נכון שניו מטאל זה רע???

iLoveKurtCobain

New member
אני אמרתי כזה דבר? לא!

ברור שאם את אוהבת סגנון את לא אוהבת את כל הלהקות מאותו סוג... כל מה שאני אומרת שבין אם את שומעת לינקין פארק או פי.או.די ושונאת את הלהקה השנייה את עדיין שומעת חרא של מוזיקה

nnnnnnnnn

New member
סתכל

אני לא אוהבת ניו מטאל כי אני פשוט לא אוהבת את זה... אני יכולה לשאר לעצמי מה חשבו המטאליסטים באותה תקופה על הגראנג´ ככה שאני יכולה לשאר שעוד איזה 10 שנים מטאליסטים ישמעו לינקין פארק...

o0 Metallica 0o

New member
איך אתה משווה בכלל בין לינקים לבון

ג´ובי ? בון ג´ובי הישנים עולים בכמה רמות על לינקין פארק ! אני לא מבין איך אתה חושב שלינקין יותר רציניים או יותר טובים...ושלא נדבר בכלל על הסולואים, שזה דבר שבון ג´ובי עושים מצויין לדעתי...
מזה בלדות פיכס ? בלדות זה דבר מעולה ! שמע שירים כמו : Pantera - Cemetery Gates Metallica - Fade To Black Iced Earth - Watching Over Me ואפילון בון ג´ובי ב Dry Country שאם אני לא טועה זוהי בלדה, שיר מצויין, עם סולו מעולה ! שמע את אלה ונראה מה יש לך להגיד, כל שיר כזה עולה על לינקין פארק בהרבה, הרבה ! פיכס, אני לא סובל אותם, למרות שבתחילת דרכי אהבתי את In The End...אבל כבר לא.

nnnnnnnnn

New member
לינקין פארק

זאת להקה עד כדי כך מסחרית שהיא הוציאה אלבום רמיקסים אחרי אלבום אחד בלבד ברור שהם עשו את זה בשביל הכסף...

Mohawk Tom

New member
אתה מדבר על לא קשור:

Sex pistols Nirvana 2pac שבק"ס - מוקי The Exploited Fear Factory Dream Theatre

lifes sucks

New member
דיי להיות פאגים

לזברה קורן וסליפנוט הם לא מטאל!!! כל אחד שישמע מה שבא לו..ובקשר לערסים ולפרחות...זה הכי מצחייייייייק יש את הערספרחות האלו ששומעים לינקין פארק וחושבים שהם שומעים רוק רועש ומטאל..חח..מקרה עצוב. הם קוראים לעצמם "פריקים מבפנים" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דיי דיי... קורן הם לא ממש ניו מטאל הם אדידס מטאל, הם להקה מאוד טובה לדעתי...ובכלל לא נשמעים כמו ניו מטאל ניו מטאל זה לינקין פארק ועוד שיט כמוהם יש כאלו שנפתחים לניו מטאל וסבבה ,כל עוד הם לא חושבים שזה רוק כבד או מטאל ויודעים שהם שומעים ניו מטאל... דיי מעצבן שכתבתם שקורן הם ניו מטאל...יכול להיות שהם התחילו כך אבל הם ממש לא נשמעים כמו ניו מטאל, הריי כל מי שמתחיל ישר מדביקים עליו תווית שהוא ניו מטאל! קורן הם להקה טובה בקיצר...(לדעתי) למה את פותחת שרשור כזה, אם מה שאת עושה זה רק לרדת על הערסים והפרחות בגלל המוזיקה שהם שומעים...טוב סבבה..לדעתנו זה דפוק ומצחיק...ואפילו מוזר אבל זה לא מעניין בפורום נירוונה

לפי דעתי קורן הם ניו מטאל

אבל ניו מטאל טוב הם לא עושים את עצמם לעומת זה הם התחילו כלא ממוסחרים על הדיסק הראשון שלהם "קורן" והפכו עם השנים ליותר ויותר ממוסחרים (אנטאצ´בלס...) וככה גם פחות טובים. אבל אני עדיין מאד אוהב אותם. וניו מטאל זה לא רק נערי פופ עם גיטרה (לינקין פארק כן...),זה אנשים שמערבבים כל מני דברים עם מטאל. יש כאלה שיותר נשמעים כמו מטאל ויש כאלה שממש רחוקים ודי מגעילים אפילו (לינקין פארק...). את התוית של הניו מטאל מדביקים על כל להקה חדשה,כאילו שכולם אותו הדבר. אבל תגידו לי אתם-מה בדיוק מטאליקה עושה כיום?

lifes sucks

New member
אתה צודק בקשר

לזה שהם נהיו ממוסחרים לאחרונה הם ממש נהיו ממוסחרים וזה כ" כ מבאס...אבל בכל זאת ..הם ממשיכים לייצר מוזיקה טובה בקשר למטאליקה אני חושבת שכלום...בעצם אני דיי בטוחה שכלוםם...תשאל בפורום מטאליקה

הקטע עם מטאליקה היה:

כדי להראות שרק על להקות חדשות אומרים שהם ניו מטאל אבל היום גם מטאליקה זה לא מטאל טהור.גם הם בדיסקים האחרונים הם קצת קרובים לניו מטאל.

lifes sucks

New member
חח..*מרגישה מפגרת*

מצטערת פשוט כנראה לא קראתי טוב... כן אתה צודק..

FlamMAble

New member
מה הבעיה עם מסחור?

לא הבנתי למה כל כך מבאס אותכם שהלהקה ממוסחרת? הם צריכים להרוויח כסף מאיפושהו!!

Hairspray Queen

New member
וזה מה שהתכוונתי אליו-

אני אישית שונאת ניו מטאל, לא אמרתי לאף אחד אחר לשנוא גם... אני מתעבת את לינקין פארק- כי הם מחללים את הקודש של המושג "רוק" בזה שהמילים של השירים שלהם נשמעות כמו להקת בנים (ע"ע בקסטריט בויז) ואז בפזמון הם עושים טובה וצורחים קצת, וחוץ מזה- המעריצים העיקריים שלהם הם פרחת וערסים, אז זה אומר משהו, לא?.... (אל תהרגו אותי.... אני יודעת שאני קיצונית...) אבל השורה התחתונה היא- גראנג´ לנצח.... נירוונה גם אחרי הנצח... אתם אנשים טובים.

eladi15

New member
הוויכוח הזה ימשך לעולמי עולמים

אם מי שאוהב גראנג יכול גם לאהוב ניו מטאל? הרי אנחנו אלה שאוהבים רוק במיטבו לא יכולים לסבול את הלהקות הניו מטאל שמחללות את המושג רוק והן יותר דומות לפופ. אבל אסור לשכוח דבר חשוב: בתקופת הגראנג נירוונה פרל גם ואחרות נחשבו גם הם לרוק פופ שכזה וכל הלהקות מטאל והרוק הכבד אמרו שכל הקטע של סיאטל הוא ממוסחר ופופי. אני חושב שזה גראבג, אין להקה בעולם שאני אוהב כמו נירוונה וגם לא תהיה אבל זאת לא הנקודה. אף אחד לא יכול להגיד שבשירים של לינקין פארק או לימפ ביזקיט פי.או.די וכדומה אין קצב טוב במיוחד גם אם מחבבים מוזיקה שחורה. ובכלל אני מאוד אוהב את סיסטם אוף אי דאון ופאדל אוף שלדעתי הם להקות טובות ומקוריות בזכות עצמם.כל הלהקות של הניו מטאל הם אומנים מוכשרים שכותבים ומלחינים בעצמם את השירים וצריך לתת להם קרדיט(לא כמו להקות הפופ למשל) ובקשר לתופעה הזו של המסחור בחייכם אתם לא יכולים לשפוט איתם אם לא תהיו במקומם כי מעורב כאן הרבה כסף ורובכם גם הייתם מצטרפים ללהקת בנים אם היו מציעים לכם את הסכומים רצים היום בשוק. שורה תחתונה: תאהב מה שאתה רוצה כל עוד זה מקורי. ונירוונה לנצח!

היירספריי קויין,אני מבקש דוגמא

קראת פעם את המילים של השירים של לינקין פארק? תיתני לי דוגמא לשיר שיש בו מילים של להקות בנים... אני באמת לא מבקש שתאהבי לינקין פארק,אבל לפחות שהטענות שלך יהיו נכונות...

eladi15

New member
למרות שאני די מחבב את לינקין פארק

חייבים להודות שהטקסטים שלהם ריקים מתוכן... אבל המוזיקה טובה והכשרון של הזמרים היא טובה מאוד. דוגמאות לטקסטים גרועים שאני זוכר לא ממש אבל יש כמה: for the top to the bottom bottom to top i stop what the fuck?? או am gonna run away and open up my mind i want to shut the doors bla bl bla אני לא אומר ראנאווי זה באמת שיר יפה אבל מבחינת מילים הוא באמת חסר משמעות. אהה אבל קאולינג למשל זה שיר שכתוב יפה אז לא הכל רע.

Hairspray Queen

New member
הנה לך-

No matter how far we´ve come I can´t wait to see tomorrow With you לינקין פארק- שיר שלקחתי באקראי מתוך אתר של ליריקס, ולעומת זאת נירוונה- love u so much, it makes me sick וזה לא רק המילים, זה גם איך ששרים, וגם הפוזות בפוסטרים, שהם נראים כמו- "אנחנו-להקת-רוק-מאגניבים-עם-זקנקנים-וכובעי-גרב" אל תהרגו אותי, זאת רק הדעה שלי

o0 Metallica 0o

New member
הבעיה היא במסחור היא שכיום

רוב הלהקות באם טי וי או אפילו כולן עושות את המוזיקה אך ורק בשביל הכסף, וזה מראה על מיסחור. מוזיקה אמורה לבוא מהלב, אמורה לשדר משהו ולא סתם כלי בכדי להרוויח כסף, כי אז זה אומר שאתה לא עושה את מה שאתה אוהב, אלא סתם עושה שירים להמונים כדי שכולם יאהבו. מטאליקה הדוגמא הכי טובה לכך, מטאליקה של שנות ה 80 הייתה לדעתי להקת הטראש הכי טובה, ואין להקה שעלתה עליה בתחום ובכלל(לדעתי). אז היא לא הייתה ממוסחרת ועשתה את המוזיקה שהם אוהבים. ואז הם אמרו, למה שלא נרוויחה מזה קצת, קצת הרבה כסף ? אז הם שינו את סגנון המוזיקה שלהם לחלוטין, שיהיה יותר קליט ויותר פשוט בכדי שכולם יאהבו את זה, וזה מראה על מיסחור. בגלל זה הרבה מהמעריצים ההדוקים של מטאליקה לא סובלים את האלבומים האלה, ולא בגלל שהם לא טובים או משהו, הם בעצם טובים בפני עצמם אבל זה לא מטאליקה ! למרות שאני אוהב את האלבום השחור, אבל זה לא משנה עכשיו

The Sandman

New member
אוקיי כמה דברים

אני קראתי לקורן ניו מטאל כי ככה תפסתי אותם מההתחלה אולי הם לא אני לא יודע אולי אתם צודקים וניאו מטאל זה לא מה שאני חושב וזה דברים כמו לינקין... אני חשבתי שניאו מטאל זה שיש גטרות שנשמעות כמו מטאל אבל השירה לא מתארכת כמו במטאל (כמו שאפשר לראות בשירים של מטאליקה, לא כולם אבל רובם) עוד משהו לפי מיטב ידעתי קורן הם אלו שהתחילו עם הסיגנון גילו את לימפ ביזקיט וכך הלאה. לימפ ביזקיט לפי דעתי לא ניאו מטאל... עוד משהו קורן לא התמסחרו
אבל זה תלוי כמובן במה אתם קוראים התמחסרו... מה זה שהם הוציא שלוש קליפים לדיסק החדש זה אומר שהתמסחרו? למה לדיסק הראשון לא הוציאו שלוש קליפים ואם אני זוכר נכון לכל הדיסקים האחרים הוציאו לפחות 2 קליפים... אז מה בשבילכם אולי התמסחרו זה שהם שינו את הסגנון בשביל כסף? אז ממש לא אני קניתי את הדיסק החדש וג´ונטן דיוויס דפק שם הופעה כמו שצריך עם עוד מילים יפיפיות וקטעי גיטרות מחשמלים (מאיפה הוצאתי את המילה הזאת
) אולי בשבילכם התמסחרות זה שהם מפרסמים מוצרים שלהם? אז אישית אני ראיתי רק פרסומת בעיתון סקייט אחד שיש לי... אז מה שבטוח קורן לא התמסחרו עוד משהו לינקין פארק אני יודע באשמה יש לי דיסק שלהם... הזמנתי אותו מאמזון אחרי ששמעתי את קראולינג... עכשיו הדיסק היה נחמד אבל נמאס דיי מהר. אולי מה שאתם אומרים פה על המילים יש משהו מאחורי המילים... כמו למשל אם נחזור לקורן שיר שרובנו מכירים freak on a leash מfollow the leader אתם מכירים את השיר והינה הבית הראשון: Something takes a part of me, something lost and never seen Every time I start to believe, something’s raped and taken from me, from me Life’s gotta be always messing with me (you wanna see the light), can’t it chill and let me be free (so do I) Can’t I take away all this pain(you wanna see the light), I try to every night all in vein, in vein עכשיו טוב אולי לא קראתם הכל רק שורה ראשונה אבל בראיון עם ג´ונטן הוא אמר בקשר לשיר הזה: That´s my song against the music industry. Like me feeling like I´m f**kin´ a pimp, a prostitute. Like I´m paraded around. I´m this freak paraded around but I got corporate America f**kin´ making all the money while it´s taking a part of me. It´s like they stole something from me, they stole my innocence and I´m not calm anymore אז אולי דברים לא כפי שהם נראים.... (אני יכול להביא לכם עוד מלא דוגמאות) חוץ מזה אני כבר הגבתי ואמרתי ואני חוזר שזה טיפשי לפתוח שירשור כזה למרות שהוא התפתח לדיון מעניין
בברכה
The Sandman
עשיתי היום אי די אס אל

למעלה