וכמה תשובות...
אני בניגוד אלייך אהבתי את מיכא"ל מהשיעור הראשון... השינוי, המוסיקה, המיסתורית, החידות...פשוט אהבתי והתאהבתי... במהלך הפרויקט עברתי מלא שינויים...לי היה משבר במפגשים היותר מאוחרים...לעומת המפגש החמישי.... דווקא בשלב הראשוני התלהבתי יותר...ותמיד יהיו תחומים שיותר ימשכו אותך וכאלה שפחות....אבל בכל שיעור יש כל כך הרבה דברים שלומדים...שאתה אפילו לא מודע אליהם...רק בסוף שתגיע למפגש 14....תגיד לעצמך חבל שלא הקשבת...אבל בעצם אתה לומד כל הזמן...ואתה לומד את זה בסוף... באופן אישי לא הייתה לי בעיה עם שום שיטה...מכוון שני לקחתי ואספתי עימי מה שנוח לי, מה שאני רוצה.... אם ניהיה יותר גלויים אני פחות השתמשתי בשיטות לימוד, וטריקים ... יותר התחברתי לפאן האישי, הגשמת חלומות, מטרות, ידע ....וחוויות. כאשר כל אלו נחקקו בליבי באופן אוטמתי השתמשתי במה שנוח לי.... הרעיון הינו להבין את העקרון...למשל ניהול זמן...לוקחים את העקרונות ומתאימים למה שנוח לך.... אי אפשר למדוד ולו בקצת את השינוי העצום, ומה השתנה... אתה מוזמן קצת לחפור בפורום ולראות מה כתוב...לא מזמן הרבה בוגרים כתבו על המהות של מיכא"ל בחיים שלהם... השינוי המשמעותי ביותר אצלי, זהו רגש שהכי כייף להרגיש, רגש שאתה מרגיש שאתה מגשים בכוחות עצמך בלי להשבר את החלומות שלך...ויותר מי זה..להגדיר לעצמך מהם החלומות שלך...ולא של האנשים המוקפים סביבך.. החשיבה השתנתה...מעבר למה שחשבתי שאני מסוגלת...(ואני בהתחלה הגעתי עם ראש פילוספי, פסיכולוגי,רוחני..) את הקצה של מיכא"ל לעצמך אתה בוחר!! כי אם יש מילת קסם במיכא"ל היא שאין אבקת קסמים.... אני מקווה שלא פירטתי יותר מידי, ולא חשפתי יותר ממה שצריך... אני חושבת שמכאן אתה יוצא למסע...מסע ארוך... בהצלחה!