נלי!!!!!!!!!!!!!!!

TupacShakur

New member
חח לדעתי זה בושה

שראפרים עושים דואט עם "אמנים" כמו ג´ניפר לופז ונסינק. אבך זו רק דעתי.

RiRo

New member
כאן לפי דעתי אתם טועים...

נלי הוא לא ראפפר מההשקפה שלי, הוא לא מייצג לי כלום בתרבות ההיפ הופ. השירים שלו לא נשמעים כמו ראפ (לא משנה לאן תלכו למיינסטרים או לאנדרגראונד), הליריקה שלו לא ממש דומה לראפ וכמובן שהמשמעות שלו רחוקה מלהיות משמעות "שחורה" (ושמתי גרשיים !) העובדה שאתם קוראים לנלי ראפפר אולי מראה קצת את ההבנה שלכם בראפ? (שיט אני מתנשא).. אתם מעבירים כאן דיונים שלמים על נלי כל הודעה שאומרת נלי שולת כולם קופצים ואומרים כמה שהוא חרא (ויש אנשים פה ששומעים פה "ראפ" לא יותר טוב מנלי). במקום אולי לזיין תמוח על כמה שהוא אמ סי גרוע (שהוא בכלל לא אמ סי.. הוא אמן פופ שחור בהגדרה הכי נכונה שאני יכול להביא) תתחילו לדבר פה על דברים רציניים יותר? כמה מגוחך אפשר להיות? אתם אומרים נלי הכי גרוע ואז אומרים 2PAC.DR DRE.EMINAM.SNOOP DOOG בנשימה אחת. אתם באמת אומרים כעת שדרה אמינם סנופ דוג וטופאק הם הכי טובים? למה לדוגמא לא לציין אמ סיס כמו? KRS1 . RAKIM . MOS DEF, סתכלו כל פעם שמישהו אומר לדוגמא נלי מסריח מה כולם קופצים ואומרים? טופאק שולת! סנופ המלך, אמינם רולז... אולי במקום לזיין תמוח על כמה נלי רע. תנו לאנשים שרוצים לשמוע נלי לשמוע נלי. האנשים ששומעים נלי הם לרוב מילא אנשים שלא שמעו לא שומעים ולא ישמעו לעולם ראפ ולא יהיו חלק מהתרבות הזאת ואולי בגלל שהם לא רוצים? הרי מה ההבדל בין נלי לאנ סינק? או בין נלי לכריסטינה אגילרה? אז תנו לאנשים שרוצים לשמוע נלי להנות ואל תזיינו להם תמוח על כמה שהם לא שווים כלום כי אפשר באותה מידה לבוא לטופעקיסטים ולאמר להם שהם לא שווים הרבה גם.. כתבתי את זה ממש לא מתוך התנשאות אלא מאיך שאני מרגיש ויאללה תנפלו עלי PZ AH

Grandmaster KC

New member
WORD!

כמה שהוא צודק! אז מה אם הוא שחור? הוא לא ראפר, לא MC. המוזיקה שהוא עושה זה פופ ולא היפ הופ! בקשר לאמנים האחרים יש לי משהו לאמר. 2pac הוא ראפר ענק, סנופ גם משתייך לגדולים אבל..., יש לו דיסק ראשון מצוין ומשהו שהוא הוציא אחר כך לא דברים באותה רמה. בקשר ל-Dre, הוא בין המפיקים הגדולים בכל הזמנים, ראפר ממוצע, אבל אי אפשר להתעלם מהתרומה שלו להיפ הופ ולהתפתחות שלה. אתה צודק במה שאמרת על Mos Def, Rakim והאמת שלא שמעתי ממש חומר של Krs-one, וגם יש את Talib Kweli הגדול. העניין הוא שלא כל חברי הפורום שומעים Underground או מתחברים עליו. יש את אלה שאוהבים Hip Hop כל עוד הוא מיינסטרים ומה שמוכר להם. ובוא נאמר שאני אומר את זה ממבט של אדם נייטרלי. מוזיקת פופ עכשיו היא מוזיקה ילדותית ומאוד ממוסחרת, שגורם שכל מי שמתבגר ומחפש משהו יותר ממודל חיקוי יפיוף ופזמון שחוזר על עצמו, לחפש משהו שונה. להיפ הופ יש משהו מיוחד. להיפ הופ האמיתי יש כיוון, היא צורת התבטאות, מחאה וגם מאוד מגוונת. לכן אנשים בכל הגילאים יכולים להתחבר למוזיקה הזו. היפ הופ זה החיים שלי.

RiRo

New member
דעה אחי:

אז ככה.. דבר ראשון בקשר לטופאק .. אני אוהב תאיש החומרים הראשונים שלו פשוט מעולים לפי דעתי וזיינתי תשכל על זה הרבה פעמים עם הזמן הוא רק הדרדר לפי דעתי.. נעזוב.. עכשיו בקשר ללשמוע אנדרגראונד ולהתחבר אליו.. הרבה פה אפילו לא ניסו לשמוע.. ואני לא מדבר איתך על הכי אנדרגראונד שאפשר למצוא. אצל חברה פה KRS1 שבתאחלס הוא אחד האמ סיס הכי טובים אי פעם אם לא הכי טוב (לפי דעתי הוא הכי טוב) אפילו לא נמצא בלקסיקון הם פשוט תקועים בבועה אחת אומללה וממש לא פתוחים לשמוע דבר אחר חוץ מלמיינסטרים . כמו שקיימים הרבה אנשים ששומעים רק אנדרגראונד וגם את זה אני לא אוהב. בן אדם צריך להנות מהכל לא חייב להיות רק ראפ. אפשר להנות מאוד עשרות הסגנונות המוסיקליים השחורים והלא שחורים. אבל אני חושב שבן אדם עם דעה מרובעת לא יכול לבוא ולאמר נלי חרא כי בתאחלס איזה בן אדם יכול להטיף נגד נלי שהוא מכיר רק 10 אמ סיס ורק אותם אוהב ויותר נורא הוא מתנגד לכל האמ סיס האחרים כי הם לא העשרייה שלו. על זה אני מדבר... חוץ מזה בקשר למה שאמרת.. שכחת משהו קריטי היפ הופ לא נוצר כדי שאנשים יתבטאו הוא נוצר בשביל להנות.. בגלל זה די ג´ייס מסובבים תקליטים,בי בויז רוקדים בכל פינה אפשרית, אמ סיס עושים קרבות ואנשים דופקים ביט בוקסינג. לא בשביל למחאות בשביל להנות. תגיד לי אתה (ואני לא מתנפל עלייך) איזה זכות יש לבן אדם לבוא ולאמר לחברו שהאומן שהוא שומע לא טוב? הוא נהנה לשמוע אותו.. הוא רוקד לפי המוסיקה שלו. אז מה רע לו? תאמר לי כמה אנשים שבאמת חיים לפי התרבות השחורה שומעים נלי וחושבים שהוא מהתרבות? וואו זיינתי תשכל אני לא יודע בכלל מה אמרתי חפיף אני חולה מותר לי :) תודה על התגובה הכנה מעריך שומע כעת : Earth Wind and Fire - September

Grandmaster KC

New member
אולי לא כתבתי, אבל לא שכחתי

כל פעם שאני שומע את המוזיקה הזו אני נהנה. ואיפה אתה יכול לאמר שאמרתי שנלי חרא? אל תזרוק מילים לפני שתקרא מה כתוב (תופעה שהולכת הרבה בפורום הזה), ניתן לך, אתה חולה (Be Healthy) . אני שמעתי נלי, ויש לי כמה שירים טובים, אבל הוא לא ממש "אומן" ענק וגם לא גדול וגם לא ממש טוב. הוא בסדר. יש הרבה יותר טובים ממנו. בקשר לאנדרגאונד, אני לא יתנגד להמלצות וגם אם מישהו יכול לכוון אותי מאיפה אני יכול להשיג את האלבום "Boogie Down Productions - Criminal Minded". ואל תאמרו לי לקנות.

RiRo

New member
רק להבהיר..

לא אמרתי שאתה אמרת שנלי חרא תקרא עוד פעם :) PZ

Grandmaster KC

New member
אז מה זה?

"תגיד לי אתה (ואני לא מתנפל עלייך) איזה זכות יש לבן אדם לבוא ולאמר לחברו שהאומן שהוא שומע לא טוב? הוא נהנה לשמוע אותו.. הוא רוקד לפי המוסיקה שלו. אז מה רע לו? תאמר לי כמה אנשים שבאמת חיים לפי התרבות השחורה שומעים נלי וחושבים שהוא מהתרבות?" נראה לי שזה מה שהתכוונת. ואם לא אז אני לא יודע מה כתבת כאן. תסביר

da^Lord

New member
אני מכיר אנשים

ואחד מהם הוא אפילו אחד שלאף אחד לא היה ספק בידע שלו ביפ-הופ, אפשר להגיד "בכיר" בלה בלה.. שאוהב את נלי. אז אל תגידו שמי שאוהב נלי לא מבין בהיפ-הופ.. זה הכל עניין של טעם. כן כן,לא לא.. תשמעו או לא זה עניינכם וטעמכם.

RiRo

New member
אממממממ

תראה אולי לא פירשת נכונה את מה שאמרתי... במה שאמרתי התכוונתי שלפי דעתי נלי לא אמ סי. אני רואה את נלי כאומן פופ שלא יורדת ברמתו מבריטני והחבר שלה מאנ סיק. לא אמרתי לשנייה שמי שאוהב את נלי לא מבין במוסיקה שחורה ובהיפ הופ אלו דברים נפרדים לגמרה . אבל לפי דעתי להגדיר את נלי בתור אמ סי זאת שטות אבל זאת הדעה שלי שומע כעת- EARTH WIND AND FIRE - SEPTEMBER

Grandmaster KC

New member
נו אז מה? Good For Him

אז אני שומע מייקל ג´קסון, מה קרה?! וכן, יש לי שני אלבומים שלו, Off The Wall ו-Thriller אז מהההההההההההההה (לא מאמין שאני אומר את זה). סתם בצחוקקקקק הכל באמת עניין של טעם, אבל ברור ש HIP HOP RULES

bboy tb

New member
אהה

שיהיה זה כמו שעכישו יש גל שאנשים שומעים את זה מאנ סינק כי הוא עשה שיר כאילו "פאנק"... ואגב... מייקל יש לו דברים ממש איכותיים... הדברים הישנים שלו הם בכלל פאנק לגמרי... dj shadow - Just be good to me (fakin the funk mix)

RiRo

New member
אישית

בתקופה של ה ג´קסון 5 מייקל וכל המשפוחה גם היו מעולים. שומע : darc mind - visions of blur

snoop doggy dog

New member
זה שנלי הוא לא ראפר

זה נכון אני גם חושב ככה לא אמרתי שסנופ הוא הראפר הכי טוב אני ממש לא חושב ככה אז נכון זה השם שלי אבל כתבתי אותו רק שהתחלתי לשמוע ראפ סתם אין לי כוח להחליף שם אבל אני יעשה את זה שיסדרו לי את המחשב לדעתי יש הרבה מאוד ראפרים יותר טובים ממנו. אבל בעיכרון אתה צודק

Chocaholic

New member
התבלבלתם. זה היה REDMAN

אופס הוא עשה דואט אם כריסטינה מגעילרה

rasta girl

New member
נכון מאוד!!

עם הוא לא לטעמכם. אז למה ללכלך?! מי שלא אוהב שלא יאזין למוזיקה שלו... ודווקא יצא לו שיר חדש דואט עם קלי מהדסטניס צ´יילד דווקא נורא חמוד! חפיף רפיף...

tomoshe

New member
לנלי יש להיטים טובים

hot in here dillema שני להיטים בהחלט מוצלחים ומצליחים. מה שיש לו לא ניקח ממנו.

Psycho Bitch

New member
נראה לי רק אני שמתי לב ש..

בשירים הראשונים שלו היה לו קול נורמאלי עכשיו יש לו קול צפרדע.. או שזה רק אני?

למעלה