ניתוח שירים.
או משהו בסגנון. אולי הפורום קצת יתעורר אם יצטרך לחשוב טיפה
בכל מקרה, יש הרבה שירים באלבום שאנחנו, השומעים יכולים לפענח אותם בדרכים שלנו, אני מניחה שטוקיו הוטל לא באמת התכוונו לכך כי השירים שלהם קליטים ולא דורשים מאמץ בניתוח ודברים מהסוג הזה, אבל זה יכול להיות נחמד. ולמשל אתן דוגמא, אני מניחה שטוקיו הוטל לא חשבו על זה, אבל אני כן [XD} : don't jump מתחיל בשורה "on top of the roof" ומדבר על התאבדות. [מישהו רוצה להתאבד והשני אומר לו שלא, נכון? ועל אהבת האחים שאם אחד הולך גם השני]. ויש את final day שמתחיל במשפט [סליחה אם יש שגיאות, אין לי כוח לבדוק] "and now we here again up on your roof so high" אני מניחה שטוקיו הוטל לא שמו לב לזה, אבל זה נשמע די מתאים למין המשכיות, לא? כלומר again? שוב על הגג? אחד השירים מדבר על התאבדות ועל המוות בעוד השני מדבר על כך שאם היום האחרון שלך מגיע תעמיד פנים כאילו החיים ממשיכים, וזה נשמע כמו המשכיות כזאת, משהו דומה. שוב הרעיון עם הגג, שוב הרעיון עם המוות, שוב יום אחרון. זה סתם מחשבות שלי וזה נשמע קצת מפגר מצד אחד, אבל מצד שני מגניב, דיברתי עם צפנת וגם לה עלו כמה רעיונות אז החלטנו שאולי כדאי לפתוח את השרשור הזה ואם תרצו להפוך את זה לפינה קבועה וכל פעם לדבר על שיר אחר, או מה שתרצו. מה דעתכם? יש הקשרים בין שירים? יש שירים בעלי דו משמעות? אם אתם רוצים לנתח שירים [גם אם זאת לא הכוונה האמיתית, זה הזמן, כי אפשר למצוא דברים מגניבים]. מקווה שזה בסדר ושתחשבו על זה קצת, כי זה גם חומר למחשבה וגם נחמד לראות מה כל אחד חושב על הדרך 
או משהו בסגנון. אולי הפורום קצת יתעורר אם יצטרך לחשוב טיפה