נכון שחיכיתם למפגש??????????????

timiהאחת

New member
מנהל
חחח אני יפתור לכולם את הבעיה כנסו

קודם כל ויקי אני לא מכירה אותך ולא צריך להתרגז בשביל דבר כזה כולה מפגש יש לי פתרון אני מוכנה להיות הביבייסטר ולא להגיע למפגש ואני ייקח לשעה חמש עשרה שח מי מעוניין אני גרה בראש העין החדשה אני רצינית חחחחחח ביי חייכי ויקי חיים פעם אחת לא להיות עצבנים ביי ומי שרוצה ייקח את הערה הזו לתשומת לבו אני רצינית

קצת הבנת הנקרא..

שוש רצתה להזיז את המפגש אם לכולם התאריך יתאים-ביקשה את התגובות שלנו. אני הגבתי ואמרתי שמתאים לי לדחות.. אבל זה היה אחר כך!!! היא לא ביקשה לשנות את התאריך בגללי!!.. אני מזמן הודעתי שאני באה למפגש ביום 7/1.. כשכבר עלה עניין הדחיה- הייתי הראשונה להסכים כי זה יותר נוח לי, אבל לא כי ביקשתי מלכתחילה לדחות. וכן, אני גם שומרת שבת וגם גרה בדרום וגם אין לי איך להגיע, אבל אני אעשה את כל המאמצים לבוא כי אני רוצה סוףסוף להיפגש עם כולם.. בחיי, מקריאת חילופי הדברים התחלתי לתהות אם ביני ובין שוש קיימת קונספירציה שאיני מודעת לה.. אהה.. ועוד משהו, ויקי יקרה: האמירה "רקדנית לא לעשות פנצ'ר" זה רק כיוון שכבר כמה מפגשים אני מודיעה שאגיע ומבטלת ברגע האחרון מכל מיני סיבות.. ולא כיוון שביקשתי לדחות או משהו כזה
. זהו, אין כאן שום עניין "מסריח", ויקי. הפורום הזה הוא ברשימת הפורומים ה"נקיים" של תפוז
, יש כאן רק פירגון, אהדה , רצון לעזור ואיכפתיות אחד לשני. שבת שלום שתהיה, אמן.

ayeletba

New member
../images/Emo45.gif ועוד משהו

גם אני לא ביקשתי לדחות את המפגש "בגללי" - אני בכלל ביליתי בעבודה אתמול ושוש שוחחה עם אפי שהודיעה לה ששתינו לא יכולות להגיע. הופתעתי כמובן (אם כי זה מחמיא) לגלות כאן בערב ששוש רוצה להזיז עבורנו. כתבתי מיד מסר לשוש המקסימה
שבו אני מבקשת לא להזיז כי אני "לא סיבה" וכולם כבר מחכים למפגש. וויקי - קחי הכל בפרופורציה, נו באמת.. - הפורום מורכב מאנשים מקסימים שברובם מכירים כבר אישית. לראשונה סופסוף יש גם מפגש צפוני יותר לטובת אלה שגרים בצפון (ואני בכלל מהמרכז ומאוווד מפרגנת ואגב, הסיבה שאני לא מגיעה ממש לא קשורה למיקום). אז למה לא לפרגן וללוות את ההודעות בטונים של עצבים וכעס?? את בחורה צעירה - חבל שזו התגובה. אתם מבקשים טרמפ - ואם לא יהיה - לא נורא - יהיו עוד מפגשים (והאמת שאם מישהו מתנדב לטרמפ הוא עושה זאת כטובה אישית והוא ממש לא חייב - אז למה לכעוס?? זה לא ממש יעשה חשק לאנשים לתת לך טרמפ..) . לא יכול להיות מפגש שיתאים לכולם כי כולנו אנשים עסוקים איש איש בענייניו. אז יאללה - קחו אויר ושתהיה שבת של שקט ושלווה. אצלי סופסוף הסתיים חודש מטורף של עבודה ומקווה בשבוע הבא לחזור לפעילות כתיבה פה. ומי שמגיע למפגש ביום שבת שיהנה
(אגב - 14.1 הוא אכן יום הולדתי אבל לא ידעתי שאני בסופשבוע
- אבל בכל מקרה לא הייתי מגיעה למפגש בתאריך הזה כי אני נוהגת לצאת (לרב למסעדה - נו..מה) ביום הולדתי.

12רוניתי

New member
אני בפורום זה מספר שנים אחת לכמה

חודשים נערכים מפגשים.(שוש תמיד דואגת שיהיו מפגשים ומגיע לה על כך תודה ענקית)המפגשים: בבית קפה, הפארק,בבית ועוד... הגעתי לשני מפגשים ונהנתי מאד אך לא הסתדר לי להגיע לאחרים שהיו. מעולם לא כעסתי וכל כעס כאן מיותר. אף פעם לא נוכל לרצות את כל העולם. נקבע תאריך למפגש..נשאלו אנשים לגבי התאריך..מי שלא מתאים לו יחכה כמוני למפגש הבא. הכעסים כאן מיותרים וחבל. אנו מחליטים אם לכעוס או להעלב. הבחירה בידינו. ולסיום אני תמיד אומרת שעל כל הפסד יש גם רווח. לא הגעתי למפגש אז הרווחתי משהו אחר..וכל אחד לגביו ספציפי.

timiהאחת

New member
מנהל
יש ב ייבייסטר חדשהההה כנסו

מי שרוצה בייביסטר שיגיד לי אני מוכנה לשמור ביתי חמים נקי ונחמד ואשמח לארח פה עד עשרים ילד אני רצינית רונית שמי ביי ואני גרה בראש העין החדשה בייייי

silvey

New member
גם אני חושבת לפרוש מהפורום../images/Emo7.gif

חשבתי שהמפגש ייערך ליד הבית שלי ולא היא...אז אין לי איך להגיע למרכז הארץ, קרי, השרון, ולכן אומר לכם יפה שלום ו...להתראות
נראה לי שההסבר של ויקי מגלה טפח ומסתיר טפחיים...ואני מבינה את הרצון העז שלה להיפגש עם חברי הפורום כי כשמכירים לא וירטואלית היחסים אחר כך הרבה יותר אינטימיים כשאתה יודע איך נראה הכותב בצד האחר של המקלדת. מאור יכול לחזק את דבריי שאף פעם לא "נפנפנו" אותו ממפגשים שלנו. אדרבא, אנחנו אוהבות (בלשון נקבה) שגבר צעיר, עדין וגבה קומה מארח לנו לחברה במפגשים שלנו, (ה"זקנות" בינינו במיוחד
אפילו שזה רק על כוס קפה בקניון הקטן והאינטימי ההוא...גם את אלון פגשנו כשהתאפשר לו להצטרף. גם אני לא מגיעה לכל המפגשים וההיעדרות שלי מהמפגש אצל אפי, מחוסר ברירה, גורמת לי עד היום ליסורי מצפון קשים
ולבסוף, ויקי יקרה, חברתך מאוד נעימה לי ואני מתארת גם לשאר החברים/ות כאן. זה רק תלוי בך אם תמשיכי איתנו במעלה הדרך או תלכי בשביל אחר. קחי את המפגשים בקלות. זה לא סוף העולם ואין כאן אינטריגות נסתרות. וחוץ מזה...מאור, מזמן לא קטפת לנו...חג אורים שמח לכולנו ושבת מנוחה.

ayeletba

New member
סילבי, 'תשארי..'בקשה,'בקשה! ../images/Emo68.gif

מה שלומך?
כיף שאת פה!

ויקי חמודה שלי../images/Emo24.gif

WOW כמה כעס
למה לכעוס על דבר כזה
אף אחד לא ניסה ולא מנסה לסדר אותך ובטח לא בפורום הזה!!!! כמו שענו לך כאן, עוד יהיו המון מפגשים שאליהם תוכלי להגיע, חוצמיזה חכי למיכל63 שתחזור לעיר ונשאל אותה איך היא מגיעה , ואם היא עם הרכב גם אני אצטרף (גם לי אין איך להגיע). וואלה איך הבהלת אותי
כבר חשבתי לעצמי מה אמרתי מיותר כאן בפורום
לפעמים גם לי יש פליטות פה
רק לידיעה, את תאריך המפגש רציתי להזיז בגלל אפי ואיילת מכיוון שרציתי מאוד שכולם יגיעו, ולא בגלל רקדנית החמודה. את יום המפגש קבעה המארחת כיום הנוח לה ביותר, ולא אני. טוב אחרי שהבנו אחת את השניה, תני חיוך
ותאמיני לי הכל ייסתדר, ואם לא אז יהיו עוד מפגשים ואולי קרובים יותר למרכז. ולכם הגולשים/ות
, תודה על תשובותיכם ועל הפירגון בזמן שנעדרתי מהבית לשתית
.
שתהיה לכם אחלה שבת

VIC22

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

ayeletba

New member
לא פרשת בסוף?? ../images/Emo4.gif

היינו בטוחים ש"זהו זה.." והנה "צצת"..

ruthi226

New member
תגידו, השרשור הזה אמיתי?

או שזו השפעת מחלת השפעת שחליתי בה בשבוע האחרון? איך אני מקנאה בכן שאתן נפגשות!!!!!

al55

New member
שבוע טוב לכולם ../images/Emo24.gif

אני מרגישה צורך להגיב לכל מה שנכתב פה איך לאמר, קצת חרה לי שהגעתם לזה... סך הכל אנו מתכננים מפגש ורוצים שכולם ישתתפו לא תמיד מתאים לכולם היום, התאריך או היעד אני מוכנה למען כולם לשנות תאריך שיהיה נוח לכולם אך את המיקום בודאי שלא. ניתן להגיע בתחבורה ציבורית עד לצומת "דרור" ומשם אני אאסוף אתכם, בכייף. עניין של 7 דקות נסיעה עד לביתי. בתקווה למצטרפים נוספים.

מיכל63

New member
../images/Emo124.gifשוש בואי מהר מהר../images/Emo124.gif

בפעם האחרונה שבדקתי היתה לי מכונית... ולא אוטובוס...... אני לוקחת את מאיה ואז נשארים 2 מקומות ישיבה מאחור איך גם את וגם אלון וגם ויקי וגם הילדים שלהם ייכנסו לשם???? אפשר הסבר לקשת הבנה וקליטה כמוני? ויקי היקרה,גם לי התאריך הזה לא מי יודע מה מתאים כי לבת שלי יש יום הולדת יומיים אחרי והתכוונתי לחגוג לה בשבת הזאת, היה לי הרבה יותר מתאים שהמיפגש יהיה היום או בשבוע שעבר... היה מתאים לי גם שזה יהיה יותר קרוב לבית, אבל מכיוון שאלונה הסכימה לארח אותנו אי אפשר לכעוס ולעזוב את הפורום, אפשר להציע את הבית שלכם ואז יהיה קרוב יותר.... גם במיפגש הקודם לא הייתי כי לא יכולתי להגיע... קורה... את ממש לא צריכה לכעוס כי כולם פה אוהבים אותך ואת אלון ואם את חושבת שלא אז אני באה עם
ל"הסביר" לך....

מיכל63

New member
שוש את לא צריכה טרמפ...

את יכולה לישון אצל הבת שלך ואחר כך להגיע בכמה דקות הליכה....

למעלה