נמאס ליייי
אוקיי אני שיעור 35 כבר אתם קולטים?! ועדיין אני לא נוהגת כמו שצריך כאילו השתפרתי וכל זה אבל עדיין המורה שלי מעיר לי ויש דברים שאני שוכחת משום מה בנהיגה בעיקר בזכות קדימה וכל העסק הזה, כאילו אני כבר יודעת לתפעל את האוטו וכו' אני פשוט סתומה זה מה שאני וחסרת מזל גם כי תמיד כל ההפתעות נופלות עלי שלא באשמתי!! פתאום מישהו חותך אותי בכיכר , מישהו כמעט נכנס בי מאחורה ויש לי תגובות טובות אבל כנראה לא טובות מספיק.
והיום המורה שלי נתן לי להיות בשיעור אחרי של איזה תלמיד שעדיין לא סיים 28 שיעורים כדי שאני אראה איך הוא נוהג לעומתי וכמה שהוא מעיר לו פחות ממני ומה זה התבאסתי רצח , הבטתי בחלון כל השיעור ורציתי לבכות.. כאילו אני מתחילה לחשוב רציני שיש לי בעיה..
אולי באמת לא נועדתי לנהוג, אולי כמו שאח שלי אמר "וומן (אישה כאילו).לא צריכה לעלות על הכביש ולנהוג" .. ואם כן למה לבזבז סתם את הכסף של אבא שלי על מה שממילא לא יצא ממנו דבר (גם ככה עוד חודש וחצי אני מתגייסת).
אני ממש מיואשת כבר וחושבת לפרוש (בפעם השנייה כבר מה יהיה איתי בסוף) אבל אני מפחדת לעשות את זה וגם לא יודעת איך לספר את זה לאבא שלי כי הוא כל כך יתאכזב ממני ,הוא ממש מאמין בי יותר ממה שאני מאמינה בעצמי , ובאמת רציתי אוטו ורישיון אבל מה לעשות לא מקבלים הכל בחיים ורצון זה טוב כנראה אני נועדתי לשבת ליד הנהג וזהו ולא ליד ההגה
;- בא לי לבכות(
ולכולם יש רישיון אצלנו והם עברו טסטים בין הראשונים רק אני סתומה שלא יודעת לנהוג כמו שצריך!!
אוףףףףףף למה דווקא לע זה חייב לקרות ?
בא לי למות למה נולדתי בכלל ממילא אין בי שום תועלת לכלום
אוקיי אני שיעור 35 כבר אתם קולטים?! ועדיין אני לא נוהגת כמו שצריך כאילו השתפרתי וכל זה אבל עדיין המורה שלי מעיר לי ויש דברים שאני שוכחת משום מה בנהיגה בעיקר בזכות קדימה וכל העסק הזה, כאילו אני כבר יודעת לתפעל את האוטו וכו' אני פשוט סתומה זה מה שאני וחסרת מזל גם כי תמיד כל ההפתעות נופלות עלי שלא באשמתי!! פתאום מישהו חותך אותי בכיכר , מישהו כמעט נכנס בי מאחורה ויש לי תגובות טובות אבל כנראה לא טובות מספיק.