נמאס ליייי

Bartal j

New member
נמאס ליייי

אוקיי אני שיעור 35 כבר אתם קולטים?! ועדיין אני לא נוהגת כמו שצריך כאילו השתפרתי וכל זה אבל עדיין המורה שלי מעיר לי ויש דברים שאני שוכחת משום מה בנהיגה בעיקר בזכות קדימה וכל העסק הזה, כאילו אני כבר יודעת לתפעל את האוטו וכו' אני פשוט סתומה זה מה שאני וחסרת מזל גם כי תמיד כל ההפתעות נופלות עלי שלא באשמתי!! פתאום מישהו חותך אותי בכיכר , מישהו כמעט נכנס בי מאחורה ויש לי תגובות טובות אבל כנראה לא טובות מספיק.
והיום המורה שלי נתן לי להיות בשיעור אחרי של איזה תלמיד שעדיין לא סיים 28 שיעורים כדי שאני אראה איך הוא נוהג לעומתי וכמה שהוא מעיר לו פחות ממני ומה זה התבאסתי רצח , הבטתי בחלון כל השיעור ורציתי לבכות.. כאילו אני מתחילה לחשוב רציני שיש לי בעיה..
אולי באמת לא נועדתי לנהוג, אולי כמו שאח שלי אמר "וומן (אישה כאילו).לא צריכה לעלות על הכביש ולנהוג" .. ואם כן למה לבזבז סתם את הכסף של אבא שלי על מה שממילא לא יצא ממנו דבר (גם ככה עוד חודש וחצי אני מתגייסת).
אני ממש מיואשת כבר וחושבת לפרוש (בפעם השנייה כבר מה יהיה איתי בסוף) אבל אני מפחדת לעשות את זה וגם לא יודעת איך לספר את זה לאבא שלי כי הוא כל כך יתאכזב ממני ,הוא ממש מאמין בי יותר ממה שאני מאמינה בעצמי , ובאמת רציתי אוטו ורישיון אבל מה לעשות לא מקבלים הכל בחיים ורצון זה טוב כנראה אני נועדתי לשבת ליד הנהג וזהו ולא ליד ההגה
;- בא לי לבכות(
ולכולם יש רישיון אצלנו והם עברו טסטים בין הראשונים רק אני סתומה שלא יודעת לנהוג כמו שצריך!!
אוףףףףףף למה דווקא לע זה חייב לקרות ?
בא לי למות למה נולדתי בכלל ממילא אין בי שום תועלת לכלום

Bartal j

New member
ובקשר לכיכר אני הייתי בתוך הכיכר

ומישהו החליט לצאת למרות שהוא רואה אותי מתקרבת! אז האטתי ועצרתי את האוטו והמורה לי שלא הייתי צריכה להאט ולא לעצור, אבל מה הוא רוצה שאני אכנס בו?! מה אני אעשה נבהלתי את בלמתי (לא בפתאומיות) ועצרתי את האוטו ואחרי הוא עבר המשכתי בנסיעה..

mar1shka

New member
אל תתיאשי

זה שאת בשיעור 35 ולא נוהגת כמו שצריך, אומר רק שאת צריכה קצת יותר נסיון ותרגול. והקטע של השוואה לתלמיד אחר שעשה לך המורה, היה לדעתי בכלל לא לעניין.
את לא צריכה להשתוות אליו ולחשוב שאת פחות טובה בגלל שהוא בשיעור 28 ונוהג עם פחות הערות (יכול להיות שהיה לו גם נסיון קודם...
). ובכלל לפי מה ששמתי לב גם מהמורה שלי, המורים נוטים לתת לבנים פחות הערות ומאפשרים להם להיות "יותר עצמאיים" (אולי זו ההתרשמות הזו שגויה, אבל כך אני מרגישה). לכן, זה לא אמור להוריד לך את הביטחון, אלא להפך - תנצלי את הטעויות וההערות של המורה כדי ללמוד מהן, והעיקר אל תילחצי מזה שאת טועה ואל תתיאשי. בהצלחה בהמשך

pop girl 20

New member
../images/Emo127.gif- כל מילה פנינה.

פשוט הוצאת לי ת'מילים מהפה.
שיהיה לנו יום נעים

FairyTale17

New member
דווקא המורה שלי....

אומר שהבנות תמיד מקשיבות לו למרות שיש להן פחות ביטחון על הכביש.... הוא חושב שבשביל לעבור טסט, הבנות יותר מוכנות ואצלו תמיד הבנות עוברות טסט ראשון ובנים- שלישי.... בכל מקרה, אל תתיאשי!!! נראה לי שהמורה שלך מוריד לך את הביטחון.... וגם את אפילו לא ניגשת לטסט!!! יש כאלה שממש לא טובים אז עוברים בקושי איזה טסט 9... אז בשביל מה לותר כל כך מהר? ותעזבי את אח לך עם הערות השובינסטיות האלה....

אל תתיאשי מכלום!

את לא צריכה להתרגש מהתלמיד שהיה איתך- לכל אחד יש קצב התקדמות שונה (אם היינו נבראים כולנו אותו דבר- העולם היה מ-ש-ע-מ-ם). למשל שלשום הייתי בשיעור עם מישהו שהוא באותו שיעור כמו שלי (4) ואני נהגתי עם כל הטעויות האפשריות ופשוט כל השיעור צחקתי על עצמי (מה היה יוצא מזה אם הייתי מתבאס) ואמרתי שיהיה טוב יותר פעם הבאה.. והוא נהג פרפקט.. אתמול שוב יצא ששנינו שוב היינו ביחד בשיעור ופשוט הבטחתי לעצמי לפני השיעור שאני לא עושה טעויות ופשוט לא עשיתי (אפילו המורה לא האמין שזה באמת אני על ההגה..) הכל בראש!! גם האיש הכי טמבל ביקום יכול ללמוד נהיגה פשוט לו לוקח יותר זמן.. אם את תיכנסי לאוטו בגישה של "היום אני נוהגת הכי טוב שרק אפשר" זה יעבוד!!! אל תיכנסי לאוטו בגישה של "אני לא יודעת לנהוג" חוץ מזה את רק שיעור 35 (אם זה יעודד אותך יש לאחותי חברה שהתחילה לפני אחותי ואחותי הוציאה רישיון לפניה (בינתיים) ב3 שנים עד היום אותה חברה עשתה יותר מ200 שיעורים ועשתה 11 טסטים- אבל לא היא לא מתייאשת! היא יודעת שמתישהו היא תצליח ופשוט מחכה ליום הזה!

רן88

New member
אל ייאוש

את בשיעור 35, יש פה אנשים שיש להם 20 שיעורים יותר ממך ורק עכשיו מתחילים לדבר על טסט. כל אחד והקצב שלו. אין שום סיבה שתשווי את עצמך לתלמידים אחרים (ואם באמת המורה אמר לך "תראי איך הוא נוהג" או משהו בסגנון אז זה ממש מגעיל מצידו), יכול להיות שלהם זה בא יותר בקלות אבל זה לא אומר שאת לא יכולה. גם תדעי לך שאין שיעורי נהיגה מושלמים, תמיד (גם אצל תלמידים שמחר יגשו לטסט ויעברו אותו, ולא בפוקס) למורה יהיו הערות. מובן שיש הערות שהן יותר קריטיות מאחרות, אבל לא צריך לספור כל הערה ולהגיד לעצמך "יואו, איזו דפוקה אני!". בקיצור, אחרי כל הזמן והכסף שהשקעת אסור לוותר. הרי ברור לך שמתישהו את תעשי את הרישיון הזה, אם לא עכשיו אז אחרי השחרור או אפילו יותר מאוחר מזה. אולי אישור השיעורים שלך יהיה תקף עוד 3 שנים, אבל סביר שתשכחי הכל (ואז עוד כסף ועוד זמן...). בהצלחה.

Bartal j

New member
אני יודעת שחבל לפרוש ובאמת

זה סתם ימרח לי אחרי זה.. אני אנסה שוב , ונראה מה יהיה אני לא רוצה לוות באמת פשוט הייתי ממש מבואסת מקודם ... פשוט ההשוואה הזאתי לתלמיד הורידה לי את הרוח מהמפרשים. זה ישמע טיפשי אבל אני לא אוהבת שמשווים אותי לאחרים. אני לא חושבת שזה עוזר לי ללמוד משהו זה רק מוריד לי את הביטחון יותר. תודה על העידוד זה עזר לי מאוד ואני לא אפרוש ...

Bartal j

New member
בסוף נצליח אכשהו ...

*מנסה להשאר אופטימית כמה שיותר ולא לאבד תקווה* חשבתי גם לצרף את אבא שלי שליעור שיראה איך אני נוהגת ויגיד מה דעתו כדאי לי או שזה מיותר?

ממש לא מיותר!

אמא שלי הצטרפה לאיזה שיעור שלי השיעור היה גרוע יותר מתמיד לא יודעת למה דווקא בשיעור הזה עשיתי כל טעות אפשרית אבל בכל מקרה תעשי את זה לדעתי זה יהיה טוב =)

learndriving

New member
גם אני מבין אותך.....זה גם קרה לי

כמעט לבכות כשיצאתי משיעור נהיגה כי הייתי המום והתרגזתי לעצמי שכמה תלמידים שהיו איתי בשיעור נהיגה, קבלו מעט ההערות ממורה ולא כמו שלי שתמיד קבלתי המון המון ההערות ממורה (קלאץ....). בשיעור האחרון היה לי אומץ לשאול את המורה על 3 תלמידים שלא ראיתי אותם כבר הרבה זמן ואיפה הם? המורה אמר שהם כבר עברו וקבלו רשיון נהיגה. הייתי המום והשתלטתי עצמי. הרגשתי די גרוע כי אני כבר מתקרב לשיעור 50 ולהם בערך 30 וכבר קבלו רשיון. אני לא WOMAN. אני MAN. זה לא קשור למה אחיך אמר.
לפעמים אני עדין חושד שהוא מורח את השיעורים שלי. מי יודע? אולי הוא רואה את הפנים שלי שהפנים שלי נראה חברותי ורך לכן הוא מנצל? אם הפנים שלי נראה קשוח וקר. הוא אולי היה מעדיף לגמור איתי בשיעורים בהקדם האפשרי?! תמשיכי לחשוב בחיובי ואל תוותרי כי כבר הגעת לשיעור 35 ואין טעם להפסיק. בהצלחה....

Bartal j

New member
זה הכי מבאס בעולם...

תודה על העידוד .. אני מאמינה שבסוף בעזרת ה' עוד נוציא רישיון... ואח שלי סתם מעצבןומצ'ואיסט (חח איזה אחוות אחים יש לי, אבל עדיין אני בונה על כה סיבובים אוטו שלו לעתיד חחח ) מנסה לחשוב חיובי כמה שיותר ולא לוותר, באמת כבר הגעתי לשיעור 35 אז לא נשבר עכשיו...

נשמה אל תתייאשי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הייי אם את לא מכירה אותי אז שמי סיוון ואני בת 19 כמוך וגם עוד מעט בצבא.. אני רק בשיעור 12 אבל כל הדאגות שהפגנת וכל החששות שלך דומות לאלה שמתרוצצות אצלי במוח במהלך כל שיעור נהיגה... אל תדאגי אני בטוחה שתצליחי לעבור לא משנה כמה זמן זה ייקח, אל תתני לאנשים להוריד לך את הבטחון העצמי (לדוגמא: תוכיחי לאח שלך אחרת תלמדי כמה שיותר טוב ואם הוא עדיין יורד על דרך הנהיגה שלך תגידי לו שיסתום ושאת לא רוצה ממש לשמוע את דעתו בנושא). דבר נוסף, תוציאי מהראש שלך את כל הדעות הקודמות על כך שאישה לא יותר לנהוג וכל שאר השטויות שהמין הגברי המציא עלינו הנשים.. בינינו נשמה, את יודעת שאת טובה בנהיגה, את יודעת זאת בתוכך ואל תתני לאף אחד להגיד לך אחרת
אה וכמובן רציתי לומר לך שאין רע בזה שאת בשיעור ה-35, לכל אדם לוקח זמן ללמוד משהו, אין בני אדם דומים אחד למשנהו, אנחנו שונים זה מזה בדרכנו המיוחדת. אני יודעת שתצליחי לעבור את הטסט אם לא בראשון אז באחרים. שיהיה בהצלחה

Bartal j

New member
מתי את מתגייסת אני מתגייסת ב13

בדצמבר עוד חודש וחצי ככה... ואת מתי את מתגייסת? תודה על העידוד אני לא אתייאש
ובהצלחה גם לך!

Metal † Heart

New member
אוי, נסחפת קצת..

זה שהמורה שלך מעיר לך קצת, וחותכים אותך בכיכר, עדיין לא אומר שאת סתומה שצריכה למות ואין בך תועלת בכלום. כולה 35 שיעור, אני מכירה כאלה שנמצאים ב 60-70 שיעור ולא מתייאשים, אני מכירה כאלה שנכשלו טסט שישי ולא התייאשו.. אז יקח לך עוד 5 שיעור, עוד 10 שיעור, אפילו 15 ועשרים, בסוף יהיה רישיון. סתם טיפשי שהוא הראה לך את התלמיד האחר, בשביל מה זה טוב? גם אותי חותכים, וגם לי צופרים, ושיעור שעבר היו לי 2 תמרורי עצור מול העניים ולא שמתי לב כמו עיוורת.. ונורא נחמד אח שלך, אישה לא יודעת לנהוג.. זה חכם.. קיצר, תפסיקי לרדת ולרחם על עצמך, תקשיבי קצת יותר להערות של המורה, תתרכזי קצת יותר, אין דבר כזה "הפתעות בכביש" עם קצת עירנות וריכוז אפשר למנוע (כמעט) הכל. חפרתי..

למעלה