נכנעתי וויתרתי

passioneta

New member
נכנעתי וויתרתי../images/Emo4.gif

אני מתחילה לעבוד בשבוע הבא בחברה גדולה (אחרי יותר משנה של נסיונות להתחיל משהו לבד). הצד החיובי: אפשר שוב להתחיל לבזבז כסף...

MaYcHuK

New member
כי כשרוצים לפתוח משהו לבד

שלה ורק שלה אי אפשר לשלב לפחות כמעט בלתי אפשרי צריך להקדיש את הכול למען הקמת העסק הפרטי

אהלן מאייצו'ק ...

לא התכוונתי לשלב ידיים חחח את יודעת נו לנסות לדחוף על הילוך 1 ואם יצא משו אז להקדיש.. ערב טוב

MaYcHuK

New member
היי מותק בוקר טוב

כן אני יודעת למה התכוונת כשרוצים לפתוח עסק רוצים כל היום וכל הלילה להיות בו, לחשוב עליו, לדחוף אותו בהילוך 4 ולא רשון , צריך הרבה אנרגיות, צריך הרבה משאבים, וכשמתחילים לעבוד בעבודה אחרת בלית ברירה זה נדחק הצידה. אני חושבת שהיא עושה בשכל אגב, כי היא נותנת לזה קצת מנוחה, ומנוחה יכולה לעשות רק טוב. היא מתרעננת וזה מצויין. לא הייתי רוצה שיצא מצב שכ"כ מתאמצים לפתוח עסק וכשהנה הוא נפתח - אין לנו כוח אליו כי השקענו את כל הכוחות והאנרגיות בפתיחה ואין לנו להמשך.... מאמי בהצלחההההההההה

הפלא ה8

New member
היי - כייף לשמוע !../images/Emo24.gif

לא נורא עם העסק הפרטי - זה עוד יקרה אני מאמינה...הכל בזמן הנכון. שיהיה בהצלחה ובכייף בעבודה החדשה!

3שרונית

New member
בהצלחה בעבודה החדשה../images/Emo140.gif

ואל תתאכזבי בסוף זה יגיע , אם תרצי בזה באמת זה יגיע, תנצלי את הזמן הזה ללמוד את העסק שאת רוצה, שימי קצת כסף בצד ומי יודע אולי בעוד שנה תזמיני אותנו לפתיחה....

נימשון

New member
לא צריך להכנע לגמרי

אפשר פשוט לקחת פסק זמן, להמשיך לחשוב ולגבש עוד קצת את הרעיון ואז כשאין לחץ כספי לנסות שוב.

magenta73

New member
אל תסתכלי על זה ככניעה

תסתכלי על זה כמדרגה נוספת לעבר הפרויקט שלך. התבססות כלכלית. צבירת נסיון... ואז... :) להיות עצמאית זה לא קל. תאמיני לי. ויש את כל הזמן שבעולם בשביל זה.

קודם כל מכל ה - |../images/Emo23.gif|

אני לא חושבת שאת צריכה להכנע נהפוך הוא כל עקבה לטובה. אף פעם אי אפשר לדעת איכן המזל הטוב שמגיע לך מסתתר. לכי על חשיבה חיובית ותאמיני לי רק כך תצליחי. בהצלחה ומאמינה שעוד אשמע שהגשמת את החלום.

למעלה