נלי!!!!!!!!!!!!!!!

Psycho MC

New member
אני שונא את נלי!!!

ואני חושב שהוא חרא של ראפר!!! וכל מי שחושב כמוני הוא חכם!

snoop doggy dog

New member
וואי אז אתה אומר שאני חכם

בכלל שאני שונא אנשים ששרים כמה חם להם והם אנשים רעים ועברינים כי הם נחתכומגילוח והם שמו פלסטר ובטעות שמו דבק מגע והם לא מורידים את זה אף פעם ייייאאא אני חכם לא סתם נלי סתם ראפר דביל

DonKalina

New member
הוא לא נחתך בגילוח!!!

היה לו מגה חצ´קון לפני הופעה אני מבקש..(:)

Chocaholic

New member
אה. הבנתי.

מי שמסכים איתך הוא חכם? כללל מי שמסכים איתך? הממ.. נראה לי שבעיות העולם נפתרו ברגע זה.

נלי שלשול של פרה חולה באיידס

דבר ראשון - הביט שלו מגעיל ודוחה דבר שני - הוא לא יודע על מה לעשות ראפ אז החרמן שר על בנות שמורידות ת´בגדים.

FishBone

New member
מה!?!? ביטים גרועים!?!

זה רק מראה לך כמה חסר הבנה אתה הנפטונז הם המפיקים הכי גדולים שיש הם הפיקו לכל הגדולים זה שאתה לא אוהב אותו לא אומר שאתה יכול ללכלך על כל מי שמסביבו

Mc Bang

New member
הוא בכלל לא ראפר

הוא שר על נושאים של פופ ("תורידי ת´בגדים!" וואו... איזה משחק מילים..) הוא שר עם זמרי פופ (*אהמ* אן-סטינק *אהמ*) מסקנה - הוא זמר פופ מזדיין כמו כל השאר!

Big 7

New member
דווקא יש

רוצה פירוט? nas dr.dre 2pac ועוד הרבה.... נלי סתם תרנוגל עם פלסטר שיבוא לישראל ויהיה לגמד פלסטרים על כל הפנים כל האלה כשהתחילו ליבכות כשבריטני ספירס פרשה לאיזה חצי שנה אני יודע.. עברו לנלי ........ שמתם לב כל הזמן בא איזה חדש או שהוא כותב טופאק שולט או שהוא כותב נלי שולט!!! דייי נמעס! שיתקע את השירים שלו לחור המסריח שממנו הוא נולד

da^Lord

New member
טוב או לא טוב.. הוא מצליח וזאת עובד

ה. אז הוא ממוסחר, אז מה? המוזיקה שלו לא בדיוק ראפ, אז מה? היא מקפיצה ומרקידה וזה מה שהוא רוצה לעשות, ומצליח בזה. זה שהסגנון שלו לא לטעמכם לא עושה אותו רע, פשוט - לא לטעמכם. כי הוא טוב במה שהוא עושה אחרת לא היה מצליח ככה. והביטים שלו, על זה אין וויכוח, פצצות.

למעלה