נכד של פלפל גורגי ,

• פותח הנושא lole1
  • פורסם בתאריך

DORIY1

New member
חזי

תודה בעד הפירוט המקצועי , אך זה מסובך בשבילי .

mongol1

New member
הם כן ניתנים להורדה

תוריד אותם בסיומת RM ולא ram בצד השני.

עליזה53

New member
הנכד של פלפל גורגי

שלום יוגב היתה לי זכות בילדותי להכיר את הסבתא רבה שלך מפתח תקוה ואת הסבא שלך ז"ל. סבך ידע תמיד לעשות שמח ותמיד ידע לתרום מעצמו לאחרים יהי זכרו ברוך

פלי 2

New member
סבא פלפל גורגי

תודה את סבתא רבה שלי אני מכיר מתמונות , את סבא לשימחתי אני גם שומע וגם רואה בקלטות וידיאו . ואני רואה ושומע את שימחת הקהל וזה עושה לי טוב . אבא מקפיד לעשות לנו מידי שבוע ערב תרבות פרטי עירקי . ומקפיד לדבר איתנו בעירקית , גם סבתא מדברת איתנו בעירקית , מעניין חלפו להם יותר מ 50 שנה מאז העליה מבגדד ועדיין מדברת איתי בעירקית , בהתחלה זה עיצבן בהמשך זה היסתדר לי , עכשיו חסר לה שלו תדבר איתי בעירקית . תודה וחג שמח יוגב

Legend Killer1

New member
פלפל גורג'י?

נכון שיש לכם מין חנות לדברי מתיקה ברמת גן- ז'בוטינסקי- רמה?

פלי 2

New member
פלפל גורגי

נכון מאוד סבא היה בזמנו עוסק גם שם היום דוד שלי אבנר - סהר עובד שם אך כפי שאבא מספר המקום הישתנה , האנשים הישתנו , אבל כן העסק עוד פעיל . חג שמח נכדו של פלפל גורגי

סועד

New member
יוגב יקר, מאד מחמם את הלב שנער

בגילך מוצא לנכון להשתתף בפורום יהודי עירק. אני מקווה שתפיק הרבה תועלת ממה שתקרא פה על המורשת והתרבות היהודית עירקית. חג שמח לך.

פלי 2

New member
לסועד - פלפל גורגי

תודה , תודה אני חושב שלגיל אין כאן משמעות . מה שסופגים בבית , זה מה שיוצא בהמשך . במיוחד כשיש אבא שדוחף ומשתף ועוד יותר כשיש סבא שתמיד מיתנגן בראש . אני לומד ערבית בתיכון ודרך הפורום אני לומד המון וזה עוזר לי בלימודים אז אני מרגיש טוב כאן איתכם . יום טוב יוגב

yakisss

New member
אני רוצה בבקשה חומר על סבא שלך ז"ל

שלום יוגב, שמי יעקב שבו, אני בן 26 ממודיעין, איני מבין את השפה העירקית למרות שהורי (צברים) אך מדברים את השפה. אני רק יכול לןמר לך שלפני החג שמעתי בפעם הראשונה את המאול של סבא שלך "למאל חביבי" והתאהבתי בקול שלו. אשמח לקבל את כל השירים והחומר שיש על סבא שלך. בברכת חג שמח יעקב שבו 0507351550

פלי 2

New member
יעקוב שלום - פלפל גורגי

OK ניצור איתך קשר למתן כתובת ונישלח לך תקליטור זה יהיה בסדר אם השירים יהיו בפורמט MP 3 תודה ויום טוב יוגב

פלי 2

New member
YAKISS -פלפל גורגי

שלום רב אתמול ביקרתי אצל סבתא , והיו שם בני משפחה נוספים . אחד הדודים שמו אליהו שבו , נשוי לאחות של סבתא שלי שמה דוריס . יש קשר ? יום טוב יוגב

yakisss

New member
אליהו אח של סבא שלי -שבו שבתאי

תשאל את אליהו אם הוא זוכר את יענקלה הבן של יוסי שבו. אני בקשר טוב אם הבן של אליהו מוטי. וואי איזה עולם הקטן. יש להם ילדים בשם - שרון,ציון,איזי.

yakisss

New member
ושכחתי לומר...תודה רבה על הדיסק

מקווה שלא שימנו את המשך התכתבותנו, בתקווה לשמירת קשר יעקב שבו

פלפל

לפלי היקר הזכרת לי נשכחות, זכור לי כי סבך ז''ל היה מקפיד מאד לנפנף בידו הימנית לשלום, ואנחנו כאשר רצינו "להרגיז" אותו היינו נפרדים ממנו בנפנוף יד שמאל, והוא מיד היה גוער בנו " סלם בלימין." יהיא זכרו ברוך. יוסיסי

פלי 2

New member
ליוסיסיסי - פלפל גורגי

שלום רב כניראה שהדברים לא מישתנים מהר . כמו שחושבים . מה שאתה אומר ממש הפתיע אותי , כי גם אבא שלי מתרגז כשאומרים לו שלום ביד שמאל . שמעתי את אבא מס' פעמים גוער בבני המשפחה או חברים כשאמרו לו שלום ביד שמאל . מה שמעניין תמיד הקפיד אבא להסביר גם למה ומדוע , לא נאה לומר שלום ביד שמאל . תמיד נתן את הדוגמא של הצבא , מצדיעים ביד ימין ולא שמאל , אומרים שלום בימין ולא בשמאל . מצחיק אבל הגיוני . להישתמע יוגב

פלי הנכד של פלפל

ראשית היתה לי הזכות למרות גילי הצעיר,לראות את סבך בהופעות רבות בעיקר ברמלה שם גרנו,אפילו לבר מצוה של בן אחי הוא הגיע ושר עד 5 בבוקר בגשם של ינואר שנת 1968. שנית האם בנו סהר שינה את שמו לאבר?חבל....סהר בעירקית יש לו תרגום "כמעט ללא שינה במהלך הלילה מכל מיני סיבות" ואם אינני טועה פעם שאלו את סבך ז"ל למה נקרא הבן "סהר" והוא ענה בבדיחות משום שרוב הלילות שלי אני ער "סהרן",אגב ביררת מדוע קראו לסבך "פלפל"? לדודה שלי ז"ל שסבך היה בן בית אצלה היה הסבר,בוא נשמע מה ההסבר שנתנו לך... לבסוף מבקש בכל לשון של בקשה אם אפשר לשלוח למייל האישי שלי DVD שלו מהופעה לא CD כי יש המון שירים שלו אך קלטות הוידאו נגנבו בעבר וגם הטייפ סלילים הלך יחד איתו תודה

lole1

New member
לנכדו של פלפל גורגי

אתה מרנין ומרחיב את ליבי יפה תמשיך כך , לך בדרכי אבות . ישר כח

למעלה