באגד אמרו שיורידונמאס כבר מהמדבקות ענק האלה
של התעמולת בחירות, שמכערים את התחבורה הציבורית זה לא אסטטי, זה מתקלף וזה פשוט איום ונורא! וחוץ מזה? מי רוצה שרון? איכס! פוי! תקופה קשה לתחבורה הציבורית
מסכים איתך...נמאס כבר מהמדבקות ענק האלה
של התעמולת בחירות, שמכערים את התחבורה הציבורית זה לא אסטטי, זה מתקלף וזה פשוט איום ונורא! וחוץ מזה? מי רוצה שרון? איכס! פוי! תקופה קשה לתחבורה הציבורית
אני מעונין בהעתקמסכים איתך...
גם אוטובוסים בצבעים של קבוצות כדורגל מעצבנים אותי. נוצר הרושם שחברת האוטובוסים יודעת להתחבר לשפע המתגלגל בעולם הכדורגל, אך אינה מוכנה להשקיע בכמה שיפורים מינימליים לרמת השירות המוגש ללקוח. לפרטים, ראה טבלת ההשוואה שפרסמתי בפורום מספר פעמים - אם מישהו מעונין בהעתק, נא להודיע לי.
העתק טבלת השוואה לבקשת צחקןאני מעונין בהעתק
ב"ה תעמולת בחירות-מילה פעם בכמה שנים אבל פרסומות ענקיות ? בודי שלא
לדעתי הן מאד יפות.נמאס כבר מהמדבקות ענק האלה
תן לי לנחש במי אתה תומך........לדעתי הן מאד יפות.
מדבקות הענק של הליכוד בצבע כחול-תכלת משתלבות בצורה טובה עם הירוק העדין של האוטובוסים העירוניים.
תן לי לנחש במי אתה תומך........
ליכוד אולי?.....
לא מצביע לאף אחד !!!תן לי לנחש במי אתה תומך........
ליכוד אולי?.....
FAR BE IT FROM MEלא מצביע לאף אחד !!!
אף אחת מהמפלגות לא כוללת את נושא התחבורה הציבורית כדבר החשוב ביותר במצע שלה. תגובה: לא אצביע. נקודה. בוקר טוב. נקודה.
אל תתחילו עם פוליטיקהלא מצביע לאף אחד !!!
אף אחת מהמפלגות לא כוללת את נושא התחבורה הציבורית כדבר החשוב ביותר במצע שלה. תגובה: לא אצביע. נקודה. בוקר טוב. נקודה.
האוטובוסים לא מתלבטיםנמאס כבר מהמדבקות ענק האלה
פיצול אישיות על האוטובוסיםהאוטובוסים לא מתלבטים
אתה צודק שזה מגעיל ומאוד לא אסטטי, במיוחד כאשר אתה נמצא בתוך האוטובוס ולא יכול לראות מהחלונות כמעט שום דבר. שיטה טובה לפספס את התחנה הרצויה, לא? אבל לפחות האוטובוסים כבר עשו את הבחירה שלהם. רק יש כמה מזוהים גם עם שרון, גם עם מצנע וגם עם ש"ס(!!!!!!!). פיצול אישיות שכזה! בואו נקווה ש"אגד" תדאג להעיף את הגועל הזה כמה שיותר מהר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.