נכות

• פותח הנושא rzar
  • פורסם בתאריך

rzar

New member
נכות

נכות היא מכנה זאת מנחמת את עצמה האחד גידם האחר פיסח ואני ... מצולקת לאדמה חרוכה דמיתי עצביי קטועים נטולי חושים דבר לא יצמח אומרת משלימה עם גורלה סוגרת לעצמה כל שביב של תקווה למצוא לה את האהבה גם מטפחת תזהר מלשמוט שמא ימהר יגיע האביר ירימה יושיטה והיא אליו תאלץ לתת מבטה להישיר מבט חלילה לה שלא ייפרץ הדייק תיסדק החומה והוא אולי יגיע בה יושבת ספונה בביתה מול הצג קוראת בשקיקה, בולעת מילים שטה במחוזות נעלמים חולמת דברי אחרים ליבה יוצא לכתוב נפשה לשירים שואלת עצמה היש גם חיים אחרים? נכות היא אומרת לעצמה צאר

אורמור

New member
WWOOWW!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איש.. מי היה מאמין שמעולם לא משכת בעט סופרים מי היה מאמין שהשפע הזה היה טמון עמוק בחזה אתה צייר אתה אמן מה הבאת לכאן? יש לי הרגשה שביכולת הגדולה.. עוד תדחוק לפינה כמה יוצרים מהשורה צאר יקר.. כולי דהומה אייזו יכולת אייזו עוצמה היפ היפ הוריי אהבתי

אביר שלי..

אביר שלי חומותיי גבוהות למולך אזובן עבה כצלקת קרבות ברק עיניך הנלהב קריאת קולך אלי קרב יצמיחו בי שוב לבנה על לבנה.. אביר יקר שעריי אטומים לנגיחות ראמך.. חזור. פן יגזול הייאוש חיותך ואני עודני נעולה פנימה.. אביר של אור לא תועיל קול הקרן הדוחק לוחמיו לא שריטת חרבות מול חרכי אטומות חומותיי דרדרים יעטפון מגינים על שרידי רכותי רק הבהוב מילותיי וחדות הגיוני ירחפו מעל מגדליי מצלים בכבדות אטומת רגשות על סודה של טירתי..

zar

New member
חייל מן השורה

לא אביר לא אלוף לא תג לו לא אות חייל מן השורה אחד מהסך חייל פשוט הקורא תיגר בדומה לדון קיחוטא ויותר כסנשו פאנשו במלחמתם בטחנות הרוח כך יוצא הוא להילחם על לב גבירת הטירה שאת חושיו הבעירה והיא אסורה במגדל בצורה נעולה על מנעול ובריח איכה יפרוץ? מאיין יחדור? מלחמה בבני שחור מלחמת בני אור צדקה הגבירה שהרפתה הידיים ואולי לא? ברצות השניים לפתע הבזיק רעיון בראשו כבל שלח לה מתוך אמתחתו ובאישון לילה נטול ירח משתלשל לו כבל מראש המגדל דמות עלומה גולשת מטה הנה רגליה נוגעות בקרקע והיא נעלמת בלי הותיר סימן התבוא אל האור? התחפוץ בדרור? או תחמוק לה לבין הצללים? צאר

לפעמים

לפעמים את כוח הסיף יחליף ליטוף רך לפעמים עוצמתו של קרב ישווה לעוצמתה של נשיקה אחת קטנה ורכה ואת אישם של כל החיילים והאבירים והאלופים תכבה דמעה אחת של אושר..

zar

New member
אמיתות פשוטות

דברייך אמת צרופה המה חצובים בסלע אך עם החי על חרבו ומקיז דמו מראשית תבל ונושא על מצחו את אות קיין והבל משכיח מלב נתיניו אמיתות פשוטות אך כל כך נכונות על איך הדברים היו יכולים להיות ונפלה לנו הזכות להשליך קצה חוט להעיר בשירנו להבהיר עמדתנו ולאמר את דברנו כי יש גם דרך אחרת אל אותם הגייסות הערוכים אלי קרב להניח נשקם לשוב לביתם וזכינו אמן צאר

liri1

New member
נכות

המכבש דרסני עבר והותיר לוח חלק היכן מאווי היכן חושי ריקנות אחזתני כהות חושים אפילת הסומים הדממה אופפתני חלף יום, חלפה תקופה הניצנים החלו ללבלב אין היא יודעת אין היא מודעת אך נשתל בלבה הנבט צורב הוא עבר בלתי נשכח דממת המדבר אך מבצבץ בלב השממה זיק קטן של תקווה העוטה שלמה ירוקה הלוואי מתוך בכיי עלתה ופרחה התגובה

zar

New member
לאישה מדהימה

הכל כה ברור הכל כה נהיר רק לשמוע אתכן רק להאזין חן חן צאר

למעלה