נכון שניו מטאל זה רע???

Hairspray Queen

New member
נכון שניו מטאל זה רע???

זה כזה פיכסה, להקות שלרגע יש להן גיטרות חשמליות ורעש, ופתאום הן נשמעות כמו הבקסטריט בויז, ופרחות מעריצות אותם. פיכסה. גראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאנג´!!!!!!!!!!!!! לנצח.

nnnnnnnnn

New member
לינקין פארק וכאלה...

אני באמת שונאת ניו מטאל לא יכולה לסבול את זה ובאמת פרחות וערסים אוהבים את זה ובא לי להקיא רק מהמחשבה על זה... אבל משערת לעצמי שיש כמה להקות ניו מטאל טובות רק שלא ניתקלתי בלהקה כזאת עדיין...

nnnnnnnnn

New member
תאמת אף פעם לא שמעתי קורן

אבל אומרים שהם המציאו את הניו מטאל ככה שאני כבר לא מחבבת אותם אבל מצד שני אם הם אלה שהמצאו את הניו מטאל אז הם בטח שונים משאר הלהקות תתקן אותי אם אני טועה

made in china

New member
תסלחי לי, אבל... את פשוט.. אוח....

"תאמת אף פעם לא שמעתי קורן אבל אומרים שהם המציאו את הניו מטאל ככה שאני כבר לא מחבבת אותם" אין לי מה להגיד אפילו. אויש, בעצם יש לי, אבל.... טוב, עזבי... הבנתי את הקטע שלך. אני אודיע לך מתי הפרחות יתחילו לשמוע נירוונה, כדי שתוכלי לארגן מדורה ולשרוף את כל הדיסקים שלהם.

made in china

New member
רגע,

אז את שונאת כל להקה שפרחות אוהבות? ואם הן יתחילו להיות מעריצות מושבעות של נירוונה המאגניבים תשנאי אותם? עצוב.

The Sandman

New member
מאיזה זכות את ככה באה?

אני לא אוהב לתקוף אנשים שאני לא מכיר אבל את באה לפורום חדש בסדר מגיבה על השירשורים שזה סבבה וטוב פותחת כמה שירשורים שאולי עיניניים ופתאום משום מקום את פותחת שירשור על כמה שניו מטאל גרוע??? אני לא אומר יש כמה ניו מטאל שזה רע... אבל אל תדברי בכלליות ניאו מטאל אני אישית מעדיף על גראנג´... ובלעעע... פעם הבאה אל סתם תבואי ותקטלי... KoRn rulz? evrybodys got issues! do you?

nnnnnnnnn

New member
היי כתבנו באותו זמן...

תגיד אתה באמת רציני שאתה אומר שאתה אוהב ניו מטאל או שזה סתם בצחוק?

The Sandman

New member
באמת שאני רציני

אני לא אוהב לינקין פארק... אבל קורן הלהקה שאני הכי אוהב... אני מוזר אני אוהב ממש סגנונות לא קשורים korn nirvana slipknot שבק ס חוץ מזה שאתם לא יכולים להגיד על קורן ועל ג´ונטן דיויס שהם סתם לוקחים גיטרות ונשמעים כמו באסטריט בויז כי אז אני יצוד אותכם (באנגלית זה נשמע יותר טוב... i will hunt you down)

nnnnnnnnn

New member
זכותך לאהוב מה שבא לך

חוץ מי זה נראה לי שאתה שונה מהערסים והפרחות ששומעים ניו מטאל כי אתה אוהב גם סגנונות אחרים ושיו... אתה לא אוהב את לינקין פארק היתם מאמינים שיש ללהקה הזאת בכלל מעריצים? אחרי הכל הם להקת בנים אם גיטרות...

לינקין פארק קצת יותר רציניים מ

דה קאלינג,למשל או אפילו בון ג´ובי להקות כאלה מגעילות אותי,להקות שאומרות שהן עושות רוק רק בגלל שיש להם גיטרות...רק בגלל שלינקין פארק משלבים צלילים אלקטרונים אתם שונאים אותם? להם לפחות יש צלילים אמיתיים,המילים שלהם לא קיטשיות,אין להם כל מיני בלדות פיכס כאלה...חוץ מאין דה אנד,שהוא השיר הכי ממוסחר באלבום שלהם,אין להם אף שיר באלבום הראשון שערסים או פרחות ירצו לשמוע... אני מתוודה,אני מחבב את לינקין פארק,ואני גם אוהב ניו מטאל וגם גארנג´,וזה נראה לי הגיוני

electricGirl

New member
לאחר שקראתי מה שהלך כאן

קודם כל - כל אחד רשאי אכן לאהוב מה שבא לו. אבל...קצת מכעיס אותי בגלל שאתם מוכיחים שהגועל נפש שבתעשיית המוזיקה בימינו הגיע אפילו לכאלה שתופסים עצמם כאוהבי מוזיקה רצינית. ניומטאל- לאחר שמוזיקת המטאל נעלמה מהמצעדים ותעשיית הפופ השתלטה, כמה אנשים שם למעלה שמו לב שיש עוד אנשים רבים שאוהבים רוק ומטאל עדיין. אז מה הם עשו? לקחו כמה חברה צעירים וחמודים שיודעים להחזיק גיטרה, ונתנו להם לשיר לעשות הרבה רעש והחליטו שזאת התשובה למטאל האמיתי. כך שזה לא באמת מטאל, אבל מצד שני זה גיטרות ודיסטורשיינים וצעקות אז הנה קיבלתם מה שרציתם לא?? אבל אתם עד כדי כך טפשים כדי להאמין לזה?? מצטערת אבל מי שרואה בלהקות האלו כמטאליסטים או אפילו רוקרים, לא יודע כלל מהי מהות המטאל ומוזיקת רוק אמיתית. ולא שאני איזה בלאקרית שמשחקת אותה, פשוט קצת שכל. הלהקות הללו לא טובות יותר מבריטני ספירס ואפילו גרועות יותר. כי לפחות בריטני לא מתיימרת להיות משהו שהיא לא!

ז ב ר ה 1

New member
להקות מטאל...

korn , metallica, nightwish , genocide , slipknot אני לא בטוחה לא יודעת זה מה שעולה לי

הבעיה היא שאתם לא יכולים להתרגל

למשהו חדש... אתם יודעים מה אמרו המטאליסטים באותה תקופה על הגראנג´? אתם מתלוננים שהם מצליחים וממוסחרים,אבל נירוונה לא היו מצליחים?ולא ניגנו אותם באם.טי.וי הרבה מאד? בגלל שהנו-מטאל לא נשמע בדיוק כמו המטאל הישן זה ישר עושה אותו משהו רע ומנודה...אני מציא שתנסו לפתוח את האזניים שלכם קצת

iLoveKurtCobain

New member
ברור שלא אבל...

בניו מטאל בד"כ משלבים סגנונות של ראפ/היפ הופ/פופ ושמים לי את המיקסים המסריחים האלה אז אל תגיד שרק בגלל שזה לא כמו מטאל אמיתי זה עדיין יכול להיות טוב כי זה פשוט גרוע ומתלהב בצורה מוגזמת! למרות שאני חייבת לציין שבשיר של לינקין פארק crawling היו קטעים די טובים וגם הצעקה של הסולן הייתה די טובה (מקרה חד פעמי כאמור)

princess black

New member
מה זה ההכללות האלה?

נגיד שמישהו אוהב מוזיקה מסויימת זה אומר שהוא אוהב את כל הלהקות מאותו הסוג?

למעלה