחירה בין אהבת חייה לבין המשפחה- ומעל הכל המכושפות. מהרגע שהבנות גילו שקול הוא המקור פיבי נאלצה לבחור, ופיבי בחרה בקול, באהבת חייה, אך לא הבינה עד כמה היא תאלץ להתמסר לבחירה הזאת. בפרק הזה פיבי מבינה שהבחירה שלה היא פשוטו כמשעמו או קול או אחיותיה, ובאיזה שצד שתבחר היא תאלץ להלחם בצד השני, מה שפיבי התעלמה ממנו כשבחרה לראשונה. פייפר בפרק הזה מנסה לשמור על קור רוח, אך עם זאת מתמוטטת. היא משלה את עצמה שאם תלחם בפיבי (לדוגמא מיליוני השיקויים שהכינה) היא לא תצטרך להתעסק בכך שהיא בעצם מאבדת עוד אחות, בדרך זו או אחרת. פייפר מנסה לשמור על קור רוח ולהשאר חזקה בשביל פייג´, הרי היא עכשיו האחות הגדולה והמכשפה המנוסה ופייג´ לעומתה, צעירה ובעלת ניסיון מועט בכל מה שנוגע לכישוף. פייפר חושבת שאם תראה שהיא אדישה למצב, ותראה לפייג´ שאין כל תקווה שפיבי תחזור, היא תגרום לפייג´ לסבול פחות ולא לטפח ציפיות, פייפר מאמינה שהיא צריכה להחזיק את פייג´, אבל פייג´ בעצם זו שמחזיקה אותה בפרק הזה, בתמימותה ותקוותה שפיבי אכן תחזור אל המשפחה ותנטוש את קול, התקווה הרעננה הזאת עוזרת לפייפר להחזיק מעמד, ואולי אפילו לפתח קצת תקווה משלה, כי הרי אם אין תקווה אין טעם להמשיך. לבסוף, פייפר מאבדת עשתונות ומנסה להיפטר מחששותיה בעזרת אלכוהול. וליאו שמנסה לדבר איתה מוקפא. ההקפאה של פייפר בקטע הזה, היא בעצם הדרך שלה להתחמק ממה שקורה סביבה, היא חושבת שאם תקפיא את ליאו היא לא תצטרך לשמוע יותר על המצב, וכך המצב פשוט יעלם. פיבי עצמה, מנסה לשחק על שני הצדדים, ומצילה את החפים מפשע, אך לא הורגת את השדים. קול שומע על מה שפיבי עשתה, והורג את כל מי ששמע על המקרה. הוא יודע שגם כך מעמדו מעורער מעצם העובדה שיש לו אישה, הרי רוע לא מסוגל לאהוב, והאהבה שלו אל פיבי מראה חולשה אנושית וטוב לב, ועוד נוסף לעובדה שיש לו אישה, היא אחת מן המכושפות, האויבות הגדולות ביותר של הרשע. ואם יוודא שאשתו הינה טובה ונלחמת ברשע, מעמדו ויותר חשוב- סיכויו של קול להיות המקור הבא, יהרסו כליל, ואיתם כל עולמו. קול מבין שעליו להוכיח שפיבי רעה, ומבין שאין סיכוי שפיבי תוכיח את זה בכוחות עצמה, לכן הוא מתחזה לפיבי והורג את החף מפשע. באותו רגע, הוא יודע ששמה של מלכתו טוהר, וכך גם שמו שלו, ופונה לעיסוקיו (לא לפני שהוא חוזר לצורתו הרגילה- מעשה טיפשי להפליא מצידו). בתחילת הפרק, אנו רואים שפיבי מקבלת טוניק מהסיר, שאמור לגרום לה להרגיש יותר טוב. פיבי שופכת חלק מהטוניק לעציץ, ואנו רואים שהצמח שבעציץ נובל. לאחר מכן פיבי מבינה שיש רעל בטוניק, והסיר מסבירה לה שזה שיקוי רשע טהור. פיבי מתעצבנת ושואלת את קול אם הוא ידע על הדבר והוא אומר לה שכן ושזה רק לטובתה. פיבי לא מאמינה למשמע אוזנייה, האדם שהקריבה הכל למענו מרעיל אותה. לאחר שיכנועים רבים מצידו של קול ובינהם הקלף המנצח "בשבילנו, בשביל הבן שלנו" פיבי שותה את הטוניק. לאחר מכן קול מספר לה מה עשה (הריגת החף מפשע) ופיבי מזדעזעת שוב. קול טוען שהיה חייב לנקות את הבאלגן שלה. פיבי נזעקת ואומרת שאחיותיה יבואו לפה וינסו להשמיד את קול. קול אומר לה שאם זה מה שיקרה אז הוא יתמודד איתן. פיבי מבינה. היא מבינה שקול יהרוג את אחיותיה והיא רצה לשירותים ומקיאה את הטוניק. כאן אנחנו מגיעים לסצנת הכמעט-סיום המרגשת. פייפר, פייג´ וליאו מגיעים אל קול. פייפר מפוצצת את קול, ובזמן שחלקיקיו נאספים מחדש פייג´ מנסה ליצור מעגל קריסטלים ופייפר קוראת לפיבי שתעזור להן. קול חוזר לצורתו ומעיף את פייג´ על הקיר. פיבי נמצאת באמבטיה ולא יוצאת. היא מסרבת לבחור, היא מסרבת לקחת חלק בהשמדת המשפחה שלה או אהבת חייה. היא נועלת את עצמה ומקווה שהכל יחלוף, אבל היא יודעת שזה לא יקרה והיא תאלץ לבחור. ליאו מרפא את פייג´ ופייפר מפוצצת שוב את קול, שחלקיקיו נאספים שוב מחדש. פייפר צועקת אל פיבי שהוא עומד להרוג אותן ושתצא לעזור להן ופיבי לא יודעת מה לעשות. היא פותחת את דלת האמבטיה ("תסלח לי") ויוצאת אל המציאות הקשה ביותר שאי פעם עמדה בפניה. קול יוצר כדור אש ומתכוון לזרוק אותו על פייג´. פיבי שיוצאת באותו רגע, מרימה את הקריסטל היחיד שפייג´ לא הצליחה לשים כדי להשלים את מעגל הקריסטלים ומתקרבת בחשש אל קול. היא יודעת שזהו זה, זה הרגע, או קול או האחיות שלה. קול אומר לפיבי שזה לטובה, ומעלים את כדור האש כשהיא מתקרבת אליו. פיבי מנשקת את קול בפעם האחרונה בחייה, וכך נפרדת ממנו לנצח. ( "אני יודעת שזה לטובה"). פייפר בטוחה שפיבי מתכוונת להישאר לצד קול ונדהמת. פיבי עושה את הצעד הגורלי, ומשלימה את מעגל הקריסטלים בעזרת הקריסט האחרון בבכי כשקול מבקש ממנה שלא, אך לא מתנגד ולא נלחם בה כי בתוכו הוא יודע שזה אכן הצעד הנכון. פיבי ניגשת בבכי אל אחיותיה והן אומרות את הלחש לחיסול המקור, כאשר שלושתן מזילות דמעות וקול אומר לפיבי בפעם האחרונה ביותר ,אני אוהב אותך", פיבי מנסה להתכחש אליו ומסיימת את מה שהתחילה. קול מושמד ושלושת האחיות בוכות. סצינת הסיום, מראה את הפחד של פייפר. פייפר פוחדת להתקרב אל פיבי ולעודד אותה, כי מעולם לא הייתה במצב כזה ולא יודעת מה תהיה תגובתה של פיבי, פייפר לא יודעת איך להיות האחות הגדולה. לעומתה, פייג´ משוכנעת שצריך לעלות אל פיבי (" הביא הולכת להיות לבד הרבה, אולי עכשיו היא זקוקה לנו") פייג´ קלילה יותר וקל לה ללתקשר עם אנשים. בסצינת הסיום המדהימה, כאשר פיבי בוכה בייאוש על המיטה, פייפר ניגשת אליה ללא היסוס, נשכבת לצידה ומחבקת אותה, וכאן אנחנו רואים שפייג´ עם כל רצונה הטוב, בכל זאת לא גדלה עם פיבי ומהססת מעט להתרב אליה, לעומת פייפר שישר ניגשת אליה. לאחר מכן פייג´ ניגשת בהיסוס , נשכבת מצידה השני של פיבי ומחבקת אותה. פיבי מבינה תוך כדי בכי את מה שפייג´ ופייפר מנסות להראות לה, לא משנה כמה קשה הייתה הבחירה שעשתה וכמה איבדה, הן תמיד יהיו לצידה, תמיד תהיה לה את המשפחה.

Ophel McNeil

New member
יפה. ../images/Emo58.gif

רק חבל שלא התעסקת מספיק בתינוק של פיבי, שהרי בעצם בגללו היא הלכה עם קול. התינוק של פיבי הוא עניין מאוד חשוב - בגללו שהיא שותה את השיקוי, הסיר פיתתה אותה לרוע באשמתו, ורק ב4X21 כשהיא תאבד אותו, היא תאבד כל קשר לקול. מה גם, הפרק עוסק בשני נקודות - הבחירה של פיבי בקול או במשפחה שלה, ומהצד השני, ההתמודדות של פייפר ופייג´ עם זה. התעסקת הרבה פחות בנקודה השניה, שהייתה מאוד מרכזית בפרק, וחבל. מה שכן, מאוד מרשים אותי ששמת לב בסצנת הסיום שאמנם פייג´ היא זאת שמשכנעת את פייפר לעלות למעלה אל פיבי (אגב, אני גם חושבת שזה בגלל שפייפר מתמודדת עם עצב בצורה שונה, היא מפנימה אותו ומעדיפה להישאר לבד. 3X03, 4X01 ו 4X03 הם דוגמא טובה לכך. למעשה, אפילו בפרק עצמו, כשפייפר מקפיאה את ליאו, רואים שהיא מעדיפה להפנים ולא להתמודד עם עצב), אך פייפר היא זאת שניגשת אליה ראשונה. ולסיום, ציטוט שגרם לפיבי לרכוש את הכבוד שלי אליה בחזרה - "אם אני אבטיח לא להציל חפים מפשע, יהיה מותר לי לראות את האחיות שלי?!"

Phoebe again

New member
אהמ... ../images/Emo4.gif יכול להיות שאני אוסיף

ואשנה דברים בניתוח, כי אחרי שקראתי אותו שמתי לב שפיספסתי הרבה נקודות חשובות בפרק... הרשמתי אותך? וואו!
*גאה בעצמי*

HuGo Hell

New member
ניתוח 4x04 ../images/Emo58.gifוקצת מ4x05

יפה יעלוש כתבת מגילה ^^ עכשיו לפרק.... הוא מתחיל בפיבי וקול נלחמים, וממש יפה שהוא מלמד אותה להלחם אבל מה עם האהבה שלהם הרי הוא לא המקור!{לחימה של שדים*.* אוו קיי המטרה להשמיד את המקור לא ניראה לי שהמקור יראה את רגילו ויתחיל להלחם אז מה המטרה?!} יפה שפייג´ לומדת על צמחים, אבל מה זה יעזור?! הרי זה לא שהיא הולכת להכין שיקוי זה למה שיש את פייפר. המשחק של אליסה ורוז היה על הפנים הן החליפו דמויות בעע, את הקול הן שינו(כן אני מתכוון קול לא קול(ג´וליאן)) רוז לא יודעת לשחק אפילו את פיבי והכול היה ממש על הפנים, ממתי פיבי מתנהת ממש בצורה בוגרת?!\ פיבי מצחיקה חמודה והמשחק היה גרוע. אליסה ששיחקה את פייג´ מה הקטע של שינוי הקול לקול תינוקי?!, ואפילו היא עשתה את פייג´ מאוד תינוקית!,השמחק היה גרוע. פייג´ ממש ילדותית בפרק והקטע של הסוכריות {מה הקטע?! (מילא ב4x05 לפתות את פיין) אבל ב404 היה מגעיל) אה כן והמשחק של הולי מושלם!!, היא שיחקה את מסטאר ממש יפה אבל, המסטר שיחק את פייפר גם היה צולע. הלחימה של פיבי ממש יפה, ומה יש לקרסול שלה?! פעם שמאל פעם וימין?, הבגדים היו נחמדים של פייג´ היה בעעע, שלייקס חולצה לבנה זה היה מוזר, פייפר תמיד נראת טוב, פיבי הביגדי אימון היו נחמדים... וזהו הפרק היה נחמד פשוט שלא ירבו לעשות החלפת גופות!!
4x05 אני לא הולך לנתח ממש ממש ממש. רק פייפר עלתה לי על העצבים!!, למה היא לא שמה לב לפייג´, כאילו פייג´ היא אפילו לא אחותם היא אויר. היא לא מסכימה איתה "הלכת מאחורי גבי לליאו" אוי זה עצבן אותי, פיבי ניפלאה אליסה שיחקה מושלם גם רוז והולי אבל זה ממש עצבן אותי.. הפרק היה יפה {והפעם לא נהבלתי @^^@} איך זה באמת שגמאל יצר אותו בלי מצפון ולפיין יש מצפון?! והסצנה שליאו ופייפר ניכנסים לדירה של פייג´ גדול! "כאילו היא מוצצת לו" חחחחח
.. ענק ופיבי שריחפה היה מדהים והדיטציה של ליאו כשפייג´ ניכנסה היה ממש ממש ממש ממש יפה האורות הניצנוצים מאוד אהבתי, הפרק היה דיי יפה חוץ מהקטע של פייפר "P3 כאילו פרו פייפר פיבי" "היה" זה ממש היה מגעיל ומה עם פייג´ ואפילו כוח השלוש P3 ממש עצבן אותי כול הקטע שלה גרררררר
אבל חוץ הפרק היה יפה! ^^ ובמילים אלה סיימתי את ניתוחי המושלם! ^^

Phoebe again

New member
ניתוח זה לקחת פרק ולפרש את

ההתנהגות של הדמויות בו, ואת מה שקורה בו בעצם...

ChArMeD HaRrY

New member
מגילה, אבל ממש יפה!

אהבתי בעיקרון את מה שכתבת, רק חבל שלא ניתחת הכל לגמרי, כמו לדוגמא מה שאופל אמרה שחסר. אז יפה מאוד תמשיכי! למרות, שלקראת הסוף, ברובו, לפחות היה נדמה לי, שרק תיארת את הסצנה, ופחות התמקדת וניתוח מה שקורה.

HuGo Hell

New member
הקטעים המצחיקים בפרק../images/Emo58.gif

יותר נכון הציטוטים המתחיקים והניפלאים
בסצנה שפייפר ופיבי פותחות את הדלת וחברה של פייפר בקה באה לקחת את פייפר ל"בייבי שאוור" Becca: Oh, no, don´t tell me that you´re not gonna come. Everyone´s so looking forward to seeing you again. Piper: Oh, really? Oh, they are? Well, th-then we can´t disappoint them. W-We´ll get some stuff at the market on the way there ~~~~~~~~~~~~~~~ואחרי שנייה של פייפר השמה את הג´קט~~~~~~~~~~~~~~ Phoebe: Piper! piper: Phoebe. Look, okay, the bottom line is if I´m ever gonna have kids, then I need a life first, which means I need to be a human first and then a witch later. Okay, got it? Good. (Piper tries to open the door and Phoebe stands in the way.) Outta the way! (She gets the door open.) Hi! Bye Leo! הכי גדול היה ה"סטאפ אט"!!!
הולי נהדרת!!
~~~~~~~~~~~~~~~סצנת הסוף שהפייג´ ופיבי ניכנסות לראשה של פייפר~~~~~~~ Phoebe: I think it worked. Paige: Either that or we´re in Mary Poppins´ head.
אוי זה היה מצחיק!! ~~~~~~~~~~~~~אח"כ שליאו ניכנס והיא מאמינה להם שהיא באמת מכשפה אחרי השיגעון~~~~~~~~~~~~~~~ Piper: (normal) Are you really my husband? (He laughs.) Leo: Yes. Piper: And that would make you two really my sisters. Phoebe: Whether you like it or not. Piper: And so that demon is gone? (Phoebe nods.) Thank god, (she stands up) because that guy was freaking me out.
גדוללללללללללללללללללללללל פרק מדהים!!

למעלה