נמאס לי! דחו אותי בגלל...

תחכי עם עצמך עד הרגע שתהיה מוכנה

עצתי לך תחכי לנפשך עד שתהיה מוכנה רגשית אנחנו לא חיות עדיין יש רומנטיקה בחיים , מין מזדמן בכל רגע אפשר למצוא אהבה אמתית לא מוצאים בקלותואם הוא אוהב אותך אהבת אמת הוא יחכה לך אם לו תמשיכי לחפש את אהבתך האמתית ובהצלחה באשר תחליטי .

גופפי

New member
טיפש.

היי. שתדעי לך שזה ממש לא נכון ושבחיים לא תתמסרי שאת לא מרגישה מוכנה יש בחורים שמחפשים רק סקס און דה ביץ' אני לא ישקר ויגיד שאין כאלה יש והמון בעולם הזה אבל מצד שני המון בחורים שמחפשים קשר רציני ואהבה אלא הבחורים שאת מחפשת והם נמצאים בעולם ואת תמצאי לעצמך אחד כזה כל עוד תשמרי על הכבוד שלך ולא תתפשרי על עצמך. רוצה לתת לו להרגיש שהוא הפסיד משהו טוב ,יש דרך מאוד קלה, תחיי את חייך תצחקי תהני תרקדי תצאי תבלי שהוא יעבור לידיך תתנהגי כאילו את הכי מאושרת שבעולם והכי כייף לך זה ברור שאנשים שמחים הם הכי מושכים ועוד יותר ברור שהוא יחוש תחושת הפסד ברגע שהוא יראה שזה לא הזיז לך ואת חייה ו מאושרת וכייף לך. אני מקווה בשבילך שתמשיכי לישאר ילדה טובה כי החיים הם סוג של שלבים בשלב הראשון הגברים מחפשים רק סקס ויש את הפרחות שנותנות ובשלב השני הגברים מחפשים קשר רציני עם ילדות טובות. ואלא הבנות שמרויחות בחיים תאמיני לי. מקווה שנתתי לך נקודת מחשבה. אוהב המונהמון

ahkv29

New member
אותי זרקו אתמול בלילה

אחרי 6 שנים של חברות איזה יופי של רגעים אני חווה עכשיו

צד אפל

New member
הוא לא מחזר אחרייך

הוא רוצה לזיין אותך פשוט מאוד, אדם שמחזר בצורה רומנטית ומעוניין בקשר יותר עמוק מזה לא מתנהג כך,מצד שני אין טעם למשוך את העניינים יותר מידי זה לא תורם שום דבר.

שירקיל

New member
דחו אותי בגלל...

האמיני לי שאני מבין אותך, למרות שאני גבר, לא הייתי ממשיך בקשר עם אחת שמלבד ז... אינה מסוגלת לשוחח עמי בארבע עיניים, וליהנות ביחד מעצם זה שאנחנו ביחד. אפשר לעשות עוד דברים רבים, מלבד הנושא בינו לבינה. אני מקווה שלא תביני אותי לא נכון, גם אני אוהב את הקטע שבינו לבינה, אבל חייבים ללמוד לטבל אותו בחוויות משותפות, ו/או אפילו בקריאת ספרים משותפים, ולדבר עליהם, ובמיוחד לדבר על שירים שקוראים ביחד. לידיעתך, ולידיעת "החבר" שהיה לך את הקטע עמו, הרי לא לעולם הקטע בינו לבינה יהיה כה חשוב כמו בגילאים הצעירים, ויבוא יום ש"החבר" ו/או הבעל בעתיד יהיה כה משעמם עד לבריחה ממנו. הצעתי לך שתברחי ממנו, כמה שמהר יותר, ותמצאי מישהו אחר, שתוכלי לבלות עמו בנעימים, תוכלי לצאת עמו לטיולים בטבע, ואפילו לחו"ל. כיצד תדעי שהבחור עמו את יוצאת מכל הבחינות מתאים לך? באם את והוא מתרגשים מאוד איש בחברת רעהו? באם את לא מסוגלת להיות רגע מבלי לחשוב עליו, ולאו דווקא לפנטז עליו? האם את רועדת כשאת מרימה את האפרכסת, כשהוא מצלצל אלייך? האם כל הגברים האחרים נראים שקופים לעומתו, ואינך מסוגלת להחליף את החבר שלך, ולראות את עצמך עם אחר? האם אתם נהנים ממוזיקה טובה ביחד? האם שניכם צוחקים מאותן בדיחות? אשמח באם תכנסי לאתר שלי, ותקראי את הסיפור הנחמד "מוצף שלי" אז תביני, מה זו אהבה במלוא תפארתה, עוצמתה, הדרה, הודה כששני בני הזוג עסוקים עשרים וארבע שעות בחיפוש דרכים להנעים איש לרעהו. ממני יהודה. שם של האתר WWW.YEHUDACHEN.COM . כדאי גם לקרוא בחינם את יתר הספרים שלי. דרך אגב, אלה מקצת מחמישים הספרים שכתבתי, ביניהם רומנים, ספרי מדע, ספרי שירה, מחזות, תסריטים ואחרים. מאחל לך הצלחה במציאת חבר חדש ומתאים לאופייך ולשאיפותייך בחיים.

אני לא מכיר תסיפור אישית, אבל---

את נשמעת בסדר גמור! אם הבחור מחפש "ללכת עד הסוף" כנראה זו מטרתו מלכתחילה את יוצאת גדולה אם תתנתקי ממנו במקרה שהוא לא מותר על זה.. בהצלחה בכל

גם אצל גייז זה ככה!!!

אם לא נכנסים למיטה ישר אז בכלל אין מצב שהוא בכלל יחזור אליך. וגם אם נכנסים למיטה זה סטוץ חד פעמי. ככה זה גברים חולי סקס ללא גבולות,בלי ערכים,ובלי רגשות!!!!

1קוקו1

New member
לא כולם ככה ..

יש לא מעט הומואים שמחפשים מעבר לזיון של לילה אחד.. הבעיה היא שאותם הכי קשה למצוא. אם אתה באמת מחפש אחד כזה, עם ערכים ורגשות, אל תרפה הוא מתישהו יגיע. ולבחורה מלמעלה שעברה דחייה בגלל ש"לא זרמה עד הסוף", אין לך מה להתרגש ולהתבאס .. אם הוא כזה בחור שזורק ולא מוכן לחכות עד שתהיי מוכנה, אז הוא לא ראוי בשבילך .. יגיע מישהו יותר טוב ממנו .. יש משפט שאומר : "בשביל להגיע לאחד צריך לעבור הרבה אפסים" שבוע טוב:} קוקו.

אני נפלתי בסוף

משכתי אותו כמעט שנה בסוף אני נשברתי והלכתי על זה (כי האמת נמשכתי אליו) ואז התאכזבתי קשות מהביצוע חשבתי שפיספסתי אבל התברר לי שממש לא

Goliat1

New member
אני אגיד לך מה את צריכה לעשות

פשוט מאד: תני לו ואז תזרקי אותו. ואם את באמת שווה במיטה אז הוא יאכל את הלב איך הוא הפסיד כזה זיון טוב, הבנת? לכי איתו בהפוך על הפוך. את שואלת מי יחכה לך? אף אחד לא יחכה לך. אולי מישהו אימפוטנט חסר חשק מיני. אני לא מבין בנות: למה אתם חושבים שאנחנו יוצאים איתכן ולא אחד עם השני? בין היתר (לא רק), בגלל הסקס. כשאני עם מישהי - לא משנה לקשר רציני או לא רציני - אני רוצה סקס. ואם היא לא נותנת תוך זמן סביר (וחודש זה בהחלט מעל ומעבר) אניפונה למתחרות.

נו זה בדיוק מה שהיה לי הייתי בשוק

זיינתי אותו אני הוא יצא כלומניק חיחיחי מסכן חשבתי איזה סקס הולך להיות לי אם הבטיחון העצמי שהוא שיחק אותה שיש לו ובמיטה על הפנים זין קטן חיחיחי אבל הוא מותק

מגיע לך...אלה הבחירות שלך.

זה שאת משלבת כזה סיפור עם המילה "אהבה" מראה שאין לך מושג... הבחור זרק אותך כי את לא הולכת עד הסוף...זה לא צריך להטריד אותך. מה שכן צריך להטריד אותך מאוד זה הבחירות שלך - למה את נמשכת לבחורים שמעניין אותם רק סקס? אהבה לא באה בקלות, לא עושים אותה באצבע והיא לא נקנית בשקל אחד. תוכיחי לו? תוכיחי לעצמך שאת שווה ותלכי על מישהו שלא יפרד ממך כי לא הסכמת לגעת לו בבליטה... קשה להיות בחורה בימינו. קשה עוד יותר להיות החורה עם אופי... השאלה אם בשביל טיפת ביטחון עצמי מבחור חרמן את מוכנה למכור את עצמך... אז צר לי מאוד אבל צריך לומר לך - תהיי מי שאת. עדיף להיות עצמך ולהישאר עוד קצת לבד, מאשר להיות בובה על חוט שכל גבר יכול לנענע... תחשבי על זה.

מגיע לך...אלה הבחירות שלך.

זה שאת משלבת כזה סיפור עם המילה "אהבה" מראה שאין לך מושג... הבחור זרק אותך כי את לא הולכת עד הסוף...זה לא צריך להטריד אותך. מה שכן צריך להטריד אותך מאוד זה הבחירות שלך - למה את נמשכת לבחורים שמעניין אותם רק סקס? אהבה לא באה בקלות, לא עושים אותה באצבע והיא לא נקנית בשקל אחד. תוכיחי לו? תוכיחי לעצמך שאת שווה ותלכי על מישהו שלא יפרד ממך כי לא הסכמת לגעת לו בבליטה... קשה להיות בחורה בימינו. קשה עוד יותר להיות החורה עם אופי... השאלה אם בשביל טיפת ביטחון עצמי מבחור חרמן את מוכנה למכור את עצמך... אז צר לי מאוד אבל צריך לומר לך - תהיי מי שאת. עדיף להיות עצמך ולהישאר עוד קצת לבד, מאשר להיות בובה על חוט שכל גבר יכול לנענע... תחשבי על זה.

יאללה חיים פעם

אחת אני חשבתי וחושבת כל הזמן מה נכון לעשות ומה נכון לא לעשות וחושבת תמיד על הכבוד שלי ומה יגידו עליי ואני בתכלס לא נהנת מכלום למי לחכות לאביר על הסוס הלבן עד שיבוא האחד לפחות להנות לצבור נסיון אבל צריך אופי לזה וגם הגיל עושה את שלא אני פשוט מרגישה שאני צריכה משהו אחר וזה לא זה בקיצור בא לך עליו מאוד מרגישה פיספוס תעשי אבל תיהיה שלמה אם ההחלטה ואם את לא שלמה ולא נמשכת אל תעשי וזהו אין על מה לבכות בתכלס הוא לא שווה כלום הוא אפס וטוב שלא עשית כלום

מה רע בסקס?

מה רע בזה שהוא רצה אותך לזה... הוא בנאדם..יש לו צרכים...יש לכם קשר מחייב משמע שאסור לו ללכת להוציא את הצרכים האלה עם אחרות את היחידה שאפשר הוציא עליה את הצרכים..אבל את לא נותנת אז מה את רוצה שהוא יעשה? אם את לא רוצה להזדיין איתו..אל תזדייני אבל כמו שאת מצפה שהוא יחכה לך הוא מצפה שתתחשבי בו בחזרה ואם את לא מתחשבת...למה שיצא איתך? למה רק הרגשות שלך חשובים? את חושבת שהרגשות שלך יותר חשובים או עמוקים מהרצון שלו להתפרק? כנראה שאתם פשוט לא מתאימים ואם זוג לא מתאים...הם לא צריכים להיות ביחד גם אם החוסר התאמה היא במיטה ואפילו בעיקר כי ביננו..נשים שנותנות לך לחכות בשביל זה...אין להן שם משהו כזה מיוחד בכלל וכשאתה משיג את זה זה כזה...בשביל זה חיכיתי? אז למה כבר אפשר לצפות...

lala161

New member
בואנה...

את מכירה גברים סתומים. אני אחת שמזה חרמנית, בדר"כ אני יותר חרמנית מהגבר שאני איתו, אבל לדבר אחד אני לא מוכנה להגיע - לסקס. א. אני בתולה ואני רוצה שזה יהיה מיוחד. ב. אני מפחדת. אבל חיכו לי, והיו לי סבלנים, כאילו כאלו שהייתי איתם רציני, גם כאלו שסתם היו איזה סטוץ או התחרמנות לא כזה הזיז להם שהם לא הולכים להשחיל לי, העיקר להנות! לא בהכרח מחדירה. ולא, אם הוא אומר לך שכל גבר ככה הוא מ-ש-ק-ר וסתם חרמן את צריכה לשמוח שלא נתת לו, את צריכה להיות עם אחד שיהיה סבלני כלפייך ושלא יחשוב "אני אני אני", שיחשוב גם עלייך, שידאג לך, ושיחכה לך ולא יבגוד מהצד ויהיה איתך. ואת יודעת מה הוא הפסיד, בעיות שלו, הוא המטומטם. אגב, בן כמה הוא ובת כמה את? (סתם לדעת..)

הסטריה

New member
חברים לא לריב יש לי מה לומר בנושא..

אז אני בחורה בת 38 רווקה הכרתי בחור יפה תואר חתיך סקסי דרך אתר אינטרנט (אגב אני מכירה הרבה שהתחתנו דרך האינטרנט), גם אני בחורה שניראת מצויין כמו שהבנים אומרים כוסית (בסגנון מירי בוהדנה) חברים תתפלאו ולא נשואה... לא כי חסר לי משהוא אלא מאותה סיבה שהחברה פה רשמה כי היום הבחורים מחפשים רק זיון ולא קשר רציני ומחייב אגב הבחור בן גילי.ותאמינו לי שהסקס לא היה האישו. נמשכתי אליו בטירוף ושקלתי מה לעשות לתת או לא, באו לא נשקר שהבנים אוהבים בכל גיל אתגרים, ובנות שקשות להשגה בהחלט מערכים יותר. מה לעשות שמה שעובדים קשה בשבילו מעריכים יותר אני אחרי הפגישה השניה עם הבחור שכבתי כי היתה משיכה אדירה בנינו ומניסיון עשיר למרות הכל אין חוקים בחיים. וכמו שרשמו כאן אחרים יש הרבה מעבר לסקס שהוא מאוד חשוב. למרות שהיה סקס מדהים ביננו והוא ידע מצויין את העבודה וגם אני לא פחות אני רוצה לומר לכם שהוא היה טיפש כמו נעל שיעמם אותי בטירוף וחוץ מלדבר על סקס שום נושא אחר לא עניין אותו. ואני בחורה לא משעממת שיכולה לדבר גם עם הקירות...!!! הבנתי שהבחור חוץ מסקס אצלי לא חיפש דבר אבל המשיך להתקשר ורצה להפגש... אותי זה הבחיל עד מצב של להקיא זרקתי אותו וכן בחור יפה סקסי מרשים אבל נקודה פה זה מתחיל ופה זה נגמר!! כן המצב מעציב אותי שעדיין בגיל הזה מה שמעניין את הבחורים כבר מהפגישה הראשונה זה המיטה. ותאמינו לי שאני בחורה שאוהבת מאוד סקס ויודעת לקחת רק סקס כשצריך אבל די מספיק יש מעבר חברה מה קורה? עניין של מזל? אולי קטונתי מלהבין את הדור הזה....או את דרכי האל אז בנותי אני מבינה לליבכן אל תכנעו ותלכו עם הלב ואם לכן תהיה טיפה של מזל יגיע הבחור האמיתי שידע להעריך בחורה טובה וראויה עם עקרונות ולא לרוץ ישר למיטה מהערב הראשון כי באמת יש הרבה מעבר לזה בהצלחה!!!

הסטריה

New member
../images/Emo140.gif די לריב חברים

מעבר לסקס יש הרבה בנות תהיו חזקות ואל תוותרו כי הבחורים מחפשים רק זיונים...

למעלה