נמאסל י

נמאסל י

דוד שלי מתערב לי בחיים הוא מעיר לי על מה שאני כותב בפייסבוק וואמר שאדם בוג לא משתף את כל מה שעובר עליו בפומבי אלא בפרטי

אני יכול להגביל אותו

ולחסום אותו מ הפרסומים שלי
אבל מה דעתך בכלל שהוא מעיר לי על מה שנאי מפרסם ומשתף ? בתור אמא לילד אוטיסט

TikvaBonneh

New member
ליותם אין פייסבוק

הוא באמת לא יודע להסתדר עם זה.
אני חושבת שפייסבוק לא כל כך בנוי לאוטיסטים.

homealone

New member
פייסבוק מיועד לצבועים

בפייסבוק החיים של כולם מושלמים, והפירסומים היחידים שמתקבלים הם אוטופיים בלבד.
מי שאמיתי נשאר ללא חברים.

תראו מה הוא כתב לי אשמח לתגובות

אבל אתה אדם בוגר ולא צריך לכתוב על זה לכולם . שים לב ותראה שבקירות של כל החברים שלך בפייסבוק כמעט אף אחד לא רושם את הבעיות האישיות שלו בקיר

אולי מדברים על זה עם חבריםקרובים בצאט

וזה כל זה לטובתך שאנשים יראו שאתה בוגר

מה יש לכן לומר ?

TikvaBonneh

New member
בהחלט לא.

אתה עושה זאת בשעות העבודה, כשהם מקבלים משכורת על חשבון הקופה הציבורית, מכספי המיסים של כולנו.
אתה לא מגיע אליהם הבייתה, בזמן הפרטי שלהם.
אתה דורש מהם את הזכויות שמגיעות לך על פי חוק.
הם לא עושים לך טובה, הם ממלאים תפקיד, ומשלמים להם על זה.

miss owl

New member
מסכימה עם דוד שלך

אני לא חושבת שהפייסבוק הוא מקום לשתף את העולם בבעיות האישיות שלך ,אני בכלל לא חושבת שאדם צריך לשתף את העולם בבעיות האישיות שלו (גם לא כאן) בכזאת אינטנסיביות הן מבחינת אורך התיאור והן מבחינת כמות הדיווחים שלך .
בעיות אישיות כשמן הן- אישיות , שלך וזהו אתה יכול להיעזר לגבייהן בחברים קרובים ובני משפחה - לזה הם קיימים עבורך וכן שיש סוגייה גדולה משמעותית אחת לתקופה משהו שאתה רוצה לקבל עליו דעה יותר רחבה אז לשתף גם במקום יותר גדול אבל זהו באופן יומיומי לחשוף את העניינים האישיים זה לא משהו שניראה לי נכון . לא יודעת אם זה קשור לבגרות ניראה לי יותר להבנה חברתית - ההבנה שאנשים שלא קרובים אליך לא מעוניינים לקרוא על כל הבעיות שלך ושזה יוצר רושם לא טוב על בן אדם שיודעים שיש לו כל כך הרבה בעיות.

arana1

New member
מאוד לא מסכים עם מה שכתבת

נראה שאולי "טופלת" לתפוש הבנה חברתית רק בצורה שמאוד מקובלת על הרוב אבל איני מבין מה הבעייה עם העובדה שאוטיסט יפרוש את שלל ההתמודדויות האישיות הקשות שלו בפורום תמיכה לאוטיסטים,
ביחןד שאחת הבעיות הכי קשות ואופייניות לאוטיזם מתבטאת כחוסר הבנה.ותמיכה דווקא מהמעגלים הקרובים לכאורה.
יש לא מעט אוטיסטים שהם פחות נרקסיסטים מהממוצע,לא מעניין אותם להתחזות לאדם המושלם,הם מחפשים מגע ומידע אמיתי,מהותי ואותנטי וקונקרטי.
הם לא תופשים את החברה כבמה שעליה עושים הצגה כמו נ"ט וכמוך,הם ישרים וישירים וחסרי יומרה.
צריך לעודד את זה ולא לחסום את זה

אני לא מגיב כי לא תמיד אני יודע מה להגיד ויש לי גם את החרא שלי אבל לא יעלה על דעתי להשתיק אנשים רק בגלל שאני עסוק מדי בבעיות שלי

הקול של פאר הוא חשוב ואמיתי הרבה יותר משל כל מיני דעות אעלק מתוחכמות שנשמעות כאן כמקצועיות

schlomitsmile

Member
מנהל
גם לדעתי הפורום הוא בהחלט מקום מתאים לשפוך את הלב כמה שמרגישים צורך.
מסכימה גם שהקול של פאר חשוב.

לגבי הפייסבוק- לא יודעת.
אין לי, לא נוח לי שם.
פרוץ ומוצף לי מדיי.

abashel13

New member
אני לא יודע אם רק בפורום אוטיזם

נראה שבכל מקום שבן אדם מציג את עצמו בגילוי לב יחסי

הרווח הוא לכל.

כשאני אומר גילוי לב אני מתכוון שאדם מציג את התנסותו מעצמו

ללא הפילטרים של מי אני צריך להיות...

גילוי הלב הוא כל מה שצריך בכדי לחיות ולתקשר...

אלה שמתקשרים נהדר לכאורה אינם מגלים את ליבם לאחרים וגם לא לעצמם....

הם יוצרים תדמית דימוי של עצמם שנפלא ככל שיהיה אינו אלא דימוי עם לב מכוסה...

alonaken

New member

למעלה