נכון

MICHL99

New member
נכון

הגבר שנינט טייב היא לסבית ? ראו אותה עם בחורה שמעת משהו על זה!

MICHL99

New member
חבל שאת סתם אומרת כי היא

מאוד מאוד לסבית ראיתי אותה בזמיר מתנשקת עם בחורה אז עם זה לא לסבית אז מה כן................ ותפסיקו למחוק הודעות שלא נראות לטעמכם

בלי שום קשר..../images/Emo95.gif

לא כל מי שמתנשקת עם בחורה היא לסבית
(הבורות הורגת אותי) ואיפה זה לעזעזאל זמיר

MICHL99

New member
../images/Emo66.gif

הבורות הורגת "איפה זה הזמיר"? אמא'לה..... והנשיקה שאני ראיתי אז כן היא לסבית יש נשיקה ויש נשיקה

סליחה..אבל..../images/Emo95.gif

מהצורה שבה את/ה כותבים לא ממש מבינים משהו.. וכן איפה זה הזמיר? ושוב פעם נשיקה לא הופכת אף אחד ללסבית
ואני גם לא מאמינה שראית אותה כי גם אם היא הייתה מתנשקת עם מישהי היא בחיים לא הייתה עושה את זה בציבור..לא במעמד הנוכחי שלה

perrinat

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo103.gif

או שלא...
אני מכירה הרבה אנשים שיוצאים למועדונים של גייז והם סטרייטים.... וההודעות שלך לא נמחקו... אנא שרשרי את הודעותייך, תודה

MICHL99

New member
עיוות

זה מה שעשית להודעה שלי אני לא אמרתי שום דבר רע על זה שהיא לסבית שיהיה לה לבריאות אפילו אם היא דו-מינית שתהני וממש לא אכפת לי ממנה אתם רוצים דבר רע היא הולכת להיעלם עוד כמה חודשים כי בא כוכב חדש ויש לה בדיוק "15 דקות של תהילה" ודדדדדייייייי נמאס לי לשמוע אותה אבל בכל זאת שיהיה לה הרבה בהצלחה והמון המון מזל טוב אילו דעותי וזה מה יש .....

אוקי..וראיתי את אחת ההודעות../images/Emo95.gif

הקודמות שלך.. בה כתבת שראית אותה ב"זמיר" (מה שזה לא יהיה) מתנשקת עם בחורה בערב יום שישי אז יש לי חדשות.. נינט שומרת שבת
אז דיי בול

למעלה