נמאאאססס ליייי

נמאאאססס ליייי

בננות, עשו לי קצת רוח כדי להירגע למרות שנראה לי שאני אזדקק למקלחת קרה חזרתי ממסע קניות בין-רשתי (לא בדיוק מסע יותר מנקודה לנקודה) ואיך נאמר: באתי לחייך ויצאתי זועמת הקולקציה של "הגרה" מאוד תהלום את הנשים שביננו ותשמש פחות את בנות העשרים (אם עוד ישנן) יש חצאיות פרחוניות שהגבול בין צעיר ושיקי לבין עודפים מ"הנה באנו ארצה" מאוד מאוד דק, כך שבמצמוץ הוא מחליף שנת יצור ישנה שמלה בצבע שחור/אדום דלעת שנתלת מעט בצדדים ולנשים נמוכות מאוד תתאים רק לא לשכוח להצטייד מראש במגפיים ו/או סנדלים נקשרים בקולב העונה שעברה (70% הנחה) התגלו בחפירות ארכיאולוגיות כמה חפצי ערך כמו גופיות עם כיווץ, מעילים, שכמיות קטיפה מרהיבות וחולצה עם כויוץ במחשוף שאורז את הכול כמו אריזת מתנה של ה.סטרן המחירים של פריטי הקטיפה שערוריתיים לפני ואחרי אז אל תורידו מהמדפים לסיכום יש תקווה להגרה אם רק תבדיל בין נוסטלגיה לענתיקה הנקודה האחרונה והעגומה הייתה דורין פרנקפורט, מסכנה המוכרת שהייתה בטווח האש שלי.: כמה מכאן בננות קיבלו את כרטיס השי עם השחקנית מ"סוף העולם שמאלה" והתפאלתן מהקולקציה? שכף רגלכן הדשנה לא תדרוך במקום הזה ישר אמרה לי המוכרת שהמידות הגדולות נמצאות....רוצות לנחש איפה? (רמז, זה לא על המדפים, לאעל הקולבים, לא בוטרינות, לא בבוידעם ולא בתעלת האויר...רק חסר שגם יהיו שם שירותים) המידות הגדולות אינן גדולות , אם בכלל וכשביקשתי לראות מהקולקציה שעל הכרטיס נאמרשאין במידה וכשהביאו לי למדוד התגלה כעטיפת סאטן לצלי מדומה! יצאתי משם אכולת צער, יגון, זעם, תיסכול ובקיצור:...כמו ראש הממשלה שלנו כשיגלה שאבולעפיה יהיה סגור בפסח (נראה לכן?!) לסיכום: אם תוכלנה להתאפק ולא להיכנס לDF תעשו טוב לעולם שכן תשמרו על בריאותכן ושל המוכרות שיצטרכו לקחת פרוזק כשתצאו את החנות תהיו רגועות ואל תתנו לאף אחד ושום דבר לעצבן אתכן...לא שווה את הבריאות לילה טוב

silvey

New member
כשהיתתי בגודל 48-50 קניתי בגדים

מאוד יפים אצל דורין פרנקפורט. כל הארון שלי ביחוד לערב היה שלה...המידה אצלה היתה גודל 5 ולפעמים גם 4.

shlomit36

New member
משהו טוב קורה ברשת הגרה !!!!

כחברת מועדון הלקוחות של הגרה קיבלתי השבוע הביתה דואר מחברת הגרה, בה מצויים 2 שוברי מתנה(ארנק עור ו50 ש"ח מתנה),במכת נכתב כי המתנות הינן ללא התניה בקניה כלשהיא. נסעתי לחנות ברחוב דיזינגוף (הקרובה לביתי) בצפיה לתרגיל שיווקי , כמו כל הרשתות, אך בחנות הופתעתי ונאמר לי שבאמת, המתנה היא ללא התחיבות קניה, ואכן קבלתי ארנק עור חמוד במתנה, המוכרת היתה מאוד אדיבה והציעה לי לממש את שובר המתנה בסך 50 ש"ח ושוב ללא התניה בסכום הקניה, לא האמנתי למשמע אוזניי, מה? לא עובדים עלי, וכן רכשתי חולצת רזיל יפה, קיבלתי בנוסף לשובר הנחה, גם את הנחת המועדון וכמובן שרות טוב. כל הכבוד לכם שם בהנהלת רשת הגרה אותי שביתם

DREAM111

New member
הגרה ודורין פרנקפורט רנואר

אז נתחיל עם הגרה. אני יודעת שהגרה אכן מייצרים מידות גדולות/ביניים אבל הם פונים לפלח שוק מסווים פלח השוק שיושב עם חשבון בנק מנופח מעט. כן הם אומרים בפירוש שהלקוחות שלהם הם לקוחות קבועים שיודעים שהמחירים הם לא זולים אבל זו הרשת והם שורדים על הקבועות שלהם. לגבי דורין פרנקפורט משיחה שהיתה לי התברר שהם כבר לא ממש מתעסקים עם המידות הגדולות ככה שאין ממש למה לצפות. לגבי רנואר. השבוע הייתי בעיר בסיבוב סידורים והחלטתי להציץ ברנואר לגבי המידות. האמת מהתחלה התקבלתי בסבר פנים גועלי המוכרת כאילו נבהלה מה אני עושה שם ויש קפצה "מה אפשר לעזור לך
" בטון של אין לנו פה בשבילך כלום. אמרתי שאני רוצה לדעת עד איזה מידות הם מוכרים אז היא ענתה מהר "עד מידה 42", ונתנה לי להבין שאצא מהחנות כי אולי הקונים לא יבואו בגללי. אבל אני המשכתי ואמרתי אבל הבנתי שאתם עובדים עד 48 לפחות והיא ענתה נמרצות "לא ממש לא אצלנו זה עד 42". הבנתי את הפואנטה ועפתי. אז לא יודעת מי מכן מוצאת ברנואר מידות גדולות אבל עפ"י הסניף בראשון אין מידות גדולות בכלל.

שניינה

New member
מי אמר שברנואר יש עד מידה 48?

אני לא שמעתי על כזה דבר. מה שכן, המוכרת שיקרה לך, יש להם עד מידה 44. אולי היא לא רצתה שתפתחי תקוות אז היא הקטינה את טווח המידות.

שניינה

New member
תלוי למה את משווה

יחסית לקרוקר וללי קופר יש להם מידות גדולות... הכל יחסי בחיים.

michal BA

New member
גם אני בדומה לשלומית, משבחת את הגרה

גם אני כחברת מועדון קיבלתי לביתי 2 שוברי מתנה (מאוד נחמדה דרך אגב), ללא שום התניה וכוכביות קטנות לגבי השימוש בשובר. אני רק מימשתי את המתנה - ארנקון מעור לגבי המתנה הכספית, (שוב ללא התניית סכום הקניה), אומנם לא מימשתי, אך אכנס בתחילת החודש הנ"ל, בעיות אובליגו בבנק!!!! אז שוב תשבוחות ל-הגרה .

למעלה