נכון שחיכיתם למפגש??????????????

נכון שחיכיתם למפגש??????????????

יש בעיה ורוצה להתייעץ איתכם, בדיוק ב-7/1 אפיבא ואיילת לא יהיו (מוזמנים לבריתה) שבוע לאחר מכן ב-14/1 בדיוק, יש לאיילת יומולדת והיא בסופ"ש, מכיוון שאני רוצה את כולם במפגש, אז מה דעתכם על התאריך 21/1/06 , (צריך לשאול את אלונה אם מתאים לה התאריך) מחכה לדעתכם.

../images/Emo41.gif תאריך סופי למפגש../images/Emo41.gif שימו ../images/Emo23.gif

מכיוון שלא היתה היענות של החברים/ות להזיז את תאריך המפגש, חוץ מרקדנית הרוח שלנו אני משאירה את התאריך הראשון שנקבע - 7/1/06 (רקדנית בלי פנצ'רים בבקשה
) השבוע יקבלו כל אלו ששלחו אלי מסרים את כתובתה של אלונה. שבת נעימה לכולם

ayeletba

New member
בוקר אור מאורחת פורחת ../images/Emo24.gif

שושי, אני שמחה שלא הזזת את המפגש כי החבר'ה מחכים ומצפים. א. תהנו. ב. ניפגש במפגשים נוספים שיהיו (ויהיו!). טסה לעבודה (כן..גם היום..). חג שמח!!

נו, מה קורה מי עוד מגיע למפגש?

עד עכשיו נרשמו (עפ"י הזיכרון, הרשימה בעבודה) - רונרון היחיד MICHALI צחי מיכל63 צריך לקחת בחשבון גם את AK5 שכרגע נמצא בחופשה.

MAORBIKE26

New member
אני וויקי באים רק אם לוקחים אותנו

טרמפ מהמרכז מי יכול לקחת אותנו? מיכל 63?

VIC22

New member
מאור.. אני לא באה כי אני מרגישה..

משהו מסריח כאן לכן אני לא באה וגם אני פורשת כאן שיהיה לכולם בהצלחה והרבה בתאבון! ויקי

ויקי אני מבקשת הסבר מפורט

כיצד היגעת למסקנה ש "משהו מסריח כאן" כמו שרשמת? יש משהו מסריח שאת יודעת ואני לא? נדמה לי שרשמת שאת לא יכולה להגיע כי אין לך ולמאור טרמפ, שתדעי שההודעה שלך מאוד פוגעת .

VIC22

New member
אתן לך הסבר..שאולי זה לא הגיוני

או שכן.. קודם כל אני לא התכוונת לפגוע באף אחד במיוחד מדינת ישראל בעיינן המפגש אני לקחתי ללב קשה הופתעתי שאת מוכנה לשנות תאריך אחר בשביל "רקדנית הרוח" ובסוף התבטל וקבעת לתאריך ואבל מה לגבי שינוי מקום? מאור גר בצפון ואני במרכז ויש לי 2 ילדים אני בטוחה וכמעט בטוחה שיש עוד אנשים שרוצים להגיע ולא יכולים להגיע וזה חבל ואין לי אפילו כאן משפחה קרובתי שיכולים לשמור על הילדים שלי ואני מוכרחה.... להגיע למפגש בקושי אני צריכה לטרוח לחפש טרמפ וגם זה יוצא יום לא נוח במוצאי שבת עד יצאת שבת אני ומאור נגיע באיחור אם נצטערך אוטובוס ואני אזדקק להגיע עם הילדים למה שלא יהיה מפגש במרכז ולא במקום כך רחוק זה ממש מרגיז אותי!! בכל אופן זה לא שווה שאם תשני מקום במיוחד מה שהסברתי כאן עכשיו כי אני לא מגיעה זה כבר לא לטעמי.. וחבל.. ת'אמת לקחתי את זה קשה!! ולא התכוונתי לפגוע באף אחד זה לא הכוונתי.. היה לי מאוד נחמד להכיר את כולכן עד כאן אני פורשת!

MAORBIKE26

New member
../images/Emo2.gif נו ויקי באמת את חדשה כאן

לא נורא זה לא מפגש של פעם בשנה יש הרבה מפגשים במרכז אז מה זה משנה אם המפגש רחוק? את לא יכולה לא נורא זה לא חובה פעם הבאה תבואי כשהמפגש יהיה קרוב

VIC22

New member
אני מוכרחה לבוא!!!! מאור...

אני רוצה לבוא לא משנה איפה.. אבל זה ביום לא נוח ואין לי אוטו אתה יודע.. כבר חיכתי לזה הרבה זמן אני מרגישה שלא יכולה לוותר על המפגש אני כל הזמן מקבלת אכזבות נמאס לי!

m i c h a l i

New member
אני מקווה שזוהי רק אי הבנה שלך

אין שום הסבר הגיוני להשתלחות הזאת שלך בשוש או בחברי הפורום. מפגשים נערכים אחת לכמה חודשים. אם הפעם לא מסתדר לך תגיעי למפגש הבא. אין טעם להאשים את כל העולם ואחותו שבת שלום

RUTHIE1

New member
שוש, ברשותך אני רוצה להגיב למיקי

"הופתעתי שאת מוכנה לשנות תאריך אחר בשביל "רקדנית הרוח" ובסוף התבטל וקבעת לתאריך" - שוש בסה"כ מנסה שכולם יגיעו, גם אפי ואיילת שהן מאוד ותיקות ופעילות בפורום ומגיעות למיפגשים בד"כ לא יכולות. "ואבל מה לגבי שינוי מקום? מאור גר בצפון ואני במרכז ויש לי 2 ילדים אני בטוחה וכמעט בטוחה שיש עוד אנשים שרוצים להגיע ולא יכולים להגיע וזה חבל ואין לי אפילו כאן משפחה קרובתי שיכולים לשמור על הילדים שלי ואני מוכרחה.... להגיע למפגש בקושי אני צריכה לטרוח לחפש טרמפ וגם זה יוצא יום לא נוח במוצאי שבת עד יצאת שבת אני ומאור נגיע באיחור אם נצטערך אוטובוס ואני אזדקק להגיע עם הילדים למה שלא יהיה מפגש במרכז ולא במקום כך רחוק " ראשית לגבי המקום - אזור זה דווקא הוא נוח יותר לצפוניים מאשר המרכז. מדברת בתור צפונית...לגבי היום - מתי שלא נקבע , תמיד יהיה מנצב שזה לא מתאים למישהו. אף אחד לא כיוון את זה נגדך ואין סיבה שתפגעי. אני מבינה שקשה לך להגיע בגלל שמירת השבת ואני בטוחה שכולם מכבדים זאת. יחד עם זה, באמצע השבוע הרבה פחות נוח להרבה אנשים... אני בעצמי עדיין לא בטוחה שאוכל להגיע, זהו שבוע קצת עמוס אצלנו מכל מיני בחינות. אבל אין סיבה להיעלב רק כי זה לא מתאים לך... ממני

דנייאלה

New member
ויקי, נראה לי שצריך להיכנס לפרופורצ

יות נכונות קצת: המפגש נקבע ביום שנוח בעיקר למארחת. המיקום- בדרך כלל הוא במרכז, והפעם בשרון- שזה לא צפון או דרום הארץ בקיצוניות. אני אישית גרה בצפון, למפגש הקודם מאוד רציתי להגיע ומאחר והוא היה באמצע השבוע, בנסיעה של שעה וחצי מביתי, החלטתי שלא אגיע. לא הודעתי שבגלל שהוא באמצע השבוע ולמחרת עובדים לא אשתתף יותר בפורום, לא הודעתי שבגלל שאני צריכה לסוע שעה וחצי לכל כיוון לא מתחשבים בי.(ולי יש 3 ילדים קטנים...) גם הפעם- אם אוכל להגיע במוצאי שבת לאחר נסיעה ארוכה- אגיע. אם לא- חבל מאוד, אבל זה מה יש... ושתהיה לכולנו שבת שלום!!

אילנית12

New member
אני גם לא מבינה

אני גם אין לי אפשרות להגיע,גרה בשפלה, ואין לנו רכב,ואין ביבי סיטר, אז מה? מה קרה? לא יהיו עוד מפגשים? לכתוב שהכול מסריח?

למעלה