נכנע ללחץ חברתי...

האפור

New member
נכנע ללחץ חברתי...

מכיוון שהשרשור שדן בנושא הזה עבר לפסים מעניינים אחרים אני רוצה לפתוח אותו עוד הפעם.. איך אני יודע אם הטילו עלי כישוף? אני בכלל יודע? מישהו חווה פעם? מה אני עושה? ויש בכלל תאוריות רציניות על זה? כי עד עכשיו דנתי והרבה עם איך עושים אבל מה לעזזאל עושים עם התוצאות? נ.ב ח"ח למילה עזזאל...

אמ...

עלי "בלי עין הרע" (תרתי משמע) לא עשו כישוף... תראה..בן אדם "רגיל" שהחיים שלו לא בדיוק מאירים לו פנים,יחשוב שהטילו עליו כישוף... אתה לעומת זאת,תחשוב פעם,פעמיים ושלוש לפני שתחליט זאת. אני חושב שתשים לב לשינוי בהרגשה בעת ביצוע הטקסים היומיומיים. כמה שאני שונא להגיד את זה אבל..אולי תרגיש "חסימה". חביב הקסם

האפור

New member
ולמה?

זה מתבט ככה בחסימה? כי למשל הכישוף הוא רק משפיע על משהו פיזי אז למה שאני ארגיש חסימה אנרגטית כלשהי?

כישוף=שימוש באנרגיות

כלומר..האנרגיות שנשלחו משפיעות על העולם הפיזי. אם אתה מרגיש חולשה,עייפות,חולה וכ'ו הכישוף "חסם" לך את הצ'אקרות,"השחיר" לך את ההילה או השד יודע מה. יכולות להיות הרבה אפשרויות,אלו כמה מהן... הכישוף משנה משהו בעולם הרוחני,שמשפיע על העולם הפיזי... זו דעתי לפחות. חביב הקסם

האפור

New member
מישהו...

פעם חווה כזאת חסימה שנבעה מכישוף? או תופעות אחרות?

.m

New member
לא, וכן...

לא חוויתי, אך בהחלט הזדמן לי לחזות באנשים חסומים (בעקבות כישוף), ולראות אותם אחרי שהכישוף הוסר.
mai

.m

New member
ובכן...

מאחר ולא חוויתי את זה באופן אישי, אני רק יכולה לספר לך איך זה נראה מהצד... מה שחוזר שוב ושוב בין כולם (ללא קשר לסוג הכישוף, מין, גיל, מעמד סוציו-אקונומי, וכו'...) היא התחושה שמושקע מאמץ רב מצידם, ותמיד כשנראה שדברים תיכף מסתדרים - הם לא! אחרי שהכישוף מוסר בד"כ מספרים על תחושה של מרחב והקלה, כאילו שרק עכשיו הם התחילו לנשום באמת, ודי מהר לאחר מכן הדברים תמחילים לעלות על דרך חדשה. דרך קלה. זה כמובן לא אומר שמעשיו הם יכולים לשבת רגל על רגל והכל יגיע אליהם, אבל המאמצים שלהם נושאים פירות.
mai

RainBird

New member
אני היחיד ששם לב? "מישהו שהוטל עליו כישוף?" כללי מדי. אני יכול להטיל על אנשים ברכות וכישופי הגנה ושפע. אתה מדבר על קללות. קללות זו אנרגיה פוגענית שאפשר וצריך לטהר אותה. גם אם אתה מרגיש השפעה שלילית על החיים, בלי קשר לסוג של קללה, טיהור וטיקסי הסרת קללה יעזרו גם פה. כי האנרגיה היא שלילית בלי קשר מאיפה שהיא הגיעה. ארדן.

האפור

New member
לא לא...

אני מתכוון בכוונה לכישוף ככללי... אני מנסה להבין אם יש איזשהי הרגשה מסויימת שמתלווה לבנאדם שהוא תחת כישוף, כל כישוף שהוא... איזה משהו שיסמן שהאנרגיות פועלות כאן לא כרגיל, לטוב או לרע.

למעלה