עוד לא עברת את ה-audition
ע עופר קפופר New member 4/1/06 #23 המממ....אני יכול לנגן בגיטרה ולשיר את השיר Streets of London אז נוכל לשבת ברכבת תחתית ולאסוף כסף ואז ללכת למסעדת היוקרה הזאת שהזכרת....
המממ....אני יכול לנגן בגיטרה ולשיר את השיר Streets of London אז נוכל לשבת ברכבת תחתית ולאסוף כסף ואז ללכת למסעדת היוקרה הזאת שהזכרת....
P passioneta New member 4/1/06 #25 יותר מדי אנשים שמכירים אותי גרים בלונדון. יעיפו אותי מה-alumni association....
P passioneta New member 5/1/06 #29 love? don't scare me will take too long I promised to start work on Jan 15th
P passioneta New member 5/1/06 #36 כבר המון זמן שלא הכניסו לי את השם טיורינג בתשובות כ"כ הרבה פעמים בשבוע אחד
ע עופר קפופר New member 5/1/06 #38 ../images/Emo32.gifקילפתי לי תפוז אז אני עכשיו אוכל תפוז וכותב בתפוז
P passioneta New member 5/1/06 #35 good things are hard to get but worth the effort (and now a scary thought: what if we aere working together?(
good things are hard to get but worth the effort (and now a scary thought: what if we aere working together?(
פ פטריה אחרי הגשם New member 4/1/06 #26 אל תסתכלי על זה ככה תראי את זה כהתחלה חדשה, אולי לא משהו שחלמת עליו אבל בנתיים זה גם משהו. יאפשר לך בזבוז כמו שאמרת.ואולי בהמשך חייך גם משהו משלך יקרה. את לא יכולה לדעת מה יהיה איתך אפילו שנה מהיום. אז תהיי אופטימית!!
אל תסתכלי על זה ככה תראי את זה כהתחלה חדשה, אולי לא משהו שחלמת עליו אבל בנתיים זה גם משהו. יאפשר לך בזבוז כמו שאמרת.ואולי בהמשך חייך גם משהו משלך יקרה. את לא יכולה לדעת מה יהיה איתך אפילו שנה מהיום. אז תהיי אופטימית!!