נמאס לי! דחו אותי בגלל...

נמאס לי! דחו אותי בגלל...

שאני לא הולכת עד הסוף! פשוט ככה הבחור מחזר אחרי במשך די הרבה זמן ולבסוף מתברר שאני ילדה טובה מדי בשבילו אני לא מבינה ,כאילו מה רק בשביל זה הוא צריך אותי.הוא אומר שכל גבר ככה הקטע הוא עם עוד כמה גברים זה יהיה ?מי באמת יחכה לי(אם יחכה לי)ולא יבגוד מהצד? והכי חשוב:מה לעזאזאל אני צריכה לעשות כדי להוכיח לו בדיוק ההפך כדי שידע מה הוא הפסיד בגלל שהוא חושב מה... שלו ולא מהלב? ואל תגידו לי לא תשארי עצמך כי די נמאס לי אני תמיד עושה מה שצריך,מה שחשוב ולמרות הכל אני יוצאת בקטעים האלו של האהבה כאחת שאין לה שום מושג בענין. אשמח מאוד לעיצה כלשהי...

אפריל1188

New member
לא להגיד לך להישאר עצמך?

סבבה אז לכי עם הגברים שלך עד הסוף בשביל שלא יעזבו אותך... מזה השטויות האלה?! מישהו שדוחה אותך בכלל שאת לא הולכת עד הסוף לא שווה אותך ,למה מי הוא בכלל? תאמיני שמגיע לך מישהו טוב שלא יעשה את הקטעים האלה אז אם את מעריכה את עצמך אל תשימי על אותם בחורים שדוחים אותך בגלל הסיבה הזו ותעברי הלאה.

קיבלת הוכחה מושלמת

שהבחור לא היה בשבילך. ולמעשה הוא חתיכת שמוק. גם אני כמוך גדלתי בדור המלחיץ הזה שסקס הוא כאילו ביג דיל וכל החברות שלי איבדו את הבתולין לפניי, וגברים ציפו לזה ובלה בלה. אבל חיכיתי, ובסוף הגיע האחד כאילו מהאגדות וכשעשינו אהבה בפעם הראשונה התפוצצתי מאושר שחיכיתי ולא הלכתי עם איזה לוזר שרוצה רק את זה, למרות הלחץ. היום אני כבר בוגרת ועם ניסיון מיני ויוצאת עם מישהו שגם הוא בוגר עם נסיון ועדיין- לא ישר רצנו למיטה. שנינו מעדיפים לחכות. מה בוער? ככל שמכירים יותר ונקשרים יותר ככה הסקס יהיה יותר טוב, סקס הוא חלק מקשר לא ה-קשר. את אומרת שאת יוצאת מזה "לא בוגרת"? אם בחור זורק אותך כי לא "נתת לו" הוא הילד המטומטם, כל הכבוד לך! תיהי חזקה, האמיני שאת שווה יותר מזה, כשאת יודעת שמגיע לך יותר את גם תקבלי את זה! תיהי חזקה!

נ ט ע 9 1

New member
כל שנותר הוא פשוט להסכים עם כל מילה

גבר שלא מוכן לחכות לך אומר לך בפירוש:"אני רוצה את זה..!! לא אותך" לך לזונה, אהה אופס,זה יותר מדיי יקר לכל הפעמים שאתה רוצה אותי, עוד גבר עם המחשבה המטופשת שאישה היא מכונת מין. כ"כ מדהים, יפה, מקסים שלא הלכת עד הסוף כ"כ ניבזי מגעיל, דוחה, להציב אולטימטום כזה למישהי שאוהבים (כנראה שלא אהב באמת) כשיבוא אחד שבאמת תירצי שזה יהיה איתו עד הסוף תיראי כמה טוב היה לחכות ולא 'לבזבז' את זה על שמוק בדרך..

davida15

New member
>> בואנה את סתומה אחולמניוקי!

תקראי את המדריך ל"שיפוד גברים" ותוכלי לקרוע לגבר את הצורה! עכשיו אפשר ללמוד באינטרנט איך לצוד גברים / נשים מצורף קישור!

ערני100

New member
תקועה על הירח

את מנסה להמעיט מערכו של סקס בקשר--וזה לא יצליח לך. אנשים נפרדים בגלל שאין בינהם סקס טוב. זוגות נפרדים בגלל שאין בינהם התאמה מינית--וזה לא קשור כמה הם אוהבים וחולים אחד על השני. אז לרשום "סקס הוא חלק מקשר לא ה-קשר" זו הטעייה,בפירוש כך

לערני100

אם בחור באמת מעוניין בבחורה, הוא לא אמור ללחוץ עליה לקיים איתו יחסי מין, ולהיפרד ממנה אם היא עוד לא מוכנה לשכב איתו. אם כל הקשרים הרומנטיים שלך התבססו על סקס בלבד ולא על שום דבר אחר כמו, למשל, תוכן.. אז אתה כנראה בן אדם חלול מאוד ואני יכולה רק לרחם עליך. אני לא ממעיטה חלילה בערכו של סקס, סקס זה דבר נפלא ועוד יותר נפלא כשהוא חלק מקשר. אבל זה כמו להגיד שאם אין עניין בין בני הזוג, אבל רק סקס טוב אז הם ישארו ביחד, זה גם לא נכון. אז שוב- סקס הוא חלק מהקשר, לא כולו. תתבגר.

A d i 23

New member
אולי נשים שלט כמו בספארי ?

"נא לא להאכיל את ה-
" מה את אומרת ?! או יותר נכון מה אתה אומר עומרי ? אההההה סליחה ערני

היא צודקת ב-100%

סקס הוא חלק מהקשר ולא ה-קשר! זאת לא הטיה, זאת עובדה. לאנשים יכול להיות סקס מדהים אבל בגלל חוסר התאמה מבחינות אחרות הקשר לא יצליח להחזיק מעמד ויכול להיות גם מצב הפוך, אבל לרוב אבני היסוד המשמעותיים יותר לטווח הארוך הם המימד הרגשי ולא הסקס ובוודאי שלא רק הסקס.

יאללה מפגרת

הוא יציב לה איזה אולטימטום שבא . ואם האולטימטום זה שבא לו לזיין אותה אז זכותו המלאה . יא חתיכת מטומטמת זה שהוא חרמן עליה זה לא עושה אותו שמוק זה דבר טבעי . את לא תקבעי לו איזה אולטימטום הוא יעכול להציב ואיזה לא . יאללה לכי חפשי מי ינענע אותך .

תודה

אבל אני יודעת שאני לא אלך עד הסוף בשביל אף אחד.פשוט זה כל כך פוגע ומכעיס אותי שאני רוצה לעשות משהו שיראה לו פעם אחת שאני הרבה יותר ממה שהוא חושב שיש לי רצונות משלי וכל זה

ערני100

New member
ליאתוש צאי צאי מהבועה

כמו שבועז שרעבי כתב "היום כבר לא מתים מאהבה"!!! ו..."היום" הזה...לא יכול להתאים יותר...לתקופתינו. אף גבר ,כיום,לא יהפוך עולמות בשביל אשה....וכנ"ל להיפך. אז צאי מהבועה שלך. חדל קלישאות

אויי

קשה לנו לחכות הרבה זמן ואם את מוצאת צורך ממשי לשחק אותה " קשה להשגה" - אז זו הבעיה שלך ורק שלך. מה זה הרבה זמן? אני לא הייתי מחכה שבועיים.

lala161

New member
מה ק-ש-ו-ר??

%&%$#@^Y$$##. מה קשור "קשה להשגה"? אולי היא מפחדת? אולי היא לא רוצה? אולי היא לא מוכנה? אולי היא רוצה שזה יהיה מיוחד? אולי היא נלחצת מכך שהוא לוחץ עליה? (כ"כ רוצה והיא רוצה למלות את הציפיות שלו...) אתה לא היית מחכה שבועיים? וואלה יופי לך, אצל זונה לא תחכה אפילו דקה, אז לך- תהנה.

למעלה