אוקיי כמה דברים
אני קראתי לקורן ניו מטאל כי ככה תפסתי אותם מההתחלה אולי הם לא אני לא יודע אולי אתם צודקים וניאו מטאל זה לא מה שאני חושב וזה דברים כמו לינקין... אני חשבתי שניאו מטאל זה שיש גטרות שנשמעות כמו מטאל אבל השירה לא מתארכת כמו במטאל (כמו שאפשר לראות בשירים של מטאליקה, לא כולם אבל רובם) עוד משהו לפי מיטב ידעתי קורן הם אלו שהתחילו עם הסיגנון גילו את לימפ ביזקיט וכך הלאה. לימפ ביזקיט לפי דעתי לא ניאו מטאל... עוד משהו קורן לא התמסחרו
אבל זה תלוי כמובן במה אתם קוראים התמחסרו... מה זה שהם הוציא שלוש קליפים לדיסק החדש זה אומר שהתמסחרו? למה לדיסק הראשון לא הוציאו שלוש קליפים ואם אני זוכר נכון לכל הדיסקים האחרים הוציאו לפחות 2 קליפים... אז מה בשבילכם אולי התמסחרו זה שהם שינו את הסגנון בשביל כסף? אז ממש לא אני קניתי את הדיסק החדש וג´ונטן דיוויס דפק שם הופעה כמו שצריך עם עוד מילים יפיפיות וקטעי גיטרות מחשמלים (מאיפה הוצאתי את המילה הזאת
) אולי בשבילכם התמסחרות זה שהם מפרסמים מוצרים שלהם? אז אישית אני ראיתי רק פרסומת בעיתון סקייט אחד שיש לי... אז מה שבטוח
קורן לא התמסחרו עוד משהו לינקין פארק אני יודע באשמה יש לי דיסק שלהם... הזמנתי אותו מאמזון אחרי ששמעתי את קראולינג... עכשיו הדיסק היה נחמד אבל נמאס דיי מהר. אולי מה שאתם אומרים פה על המילים יש משהו מאחורי המילים... כמו למשל אם נחזור לקורן שיר שרובנו מכירים freak on a leash מfollow the leader אתם מכירים את השיר והינה הבית הראשון: Something takes a part of me, something lost and never seen Every time I start to believe, something’s raped and taken from me, from me Life’s gotta be always messing with me (you wanna see the light), can’t it chill and let me be free (so do I) Can’t I take away all this pain(you wanna see the light), I try to every night all in vein, in vein עכשיו טוב אולי לא קראתם הכל רק שורה ראשונה אבל בראיון עם ג´ונטן הוא אמר בקשר לשיר הזה: That´s my song against the music industry. Like me feeling like I´m f**kin´ a pimp, a prostitute. Like I´m paraded around. I´m this freak paraded around but I got corporate America f**kin´ making all the money while it´s taking a part of me. It´s like they stole something from me, they stole my innocence and I´m not calm anymore אז אולי דברים לא כפי שהם נראים.... (אני יכול להביא לכם עוד מלא דוגמאות) חוץ מזה אני כבר הגבתי ואמרתי ואני חוזר שזה טיפשי לפתוח שירשור כזה למרות שהוא התפתח לדיון מעניין
בברכה
The Sandman
עשיתי היום אי די אס אל