דחו אותי בגלל...
האמיני לי שאני מבין אותך, למרות שאני גבר, לא הייתי ממשיך בקשר עם אחת שמלבד ז... אינה מסוגלת לשוחח עמי בארבע עיניים, וליהנות ביחד מעצם זה שאנחנו ביחד. אפשר לעשות עוד דברים רבים, מלבד הנושא בינו לבינה. אני מקווה שלא תביני אותי לא נכון, גם אני אוהב את הקטע שבינו לבינה, אבל חייבים ללמוד לטבל אותו בחוויות משותפות, ו/או אפילו בקריאת ספרים משותפים, ולדבר עליהם, ובמיוחד לדבר על שירים שקוראים ביחד. לידיעתך, ולידיעת "החבר" שהיה לך את הקטע עמו, הרי לא לעולם הקטע בינו לבינה יהיה כה חשוב כמו בגילאים הצעירים, ויבוא יום ש"החבר" ו/או הבעל בעתיד יהיה כה משעמם עד לבריחה ממנו. הצעתי לך שתברחי ממנו, כמה שמהר יותר, ותמצאי מישהו אחר, שתוכלי לבלות עמו בנעימים, תוכלי לצאת עמו לטיולים בטבע, ואפילו לחו"ל. כיצד תדעי שהבחור עמו את יוצאת מכל הבחינות מתאים לך? באם את והוא מתרגשים מאוד איש בחברת רעהו? באם את לא מסוגלת להיות רגע מבלי לחשוב עליו, ולאו דווקא לפנטז עליו? האם את רועדת כשאת מרימה את האפרכסת, כשהוא מצלצל אלייך? האם כל הגברים האחרים נראים שקופים לעומתו, ואינך מסוגלת להחליף את החבר שלך, ולראות את עצמך עם אחר? האם אתם נהנים ממוזיקה טובה ביחד? האם שניכם צוחקים מאותן בדיחות? אשמח באם תכנסי לאתר שלי, ותקראי את הסיפור הנחמד "מוצף שלי" אז תביני, מה זו אהבה במלוא תפארתה, עוצמתה, הדרה, הודה כששני בני הזוג עסוקים עשרים וארבע שעות בחיפוש דרכים להנעים איש לרעהו. ממני יהודה. שם של האתר WWW.YEHUDACHEN.COM . כדאי גם לקרוא בחינם את יתר הספרים שלי. דרך אגב, אלה מקצת מחמישים הספרים שכתבתי, ביניהם רומנים, ספרי מדע, ספרי שירה, מחזות, תסריטים ואחרים. מאחל לך הצלחה במציאת חבר חדש ומתאים לאופייך ולשאיפותייך בחיים.