נמאס כבר מזונות

קטניפ

New member
למה לא להגיד

שחבר שלך תפס מישהי שאינה מושכת בעינייך? זה לא נשמע יותר טוב?
ואם החבר שלך היה אומר לי את זה הוא לא היה מביא ילדים לעולם.
מצד שני אני מאחלת לגברים כמוכם להתחתן עם מישהי רזה ו לגלות אחרי עשר שנים שהריונות ולידות והגעל השאירו אתכם עם "ממותה"

גרגמל14

New member
סבבה

אז אני אהיה מזוייף ובמקום להגיד שהוא תפס כונפה עם אף סולד עם חצ'קונים שהגיל הכרונולוגי שלה הוא 22 אבל הביולוגי הוא 40 אז אגיד שהוא תפס בחורה שלא מושכת בעיניי.
זה מדינה שקשה להיות אמיתי בה אה?
את ראית מה האנשים מכוכב נולד/אקס פקטור עושים לאנשים שלא יודעים לשיר?
אומנם זה לא אותו דבר לגבי מראה,אבל יש אנשים שלוקחים את זה למקומות יותר אישיים מאשר היו צוחקים על המראה שלהם....

קטניפ

New member
בין להעליב לבין לשקר יש טווח גדול

ויש הבדל בין להיות אמיתי להיות דוחה.

גרגמל14

New member
שאלה

עזבי עכשיו דוחה לשנייה.
נגיד בעלך שואל אותך שאלה ישירה
נגיד קוראים לך מאיה(אין לי מושג מה השם שלך)
הוא שואל אותך "מאיה שלי תגידי לי משהו... אם הייתי שמן/נכה עדיין היית מסכימה לצאת איתי לדייט? ולא אני לא מדבר אם עכשיו הוא היה נהפך לשמן/נכה חס וחלילה שאז כמובן ברור שלא היית עוזבת אותו בחיים אני מדבר על אותו יום שבו נהנת לחיזור שלו בחיוב.

זה בדיוק למה אני מסכים עם המעשה של החבר שאמר לחברה שלו שהוא לא היה יוצא איתה אם הייתה שמנה. זה בדיוק גם מה שאני הייתי עושה ואם היא לא מסכימה לקבל את הכנות שלי אז לא צריך שתיהייה חברה שלי.

קטניפ

New member
אין לי מושג איך החבר שלך ענה לחברה שלו

ואני גם לא מתרגשת מכל בחורה היסטרית שחושבת שחמישה ק"ג נוספים הם עילה להתאבדות.
אני עדיין עומדת על דעתי שיש דרך להגיד הכל.
אני בעלת משקל עודף, וכשהתחלתי לצאת עם החניון הוא ניסה בעדינות להעיר לי על כך.
הוא לא העליב, הוא לא פגע, העיר בעדינות.

גרגמל14

New member
איזה דרך

לדעתך החבר היה צריך לפעול שהבחורה שאלה אותו אם היה יוצא איתה אילו הייתה שמנה?
למה צריך להיות פוליטיקאי? למה לא להגיד לה "אם הייתי שמנה לא הייתי יוצא איתך מהסיבה הפשוטה ששמנות לא עושה לי את זה הן מבחינה מינית ופסיכולוגית" ?

אויש נו

שניכם

מה קשור עכשיו החבר הזה, והחברה הלא-שמנה שלו,
והויכוח ההיפותטי הדבילי שלהם?

קטניפ

New member
ההתעקשות להיות בוטה

היא בדיוק אחד הדברים שמונעים ממנו כנראה להצליח עם נשים.

ואכן

אין לך חברה.

כשאתה משפיל אחרים, אתה קודם כל משפיל את עצמך.

תבין, היחס שלך לעצמך ולאחרים זו הבעיה האמיתית שלך. הקושי שלך עם עבודה ונשים זה רק שיקוף של זה.

אחלה חבורה יש להם

אני אישית היו תקופות בחיים שנמשכתי גם וגם, והיום מה לעשות אני נמשך לרזות יותר.
אין בזה גאווה ולא בושה.
אבל, בין לא לצאת עם בחורות מלאות ומעלה, לבין להגיד לחברה שלך שלא היית יוצא איתה אם היא היתה שמנה יש הבדל.
אחד זה בנאדם עם טעם ספציפי (נניח) והשני זה שמוק ברמות על.
זה כאילו הוא אמר לה שהוא לא נמשך אליה בכלל ברמה האישית בקשר שיש ביניהם ולא לאישיות שלה.
כאילו הוא לא מוצא בה כלום מעבר לחתיכת גוף שנראה טוב לעין.

ולהגיד לבנאדם, גבר או אישה, דבר כזה זה פשוט להשפיל אותו.
פלא שהיא בכתה שבוע? טוב שהוא לא זרק עליה שקית זבל.

עם הבנה כזו של בני אדם ונשים בפרט, אין פלא שאתם לא מצליחים לתפוס בחורות ואת אלה שכבר תפסתם אתם לא מצליחים לשמור ליותר מחודש.

ההמלצה שנתתי לך על הבארד קולג' בהודעה הקודמת (אם תקרא את ההודעה הזו) תקפה גם לגבי חברים שלך .

גרגמל14

New member
הבנתי ת'נקודה

אז שוב אני שואל .שחברה שלך שואלת אותך אם היית יוצא איתה אילו הייתה שמנה מה היית אומר לה? את האמת או משקר לה בשביל לא לפגוע בה?
כמובן שכמו שאמרת מלכתחילה לא היית יוצא לדייט עם שמנה...

הייתי אומר לה שהייתי יוצא איתה גם אם היא היתה

שמנה.

תחשוב על זה ככה, היית עוזב אותה אם היא היתה משמינה?
אם כן, אז תעזוב אותה כבר באותו רגע, כי אתה משקר לה באופן רציף בזה שאתה איתה והיא חושת שאתה אוהב אותה.

אם היית נשאר איתה למרות שהיא השמינה זה אומר שהיית ממשיך לצאת איתה למרות שהיא שמנה.

אתה מחפש תשובה נכונה לשאלה "האם היית יוצא איתי מלכתחילה אם הייתי שמנה?"
אז הנה התשובה:
אם היית שמנה לפני לא היינו מכירים ולא הייתי יודע איזה בנאדם נפלא את.
אבל, היום אני אוהב אותך שלא אכפת לי איך תראי, אנחנו נשאר ביחד.

מרוצה?
קצת טאקט, לא הכל זה או שקר או האמת הבוטה.

אתה שוכח

שהרבה אנשים מודדים אנשים אחרים כמו שהם מודדים את עצמם.

במלים אחרות - כיוון שהם חושבים שהם עצמם חארות, הם חושבים שכולם אינם שווים מאום. לכן, הדבר היחיד שאולי שווה משהו זה החיצוניות.

אי אפשר לשנות את זה דרך הרגלי שפה - זה מצריך עבודת עומק, כי כל זמן שאדם אינו מעריך את עצמו, אין לו יכולת להעריך באמת את האחר.

כמו כן, בהחלט יתכן ואדם מסוים לא ימשך לאנשים שמנים. בין זה לבין תיעוב שמנים כמו של חלק מהאנשים כאן בשרשור, יש פער גדול. לפעמים לא קל להסביר מה ההבדל ודווקא הדוגמא שנתת מעולה - כי גם אם אני לא נמשך לאנשים גדולים, בהחלט יתכן שבת הזוג שלי תעלה במשקל וזה לא יפריע לי להמשך אליה...

גרגמל14

New member
סבבה

יש המון נשים שיוצאים עם גברים מסויימים בגלל הכסף שלהם וברגע שהבעל פושט רגל אז הן עוזבות אותו ,לא לפני שהן בגדו בו אלפי פעמים גם בזמן הקשר. אנשים עושים את זה וזה כל הזמן קורה. אולי כמו שאתה מציין זה לא מוסרי אבל העולם הזה אכזרי .

לגבי התשובה שלך זה בהחלט מנופלטיבי ומקושט, אבל אתה לא יכול לדעת מה יכול לקרות ברגע שאישתך/חברה שלך תעלה 30-40 קילו. לדבר באוויר זה קל,אבל במיטה אתה תצטרך לתפקד ואם לא תצליח ותצטרך לקחת ויאגרה אתה כנראה תיהיה בבעיה.

אני יכול להגיד לך ככה:

החברה הלפני אחרונה שלי לא נראתה לגמרי בטעם שלי.
אבל היא היתה אחלה בחורה, כזו שלא מוצאים כל יום, אז זרמתי עם זה.

כשהפסיקה המשיכה, זה היה יותר בגלל הבדלי אופי וחוסר בשלות שלי לקשר באותה תקופה. תוסיף לזה ויכוחים שבהם לא ביטאתי את עצמי עד הסוף או שויתרתי על עמדתי, חוסר התאמה בדרך בה אנחנו מגיבים על דברים והשקפת עולם כמעט מנוגדת בדברים לא חשובים אבל יומיומיים.
עם כל זה, ההתאמה המינית לא היתה בנמצא.

יכלתי לחיות עם הגוף שלה כל עוד חיבבתי אותה.
אבל ברגע שזה נעלם, בלי החיבה, נעלמה המשיכה לחלוטין.

לגבי המראה העתידי של חברה שלי\אישתי ההיפוטתית.
אחת היזיזות הכי מוצלחות והכי זכורות לי לטובה היתה מישהי שאם הייתי רואה את הגוף שלה בתמונה הייתי ככל הנראה חושב לוותר על העניין.
אבל, ההתאמה המינית היתה כל כך טובה שזה נמשך חודשים.

לגבי מה שכתבת בפסקה הראשונה שלך, אין קשר. אני מציע לך בחום רב להתעניין במונח כשל לוגי כדי להבין למה אני אפילו לא מתיחס לטיעון שהצגת בפסקה הראשונה.

זה שיש אנשים שעושים משהו, זה לא אומר משהו לגבי אנשים אחרים.
יש גרושות שמאמינות באלוהים. זה אומר שאתאיסט חייב להשאר נשוי כדי שאשתו לא תהפוך למאמינה?

מעבר לזה

בשתי תגובות כבר המלצתי לך על מקום שבי הוא עשה שינוי מהותי.
מילד בן 20 שכועס על העולם, מתוסכל וחסר בטחון שבטוח שהוא יותר טוב מכולם וכולם עוורים מכדי לראות זאת, לבנאדם מאושר, שיודע לתקשר עם אחרים. הפכתי לבנאדם יותר טוב, למדתי להתרחק מאנשים שעלולים להיות בעלי השפעה שלילית (לרוב אלו אנשים שאמרו לך דברים "רק לטובתך"), וכן, עם יותר בטחון, מערכות יחסים, סטוצים ופלרטוטים.

ממליץ פעם שלישית ואחרונה.

בבקשה

ממליץ על הקורסים האלה.
שלמות אישית
התגברות על עליות וירידות.

כל השאר פחות רלוונטיים.
אל תתייחס לשם המפוצץ של המקום. הקורסים שאני ממליץ לך עליהם הם לא בנושא של מכירות\ניהול וכו'

הנה הלינק
http://hcail.org/?page_id=1697

"חבר שלי תפס שמנה/כונפה"

איזו גישה נפלאה. מה הפלא שכ"כ מצליח לך עם נשים.
אז אל תתרשם מה"הישג" שלו - הוא רק השיג זוגיות ותשוקה, מה שאתה לא מצליח (אולי בכ"ז יש אלוהים?
).

תמשיך ככה, חביבי, אתה מקבל בדיוק את מה שמגיע לך, ואני מאוד שמחה על כך.

חניתה, מלאה פלוס וסקסית להחריד

למעלה