נכון

אוקי נוסף לי עכשיו עוד תואר..../images/Emo95.gif

אני כתבת שטח
אני אחראית על הסנגוריה הציבורית בפורום
*2 ועכשיו.. אני המייבשת הלאומית
ולא מדובר כאן בביצות

zvozda4ka

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo15.gif

ייבשת אותו לאללה... ד"א.. אז מה אם היא לסבית? אסור שנעריץ אותה? היא לא יכולה להיות מושלמת שהיא לסבית? עדיין. היא לא לסבית.

ואתם יודעים משהו:

חוץ מזה שנינט לסבית היא גם שונאת את כל התמודדים והיא מתכננת להשתלט על העולם... אתה מוכן להפסיק להיות כזה ילדותי??? ואתה יודע משהו? - אני לא מאמינה לך שראית את נינט וגם אם ראית אז?? לירון וייסמן (ליה - משחק החיים) התנשקה עם מיכל טראוריג (יעל - משחק החיים) והן לא לסביות וחו. מזה מה זה המקום הזה זמיר.????

שייקוני

New member
../images/Emo35.gifלא מבינה את הדעה שלך../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

פעם הדעה שלך שנינט היא לסבית ופע שהיא מלכההההההההההההההההההה???.... אני לא מבינה נינט שרה מדהים היא לא הולכת לתפוס את כל הבמה בשבילה כי עובדה בהופעות זאת לא רק נינט לא לא זההה כככככככולם

double O S

New member
איך אתם אומרים בכזה ביטחון../images/Emo96.gif

כאילו, כמה כבר אתם מכירים אותה שאתם יכולים לדעת מה היא עושה בבית
אולי היא כן לסבית, אולי היא לא אתם פשוט לא מוכנים לקבל את העובדה שאולי ואני חוזר, אולי היא לסבית... לא שאני אומר שהיא לסבית כן

Shaolin Kid

New member
הכל שטויות בול../images/Emo93.gif

הכל שטויות בול
כמה סיבות שנינט טייב לא לסבית: 1.היא מסורתית שומרת שבת אין דתיים לסביות או גייז יש אבל נראה לי ממש מעט 2.היא לא יוצאת למועדונים אם היא שומרת שבת במיוחד ביום שישי בלילה 3.בטח בטח שגם אם זה נכון היא לא תחשוף זאת בציבור אבל היא לא אז זה סתם שטויות בול
4.וכל מי שמתפרסם ישר מוציאים עליו כמה שמועות כי מקנאים בו וכל מיני שטויות של אנשים שמשעמם להם בחיים או עיתונים שאין להם חיים ורושמים שטויות

אז רק לשם הבהרה..../images/Emo95.gif

לסביות והומואים יש בכל השכבות והמגזרים והאחוז הוא אותו אחוז.. הנטיה המינית ממש לא קשורה לדת או גזע. ותתפלא יש גם גייז בקרב הדתיים ויש הרבה יותר ממה ששומעים או רואים כי אצלהם הפחד לצאת מהארון הוא גדול יותר בגלל הסביבה החברתית שבה הם חיים. איי רייס מיי קייס

double O S

New member
מה הקשר לזה שהיא מסורתית../images/Emo35.gif../images/Emo96.gif

מה, אם מישו נולד אז הוא אומר לעצמו אסור להיות הומו כי אני דתי
פשוט במגזר הדתי לא מקבלים הומואים ולסביות....

MiLk§hAkE

New member
../images/Emo57.gif לא הייתי מגיבה

אבל אתם מדברים שטויות! מי שהמציא את השמועה הוא פשוט קנאי (שימו לב להתבטאות "15 דקות של תהילה" "נמאס ממנה" "שונאת את שאר המתמודדים") <~~~~ אהה אנחנו לא יודעים שהיא לסבית אבל אתה את זה יודע... נכון ולמה שירשרתי אלייך? כי נינט לא דתיה, היא שומרת שבת, היא לא מתלבשת בצניעות יתרה ועושה הכל, רק שומרת כשרות שבת וכמה מצוות בסיסיות אז מה הקשר?! וחוצמזה, שאמרו על שרפי שהוא הומו, וגם את זה עוד לא הצליחו להוכיח לי!

שרפי הומו מוצהר..../images/Emo95.gif

זאת לא שמועה. הוא הופיע במצעד הגאווה. וגם התארח כאן בתפוז בפורום "גאווה"

למעלה