ניתוח שירים.

XקוקיX

New member
ניתוח שירים.

או משהו בסגנון. אולי הפורום קצת יתעורר אם יצטרך לחשוב טיפה
בכל מקרה, יש הרבה שירים באלבום שאנחנו, השומעים יכולים לפענח אותם בדרכים שלנו, אני מניחה שטוקיו הוטל לא באמת התכוונו לכך כי השירים שלהם קליטים ולא דורשים מאמץ בניתוח ודברים מהסוג הזה, אבל זה יכול להיות נחמד. ולמשל אתן דוגמא, אני מניחה שטוקיו הוטל לא חשבו על זה, אבל אני כן [XD} : don't jump מתחיל בשורה "on top of the roof" ומדבר על התאבדות. [מישהו רוצה להתאבד והשני אומר לו שלא, נכון? ועל אהבת האחים שאם אחד הולך גם השני]. ויש את final day שמתחיל במשפט [סליחה אם יש שגיאות, אין לי כוח לבדוק] "and now we here again up on your roof so high" אני מניחה שטוקיו הוטל לא שמו לב לזה, אבל זה נשמע די מתאים למין המשכיות, לא? כלומר again? שוב על הגג? אחד השירים מדבר על התאבדות ועל המוות בעוד השני מדבר על כך שאם היום האחרון שלך מגיע תעמיד פנים כאילו החיים ממשיכים, וזה נשמע כמו המשכיות כזאת, משהו דומה. שוב הרעיון עם הגג, שוב הרעיון עם המוות, שוב יום אחרון. זה סתם מחשבות שלי וזה נשמע קצת מפגר מצד אחד, אבל מצד שני מגניב, דיברתי עם צפנת וגם לה עלו כמה רעיונות אז החלטנו שאולי כדאי לפתוח את השרשור הזה ואם תרצו להפוך את זה לפינה קבועה וכל פעם לדבר על שיר אחר, או מה שתרצו. מה דעתכם? יש הקשרים בין שירים? יש שירים בעלי דו משמעות? אם אתם רוצים לנתח שירים [גם אם זאת לא הכוונה האמיתית, זה הזמן, כי אפשר למצוא דברים מגניבים]. מקווה שזה בסדר ושתחשבו על זה קצת, כי זה גם חומר למחשבה וגם נחמד לראות מה כל אחד חושב על הדרך :)

אני מרגישה בשיעור ספרות. איכ' ../images/Emo5.gif

אבל יודעת מה ?! זה רעיון דווקא דיי טוב.
אני בעד !

XקוקיX

New member
יוו עכשיו ממש נעלבתי :(

חחח לא התכוונתי ניתוח שירים בצורה כזאת, אפשר גם לקרוא לזה בשם אחר, אבל הקטע אם זה שלשירים לפעמים יש משמעויות שונות לגמרי ממה שאנחנו חושבים, או שהם מתאימים לשירים אחרים ודברים כאלה, אני לא חושבת שככה זה אצל טוקיו הוטל, כי אחרי הכל הם להקת נוער והפקצו"ת למיניהן לא נראלי מסוגלות להתחיל "לנתח" שירים, אבל אם חושבים קצת לעומק, אפשר למצוא דמיון בין שירים, או משמעויות שונות וזה יהיה מגניב לשמוע פה דעות שונות... למשל אני פעם שמעתי ממישהי שחושבת שביל כתב את SACRED על טום, זה לא נשמע כ"כ הגיוני, בגלל כל מיני מילים שם, אבל זה עדיין מגניב לשמוע את זה... :)

../images/Emo80.gif חחח כן אני יודעת ../images/Emo9.gif

דרך אגב. תתחילו להתרגל אני עם ה
הסקסית שלי
וקוקי ?!

ElinorLahav

New member
בדיוק נכשלתי במיבחן בספרות ../images/Emo6.gif ../images/Emo205.gif

פה זה המועד ב' ?! חח סתם :C אהבתי את הרעיון דווקא , את אמרת דברים שבכלל לא חשבתי עליהם וזה מגניב
אני בעד להפוך את זה לפינה

יש גם את On The Edge

שלפי דעתי. [מה שהבנתי מכל זה] בתחילת הבית הראשון זה : The first time on the edge הפעם הראשונה שלה על הקצה בתחילת הבית השני זה: And closer to the edge וקרוב יותר לקצה חכו שנייה בשירונט אין את כל השיר אין לי מושג למה. ניכנס ללייריקס
הנה. ובתחילת הבית השלישי זה :And falling from the edge ונופלת מהקצה היא הולכת ומתקרבת לקצה. יענו היא באה לקפוץ\ להתאבד.. ככה הבנתי. תתקנו אותי אם אני טועה יש הרבה שירים מסקרים שהם על התאבדות וכל זה. קיצר. טוקיו רוצים לספר לנו משו ?!

Tsof XD

New member
יאו כל כך צודקת ! ../images/Emo12.gif ../images/Emo110.gif

לא חשבתי על זה

כן פעם שאני שומעת אותו אני בוכה. \=

לא בוכה בהיסטריווות ! בוכה, מזילה דימעה ויותר

XקוקיX

New member
נכון, לא חשבתי על זה.

גם הרעיון של "The scars will stay forever" שהכוונה היא כנראה לצלקות פנימיות, משהו שפגע בה ולא עוזב, שגורם לה לרצות להתאבד, כי הצלקות האלה לא עוזבות אותה. הרי זה לא נראלי צלקות במובן הפיזי כ"כ. חשיבה נכונה, אני חושבת שהשרשור של הפעם יהיה על השירים שמדברים יותר על המוות, אפשר למצוא הרבה הקשרים מהסוג הזה.

../images/Emo80.gifוחושבים על זה יותר לעומק.

גם ב- By Your Side יש משו. גם בשיר הזה יש משהו עצוב. כאילו היא חושבת שאפחד לא מבין אותה. ואפחד לא איתה "היום היה חשוך ומלא בכאב כתבת ''הצילו'' אם דמך כי תקווה זה כל מה שיש לך פקחת את עיניך אבל שום דבר לא הישתנה" כאילו היא בדיכאון. וכל זה. והוא בעצם בה ואומר לה שהוא איתה כל הזמן. אוקה השיר הזה פחות קשור. אבל הקודמים שקישרנו לפי דעתי הם מנסים להעביר פה מסר כלשהו \= לא יודעת וואי שחושבים על זה. איזה מרגש זה היה אם מישו יקר לך היה מקדיש לך ת'שיר הזה כשאת בדיכאון ובמצברוח לא טוב \\=

Bill Kaulitz 89

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo45.gif

כל שיר הוא עצוב וגורם להזיל דמעה האמת. אני כבר חושבת שהיה דיון איפה שהוא על למה ביל כ"כ עצוב כל הזמן, וגם אם הוא כותב שיר עם מנגינה שמחה, עדיין באיזה מקום הוא עצוב. אוקיי אני דואגת לו שחושבים על זה. אאאאמ , ובקשר לפינה , נחמד מאוד :) מצפה לה

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gifאני חושבת שטוקיו כותבים תשירים האלה

בשביל המעריצים שלהם שרובם הם מתבגרים ולרוב המתבגרים מתישהו עוברת מחשבה של התאבדות או משו בסגנון או שנמאס להם מהחיים אז טוקיו רוצים למנוע את זה והם יודעים שהמעריצים שלהם כן מעריכים תמוזיקה ואולי זה ישפיע
אני חושבת שבסכ"ה הם דואגים לנו כפרעליהם XD
*כבר אמרתי שאני ממש אוהבת תפינה הזאת?! XD*

ElinorLahav

New member
ואווא זה היה מצממררר ../images/Emo12.gif ../images/Emo205.gif

את באמת טובה בזה :) אני ממש ממש בעד להפוך את זה לפינה !

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gifוואי זה ממש נחמד ../images/Emo9.gif ח"ח על הרעיון ;-]

אבל לא עולה לי כלום :|

dirty look

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני מאוד אשמח אם תהיה פינה כזאת

make some NOYse

New member
אין ביניהם שום קשר..

דר לטזטה טאג נכתב בשראי, שפרינג נישט הוא שנתיים אחרי זה בצימר. וגם זה לא שהם כתבו את זה באנגלית, זה המפיקים.. בזמן שהם הוציאו את סקרים לא היה להם שמץ באנגלית והם לא יכלו לדעת מה זה אומר. sorry to break it down to you \:

XקוקיX

New member
לא אמרתי שהם קשורים אחד לשני

להפך, אמרתי שלדעתי הם לא נכתבו מתוך קשר אחד לשני, אבל שיש משהו שמתאים, וזה הרעיון של הפינה, לשמוע דעות של ילדים ואם יש לדעתם קשר, זה לא מבחן בספרות כמו שכולם פה חושבים, זה סתם כדי לשמוע דעות ומוצאים לפעמים דברים מעניינים, לפחות לדעתי... :)

למעלה