הנה
שלום אני בן 17.5 התעיינות שלי בנושא התחילה בגיל 12 וחצי. ב 4 שנים האחרונות אני מאוד מתעניין בנושאי מיסטיקה וכאלה, עשיתי קורס רייקי 2,התעיינתי בכל מיני תחומים,יותר קריאה של חומר תיאורטי,המטרות שלי אם אפשר לקרוא לזה ככה, פיתוח יכולות הילינג,פיתוח יכולות טלפתיות למינהם, וגם מסעות אסטרליים,אבל יותר במימד שלנו, מאשר במימדים אחרים. זה התחיל בזה, במה שאני בהתחלה הגדרתי כשיתוקי שינה, בזמן מדיטציה או מצב קדם-שינה, פתאום אני מרגיש מין "הפצצה" אנרגטית, אני מנסה להתעורר ופשוט לא מצליח, הגוף כשלעצמו משותק, אני לא יכול להזיז כלום,וכאבי תופת(ממש ככה) בכל מיני חלקים בגוף. בהמשך אחרי איזשהי תקופה, גם התחלתי לראות אותו, פעם אחת עם גלימה סגולה כזאתי ועיניים שחורות מתחת לגלימה, לפעמים בצורות של הבזקי אור של צורת שלד(אני מאמין שזה משהו סובייקטיבי), כעקרון מה שהיה הכי מצעבן, זה ציצופים מאוד חזקים באוזניים,ולפעמים מין סוג של מיצמוץ עם העייניים, לפעמים. וסתם אם הייתי מתחיל לנמנם באמצע היום.. מתחיל לראות דברים(אני משער שזה גלישה לאסטרל בלתי מודעת), ואז חוטף איזשהי זפטה אנרגטית איפשהו.. כשאחרי זה המקום הזה כואב זמן מה... מה שניסיתי לומר את שם השם המפורש בזמן הזה... לא ממש עזר לצאת, פסוקים כמו "שמע ישראל.." קריאה למלאך המגן שלי בזמן הארוע, וגם בקשות הגנה לפני. שימוש בקמע(מגן דוד שטעון באנרגיה), ניסיתי גם לטהר את החדר, ניסיתי כל מיני הגנות אישיות, מין סוג של "חיילים"(מעדיף לא לפרט על זה), שהיו אמורים להגן עלי, לא ממש עזרו, למרות שפעם אחד שלחתי אותם עם הנחייה לגרום לכך שיפסיק להתרצץ אליי(לא רציתי לתת פקודה להרוג אותו, לא יודע קצת לא תומך בזה), באותו לילה אחרי... הוא היה ממש מעוצבן.. ונגיד ככה תקף בצורה קצת מוגזמת, כאמור אחרי זה כבר התחלתי ללכת איתו מכות(עם הגוף האסטרלי שלי), בדרך כלל זה היה מאוד קשה, כי לפעמים הוא גם היה מצליח לשתק את הגוף האסטרלי שלי. כעקרון הניסיונות התעררות במקרים כאלה הם מאוד קשים, סוג של מאבק פנימי, של להתעורר להזיז איזשהו איבר, ואתה מתעורר אם תחושה מאוד לא נעימה. כאמור פעם אחת גם הכלב שלי ראה אותו..(מה שלי באופן אישי משמש כהוכחה שאני לא קוקו...
), כעקרון יש לי חבר שדיי מייעץ לי בתחום(הוא בעל ידע רב), וחלק מזה הוא נתן לי עצות. אחרי שכל זה לא עזר, הוא אמר שיכול להיות שהרי בזמן מדיטציה התת מודע כאילו נפתח.. ואז יש דברים בתת מודע שמושך את הישויות, כאילו אנרגיה שלילית...(שיכול לשמש להם כמזון...), כעקרון המקום היחיד שיכלתי לעשות בו מדיטציה זה החדר שלו, כי החדר מאוד מוגן מבחינה אנרגטית, ופשוט התחלתי לחפש את המקור(זה יכול להיות איזשהי חסימה אנרגטית,טראומה,חוויה לא נעימה שהדחקתי וכו וכו)... אחרי כמה פעמים הגעתי לאותו מקום, ופשוט חוותי את זה מחדש,וכביכול ככה נפתרתי ממה שמשך את האת החרא הזה ואני יודע שזה באמת זה, כי התחושה שהייתה לי בזמן שטפלתי בזה, מאוד הזכירה לי את התחושה(סוג של אימה ופחד) שאני חווה בזמן שהישות תוקפת אותי. כאמור כשלוש שבועות הייתי מאושר דיי מאושר, והתקנתי סוג של הגנה שפתחתי שמובססת על הסמל הראשון של הרייקי,היא כאילו מעוגנת בתת-מודע, זאת אומרת יותר קל לתחזק אותה. וכאמור למרות כל זה אחרי שלוש שבועות שוב התחילו אותם הבעיות, פעם בלי שראיתי אותה... הצלחתי להבריח אותה... ופעם שניה כשכבר כן ראיתי אותה,אבל כאמור התחלתי להביא לה מכות, והברחתי אותה, אני חושב שזה היה קל בגלל ההגנה ששמתי(סוף סוף משהו שעובד איכשהו), והוא לא מצליח לפגוע בי מבחינה פיזית(למרות שגם במקרה הזה הצפצוף מתחזק אבל לא עד כאב). אבל עדיין, אני לא רוצה את הבעיות האלה, רוצה לעשות מדיטציה בשקט, בלי ששום דבר יפריע לי. אני רק אוסיף שבחלק מהמקרים, גם שמעתי אותו, כשזה מין סוג של צרחה, שוב משהו שיותר להפחדה... מאשר לומר משהו. קיצר אם יש פה למישהו עצות מעשיות.. ולא סתם.. אז זה מאוד יעזור... ואני לא קוקו...
(עשיתי אבחון לליקוי למידה כשיש בו גם מבחנים פסיכולוגיים ולא מצאו כלום..
)