נמאסל י

arana1

New member
פאר,ברשותך אני אשמור על ואת דעותי ותגובותי

כי העניין שלי הוא גם עקרוני ולא רק אישי
והתפישה שלי לגבי התמסכנות היא שונה מאוד מזו של הרוב הנורמטיבי

אתה יודע כמה נשים מוכות מאמינות במשך שנים שהם באמת לא בסדר והם אלה שאשמות בכל הבעיות שלהן ?
זה בדיוק המצב של רוב האוטיסטים
וברור לי בדיוק למה

arana1

New member
בטוח שלא

ובדיוק מאותו מקום שלא עושה את ההפרדות שאת ואנשים נורמטיבים עושים בין קביעות סוציולוגיות עמוקות ובין פרטי החיים הקטנים והשטחיים את הקטע הזה שניקרא תחושה הוא שונה אצלי משלך
כי מבחינתי כמו אצל הרבה אוטיסטים הדבר הזה מרגיש לי כמו אחד
כבר ניתקלתי כאן בפורום הזה ,ובחיים,כל הזמן בהפרדות שאנשים עושים בין מה שנחשב כקביעות עמוקות ורחבות לבין התחושות האישיות
אני מציע שאנשים יתחילו להבין שיש אנשים עם תחושות של חיבורים שונים בין האישי לכללי ובין העמוק לשטחי
כי אם אנשים לא יבינו את זה אז הם לא יבינו אוטיזם ולא יבינו אוטיסטים
גם אני מבטא מה שאני מרגיש
ואני מרגיש שכשאת עוסקת בפוליטיקה של חלוקה טריטוריאלית שנועדה לקדם את סוג האג'נדה שאת ואחרים מאמינים בה את חוטאת עמוקות בדיוק ליופי ולתועלת של פורום תמיכה ציבורית

בפורום הזה יש מקום לכולם וכבר נמאס לי,ואני מאוד מקווה שגם לאחרים,כל הזמן לקרוא תגובות שמנסות לשתוק ולחסום ולהרחיק אחרים(בדרך כלל משום מה זה תמיד מכוון כלפי אוטיסטים,בדיוק כמו בחיים)
הפורום הזה לא מלא בדברים של אוטיסטים בוגרים ולא את ולא כל אף אחד אחר רשאי לקבוע את המידה והצורה של המקום הזה

פאר כותב כאן היום ובמקום להיפגע מההורים הוא נפגע ממך או מהדוד שלו
ואני מציע שתפסיקי לשחק אותה כאן על הקרדיט שאת לוקחת לעצמך כי אני מעולם לא הייתי זקוק להגנתך (רק להזכיר לך שאת והחברים שלך זרקו אותי מהפורום שלכם ככה שכשאת מציירת את עצמך כאן כמגנה על הקול האוטיסטי זה נשמע לי כמו בדיחה מאוסה במיוחד,במיוחד כשזה בא על רקע הנסיון החוזר והנשנה שלך לחסום גם אותו כאן)
ממש,אני שורד כאן רק בזכותך(אפרופו נרקסיזם שיצא משליטה)

כבר כתבתי לך כמה פעמים שהנסיון שלך למנות את עצמך כאחראית על חוש המידה הוא מגלומני אפילו יחסית לרמות שמקובלות אצל נ"ט
מה שקיצוני אצלך יכול להרגיש לאחרים ראוי ורצוי כממוצע

גם אני מעוניין לקרוא את מה שההורים כותבים ומעולם לא קראתי שום נסיון לחסום אותם או להרחיק אותם או לכפות עליהם מידה או שטח מסויים(זה שחלק מהם ברחו רק בגלל שנ"ט לא מסוגלים לסבול דיון חופשי ולא מסוגלים להתמודד עם ביקורת זה בעייה שלהם(ושל הילדים שלהם))

אוטיסטים תמיד "מפריעים" לאנשים אחרים,כי הדינמיקה שלהם אחרת,כי הצרכים שלהם אחרים,אבל בדיוק כמו כאן את ואחרים מצפים מהאוטיסטים ללכת על קצות האצבעות ולא לבטא את עצמם כמו שהם רק בגלל שזה לא תואם לדינמיות הנורמטיבית
אותי הדינמיות הנורמטיבית מוציאה מהדעת מרוב שהיא מכוערת וטיפשית ואכזרית ובהמית
עדיין
מעולם לא קראתי לצמצום הנוכחות שלה במרחב הדיון הציבורי
כי אני לא אתערב בדינמיקות של אחרים בצורה כחנית כמוך
את החרא הזה אני משאיר לנ"ט

בדיוק כמו בתגובות האחרות של הנ"ט כאן גם את רואה נסיון לכיבוש ולהשתלטות וללקיחת שליטה דווקא בנסיון הכי צנוע לשיתוף כאוב ואמיתי ודיאלוגי באמת
נמאס כבר מהכחנות הזאת
אם אנשים לא ילמדו להקשיב אז מצידי הם יכולים ללכת מכאן ולא לחזור לעולם
הורים או לא הורים

miss owl

New member
דבר ראשון, אני לא זרקתי אותך משום מקום

והאדם היחיד שזרק אותך מהפורומים של אס"י רחוק מאוד מלהיות חבר שלי והוא לא עשה את זה בגלל הקול האוטיסטי שלך.
דבר שני אין לי שום כוונה לפגוע בפאר, אני כן אומרת לו את האמת שלי כמו שהיא בלי להתייפייף כי זאת אני - אני לא מהנ"טים המתנחמדים שאומרים לבן אדם מה שהוא רוצה לשמוע גם אם זה לא מה שהם חושבים או שהוא לא מעניין אותם באמת . ואולי זה יפתיע אותך אבל פאר מתמודד לא רע עם הכנות שלי, הוא לא צריך אותך כשומר ראש שלו שבא להגן על זכות ההתבטאות שלו, בנינו הוא לא כל כך נלחם עליה, ניראה לי שבניגוד אלייך הוא גם רוצה להיות אהוב ומקובל ולא רק לזרוק את דעותיו ,תחושותיו ובעיותיו בכל מקום .

arana1

New member
לא מעוניין להיות השומר ראש של פאר

ברור לי שגם הוא כמוך וכמו הרבה אוטיסטים אחרים ובכלל כמו כל בן אדם אחר רוצה קודם כל להיות אהוב ומקובל
אלא שבשבילי כנות מגיעה ממקומות שמוכנים ומסוגלים לוותר גם על המטרה הנחשקת כל כך של להיות פופולרי ואהוב ומקובל
וזה ממש לא מקרי שביחוד לאוטיסטים ולחריגים אחרים יש מאבקים מאוד קשים עם הדילמה הזאת
ולכן גם ברור לי למ ה חלק גדול מהאוטיסטים פשוט מוותר על הזכויות שלהם ואיני רואה בזה עדות לכך שהבעיות שלהם נפתרו אלא רק לכך שיש גבול לכמה האדם יכול לסבול

ויש לי חדשות בשבילך,לא בטוח שהאמת שלך זהה לחלוטין לאמת,ויתכן מאוד שמה שנחשב לך ככנה ומקורי הוא לא יותר מחזרה על קלישאות

להיות כנה ולהתמודד זה קודם כל להודות שהאוטיסט הוא שונה,
ובחברה כחנית וצרת אופקים השונה לא יכול להיות מקובל
אז יש אנשים שבניגוד לך ולאוטיסטים אחרים חושבים שהפתרון של הכחשת והכחדת השונות למען מקובלות הוא קצר טווח וראות ובסופו של דבר לא יעשה טוב לאף אחד
לא לאוטיסט ולא לחברה
שלהתנחמד בשביל קבלה זה רע

את המינון בין הקשבה וציות לסמכות,הורית או אחרת,כל אחד יבחור בעצמו ולעצמו
לי המינון שלך לא מתאים
איני כופה עלייך או על אף אחד אחר את המינון שלי למרות שאין לי ספק שמה שנחשב לסמכות זה הדבר הכי רע בעולם
ובדיוק בגלל זה בזמן שאת מנסה לברא כאן לעצמך טריטוריה שתתאים רק לך אני לא עושה את זה מעולם
לא שמעת אותי מתלונן על השטח העצום המוקדש בפורום הזה לדיונים על טיפולים וניתוח התנהגות וסידורים טכנים כאלה ואחרים וABA וכל מיני גישות ודעות שגורמות לי להצטער על היום שבו נולדתי
בדיוק בגלל שאני מאמין שיש מקום ואפילו צורך להגשמה עצמית שאינה כחנית ואטומה אלא מתנהלת תוך קשב ושיח הדדי עם הסביבה
אז איכשהו למרות שאני האיש הרע של הפורום הזה יצא שאני בניגוד לך ולאחרים כאן ,לא ניסיתי מעולם לכפות על אף אחד את המינון,את השטח ,ואת הקצב שמתאים לי
אבל לך ולדוד של פאר ולאנשים אחרים כל הזמן ברור כמה מותר ואיך ומתי ובאיזה צורה צריך לדבר
ולכן לדעתי אתם המחלה ולא התרופה
ואני אומר אותה גם בלי קשר לדיון הקונקרטי בשאלה של פאר

אני דווקא רוצה שאוטיסטים יעיזו להגן על זכותם להתבטא
אבל מבין יפה מאוד וטוב מאוד למה רובם בוחרים לשתוק
מקווה שעם הזמן המצב ישתנה
בעצם אני בטוח בזה
וגם זאת סיבה לא להקשיב לגישות שאת מייצגת כאן

את ממש מקסימה ובמחשבה שניה את צודקת

אני לא רוצהלך להתמסכן ואת עוזרת לי בזה תודה

arana1

New member
ממש

בגלל זה אתה מוחק את עצמך כדי שיהיה חופש ומרחב לכולם

אני ואתה מגדירים עזרה וחמידות בצורה די שונה

schlomitsmile

Member
מנהל
יש כאן מרחב אין-סופי
אתה לא תופס מקום של מישהו אחר
אבל אף אחד לא יכול למלא את המקום שלך
אז אני מקוה שתשאר.

odima1

New member
חושבת דווקא שאראנה יותר נחמד אליך...

פאר יקר, נטיית ליבך אומרת לך לבוא לכאן הרבה, לדבר, לשתף ולהתייעץ ואראנה תומך בזה (וגם אני בעד...) ונדמה לי שאף אחד כאן לא שיפוטי כלפי זה שאתה כאן.
miss owl לעומת זאת, מסכימה עם הדוד שלך, וחושבת שאתה צריך להיות כאן פחות. אני מכבדת את הדעה שלה, אבל לא רואה איך היא מנסה לעזור לך במקרה הזה, מלבד לתת לך להרגיש לא רצוי כשזה הכי לא חוכמה בעולם - לתת לאוטסיט להרגיש דחוי כשהוא גם כך חווה כ"כ הרבה דחייה בחייו.

ואגב, חייבת להוסיף שלדעתי, מי שעבד הכי קשה בשביל שגם אוטיסטים יהיו כאן, גם אם לא במתכוון, זה אראנה. הוא עשה/ממשיך לעשות כאן את העבודה הכי קשה. הוא קיבל כ"כ הרבה ביקורת, עבר המון עליהומים,
אבל המשיך והתמיד בנוכחות שלו פה ונשאר עם האמת שלו, בזמן שאחרים כבר מזמן היו מוותרים או משנים את צורת ההתבטאות שלהם/קו מחשבה ועל כך מגיע לו ש-א-פ-ו.
אני לומדת ממנו המון, למרות שלא מסכימה עם המון דברים שהוא כותב...

תמשיך לבוא לכאן, פאר.

תראי מה בנדודתי גתב לי

הבאת אותי בשבועות האחרונות לרף סבלנו בין הגבוהים שלי,
לא כדאי שאגיע לשיא... קח את זה כטיפ להמשך, בנדוד יקר תמיד תישאר, אך אין איזה הסכם שמחייב אותי להתכתב איתך בפייס...
בשבועות

הוא כועס עלי בגל שלפעמים ני מדבר בלי ק ב הקשר או שחבר שלי סטוקר שלו א שני מ מפר לו על כל מיני אנשים מוזרים שיוצא ליל הכיר והוא כועס עלי מלא פעמים ואני ממש נפ)געתי ממנו מרגיש לא בסדר

miss owl

New member
כן בהחלט

אני חושבת שהבלוג הוא המקום המתאים לבעיות שלך יותר מהפורום או הפייסבוק

homealone

New member
מותר רק "בעיות של מקובלים"?

מי שיש לו בעיות עם עצמו זה לא טוב,
אבל אם כל מה שמישהוא צריך זו עצה קטנה כדי להתקדם עם אחר: זה כן טוב?

אצלי זה לא ככה.

homealone

New member
בעיות זניחות עם אחרים

וחוץ מזה החיים המושלמים שהם נולדו לתוכם: מתנהלים יופי.

arana1

New member
איך להיות שחצן ובבון ,למשל,זו בעיה של מקובל

לאנשים אחרים יש בעיות אחרות
כמו למשל איך להיות בן אדם

למעלה