נכסף אלייך...

deerman

New member
נכסף אלייך...

להוויתך לידי לגופך השרוע על מיטתי למגע עורך בעורי לחיבור איברינו לעירסול גופותינו למתק הנובע מערוותך החלקה לטעם המתוק של נקטר האהבה. מייחל לחזות בזיו פנייך מדושני העונג השלווה והנחת שעה שרגלייך פוסקת ופותחת לקבל ולקלוט את איברי השלוף שהמתין וחיכה כמו אמיץ כמו אלוף. מתגעגע לקולות המיטה שאת משמיעה לנידנוד האגן המלווה באנחה לטונוס השרירים המשוחררים בערגה סמוך לרגע שאת לפני גמירה. הצללים של דמותך מרחפים על הקיר לאור הנרות העדין וניחוחם השמימי. והחדר נמלא בקולות וצלילים באורות עדינים ובלחישות אוהבים בניחוחות של נרות וריחות משכרים של מיצי אהבה וזיעה נעימים. זה האור והניחוח וצליל אהבה טהורה המלווה אותנו בכל זמן..שאת כאן.

Dance me...

וכך אנו רוקדים את ריקוד האהבה לצלילי קולו הסקסי של לאונרד כהן ואני שם על הכר ניחוח גופי באוויר וצלליתי על הקיר אני שם רוקדת עם שלהבות הנרות שלווה ומחוייכת משתלהבת ומתענגת וחוטי אהבתינו הכסופים מצביעים על כיסופינו התמידיים...

יערית 1

New member
כיסופי ערגות

עוד מהדהדים בזכרוני לחישות אהבתנו עת מעיינות אהבתך נבעו בי בסערה. עוד פועמות בתוכי התחושות המרטיטות גופי באש יוקדת. מה רבים כיסופי ערגתי אליך ואתה לא לצידי.

נכספת

נכספת לשתיקות לאלם האנחות הטורפות בי בסער בחדווה מתפרצת. לחייך חיוך עוגב בחיק תאוותיך לדהור אל ריגוש עז בזרועותיך. נכספת להבל פיך הלוחש באוזניי שיאי ערגות לתחושת החיבור הרוגשת המעלה גופי בלהבות. לנוח על כנפי התשוקה ללגום אותך לעוד דקה. אני נכספת.

למעלה