נמאס כבר מזונות

ראיתי עוד איזה שרשור, ונראה לי

שזה לא פורום סקס. אלא פורום סקסיזם.
מה שמוזר, כי יש כאן המון נשים.
הייתי מצפה שלא יהיו כאן כל כך חופשיים עם סקסיזם כל כך בוטה.

אלכס חולה אהבה ראית?

אתה ממש מזכיר לי את קושניר באלכס חולה אהבה.
בחיי שחיפשתי ביוטיוב לשים את הקטע, ולא מצאתי, אבל ציטוט:
"איפה החתיכות שהבטחת? אלה סתם שתי עקומות"

בקיצור - צ'ארמר כמוך, שיודע לדבר ולהתנסח ברהיטות, תמיד מוקף חברים, והכי חשוב - יודע לפרגן ולהחמיא לבנות, אני בטוח שאתה תסתדר.

כן ולא

כן בציניות, לא אומר (אלא כותב).
ולגופו של - יש בך איזה שילוב נדיר של מודעות מוגזמת, חוסר טאקט וחוסר מודעות, כל זה בבנאדם אחד.
לפני שתגרד בפדחת ותשאל למה אני כותב את מה שאני כותב, אני אסביר.
אתה מאוד נהנה לרדת על בנות, וגם על חברים שלך, ולספר שאתה הרבה יותר שווה מכולם. מצד שני, אתה נהנה לרדת גם על עצמך. את כל זה אתה עושה בחוסר חן של קרנפה במחזור.
ולפני שיצא לי שם של בנאדם שמתרגש מחוסר טאקט רק אומר שאת כל מה שכתבתי קח כבקורת בונה - אני פה בשביל לעזור (ולא, אני לא חושב שאני אצליח - אבל שווה לנסות).

גרגמל14

New member
בוא ניישר הדורים

נתחיל מזה שאל תשפוט בנאדם בשנייה שאתה מכיר אותו.
אני מסכים איתך שאני חסר טאקט אבל רק מאחורי הגב. אני לא אגיד את הדברים שאני חושב לבנאדם בפנים,ואני לא מבין מה פסול בזה. אם הייתי אומר לאנשים את האמת בפנים הייתי מנושל מהירושה מפוטר מהעבודה ונכא בכיסא גלגלים. בכל מקרה מה שאני אומר זאת האמת שלי.
ולא אני לא נהנה לעשות ת'דברים האלה אני פשוט ממורמר מהעולם אבל זה כבר שייך לפורום פסיכולוגיה.

redredhead

New member
חוסר טקט

זה מרענן וחינני לפעמים.
זלזול, העלבה והקטנת האחר זה מגעיל תמיד.

Surrealistical

New member
הוא יורד עליהם מחוסר בטחון

לרוב אנשים שחושבים שהם לא שווים כלום גם מחפשים דרכים לגרום לעצמם להרגיש יותר טוב ע"י כך שהם יזכירו לעצמך שהם יותר טובים (לדעתם) מאחרים. במקרה שלו זה החברים ונשים מלאות.

גרגמל14

New member
למה את חושבת?

יכול להיות שאני מרגיש שאני לא שווה כלום ,אבל הסיבה לכך הגיונית אני גר עם ההורים ומחליף עבודות כמו גרביים. יש לזה סיבה מאוד הגיונית, יש לי הגיון שפועל לפי עובדות ולא על סמך חוסר מודעות.

אני לא יורד על מלאות אני פשוט לא חושב שלצאת עם שמנה זה הישג. מבחינתי דייטינג זה סוג של תחרות בין גברים כמו מרכז הערכה. על מישרה מכובדת שבאים אלייה 10 מתחרים שרק 1 יוצא הזוכה(הנמשל כאן זה הלב של הבחורה).
וכן אני יורד על חברים שלי . למה? כי מתוך 10000 נשים שהם מתחילים איתם רק אחת תשכב איתן,לעומת זאת רוב האנשים הנורמטיבים/ תותחים תוך 10-20 ניסיונות מצליחים לכבוש את הבחורה. להם אני דווקא יחמיא ולא ארד עליהם, אני פועל לפי עובדות, בניגוד לאנשים שלא מודעים לעצמם שיש להם 0 שקל בבנק אבל לא אכפת להם ללכת להתחיל עם גולד דיגרית בתקווה להשיג ממנה משהו.
גם אייל ברקוביץ יורד על נבחרת ישראל ועל המאמן ,אז מה זה אומר שהוא חסר ביטחון?

קטניפ

New member
אחת ולתמיד!

אני שמנה ואני לא הייתי יוצאת איתך גם אם היית הגבר האחרון עלי אדמות.
למה?
כי אני יפה, משכילה, מתחזקת קריירה, יש לי דירה משלי ורכב משלי - מה לך יש להציע חוץ מלחשוב שאתה טוב ממני כי יש לי קילוגרמים מיותרים?

גרגמל14

New member
סבבה

אני לא חושב שאני יותר טוב ממך, ואת לוקחת את זה יותר מדי אישי כאילו מדברים עלייך.
אני סך הכל אדם אמיתי שמעלה סוגייה שהגברים כל הזמן מדברים עלייה לא בנוכחות נשית(אולי גם נשים מדברות לא יודע),הרי זה לא סוד שרוב הגברים שופטים לפי מראה ולא לפי יופי, בחרות מקבלות דירוג ע"פ מראה שכמה מהמדדים אליו זה משקל,גיל,צבע עיניים,שיער,עור. דבר שני המון אתרים נותנים אפשרות לתת ציון על בחורות למה עליהם את לא באה בתלונות?
אצל גברים זה קודם כל מראה ואחר כך אופי. אצל נשים זה משהו באמצע עם קצת יותר דגש על האופי...
את לא תצליחי לשנות את איך העולם עובד.

גרגמל14

New member
למה טועה?

למה יהודה לוי יצא עם נינט ולא עם ליהי מהאח הגדול?
למה בר רפאלה יצאה עם לאונרדו דה קפריו אבל לא עם סטיבן הוקינג או צביקה פיק?
לפי מה שאת אומרת מראה זה מדד מאוד נחות בקביעה של בן זוג

קטניפ

New member
אולי בשביל סטוץ מראה הוא המדד החשוב ביותר

אבל כשאדם בוחר לעצמו בן זוג לחיים המראה הופך להיות קריטריון משני בחשיבותו.
הדוגמאות שנתת הן לא רלוונטיות כי ברור לך שהיו מעורבים שם אינטרסים שאינם חלק מהשיקולים של מרבית בני האדם.

redredhead

New member
איך זה

שיש נשים שמנות בזוגיות? איך זה שיש להן ילדים, רחמנא ליצלן?

redredhead

New member
אולי יש

איזו קבוצה בווטסאפ של בני זוג של נשים שמנות שאפשר לבדוק איתם במהירות. זה די קריטי.

קטניפ

New member

יותר פשוט יהיה למצוא קבוצה בווטסאפ של בתולים שחושבים שהם עושים טובה לנשים שמנות.
יש גברים שגם אם גורל האנושות היה תלוי בכך שלא הייתי נוגעת בהם עם מקל ארוך טבול ב אקונומיקה.

למעלה