ניתוח קיסרי

אבא טרי1

New member
ניתוח קיסרי

שלום אני חדש בפורום לאחרונה, לאחר נישואי, ובעקבות אשתי התחלתי להתעניין באסטרולוגיה. בשמיני לחודש לפני כ 20 יום נולדה בתי במזל טוב, שמה הוא קשת על שם המזל שאנו אוהבים את תכונותיו. קשת נולדה בניתוח קיסרי בשל זיהום וגינלי, ולאחר התלבטות קשה שלנו, וכן לחץ לא קל שהופעל עלינו בבית החולים. לא קל לנו עם העובדה שלמעשה אנחנו, או התערבות אנושית היא שקבע את זמן לידת התינוקת ולא הנשמה שלה. התאריך שבו ציפינו ללידה הוא כשבועיים מאוחר יותר ב18 החודש, עוד אציין כי לא היה לאשתי צירים ביום הניתוח ולעולם לא נוכל לדעת מתי קשת היתה אמורה להיוולד. האם נוכל להתייחס ליום ושעת הניתוח כיום הלידה כרגיל? האם יש להתייחס ליום הלידה המשוער? אשמח לדעות, תשובות וכן הפנייה לספרות רלוונטית של אסטרולוגיה וניתוחים קיסריים.

ובכן.. בהחלט

כן, זו לידה לכל דבר ועניין, שכן התינוקת יצאה בה לאויר העולם, ולא בתאריך אחר. אומר לך יותר מזה: מנסיוני, גם נושא הניתוח הקיסרי, קרי ההתערבות מעשי ידי האדם, תופיע במפת הלידה. פגשתי זאת לא מעט פעמים אצל אנשים, בעיקר במקרים שזה היה פקטור משמעותי בחייהם.

weblight

New member
איך רואים ניתוח קיסרי במפת לידה??

אם אני נותנת לך נתוני הלידה של האם ותאריכי ליידת הילדים .. האם ניתן לומר מי נולד בניתוח קיסרי ומי בלידה טבעית ??

יש הרבה אפשרויות לראות את זה

ובגדול, התשובה לשאלה שלך היא.. כן. רק שהפורום אינו המקום לזה. דיר.

weblight

New member
ליאיר... ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo219.gif../images/Emo223.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo199.gif

weblight

New member
ליאיר-../images/Emo63.gif../images/Emo131.gif../images/Emo60.gif|../images/Emo60.gif../images/Emo178.gif

weblight

New member
ליאיר../images/Emo89.gif../images/Emo47.gif../images/Emo113.gif../images/Emo31.gif../images/Emo217.gif../images/Emo26.gif

אפשר לנסות?

אורנוס בבית 8, קשר אתגרי בין אורנוס לירח, קשר אתגרי בין פלוטו לירח, אני בכיוון? אני נולדתי בניתוח קיסרי. אצלי הירח שהוא שליט בית 8 צמוד לפלוטו.

or311

New member
בבקשה רמז ועוד שאלה

1. נא רמוז מעט כיצד רואים ניתוח קסרי ? 2. משהו אחר- נניח שיש אם ,אשר לחלק מילדיה הירח בבית 1, אזי עלי להניח שהיא דומיננטית, או לראות לכך חיזוקים, בעוד סימנים במפות ? 3. כירון בבית 12, האם להתייחס לכך בדומה לסטורן בבית12 ? קשה לי להבין מה משמעות הדבר

or311

New member
לגבי כירון

האם כירון בבית 12- יש לפרשו (רעיון שלי) ככאב בהתעמקות וחיטוט בנפש פנימה ?

תשובות

1. ובכן.. תשברו את הראש ותגלו, כמו שאני עשיתי הרבה שנים..
2. היא בהחלט עשויה להיות דומיננטית, לפחות בחייהם של חלק מילדיה, בצורה פסיבית או אקטיבית. כדאי אכן לראות עוד סימוכים לכך בעוד מקומות. 3. כירון בבית 12 עשוי להתבטא בכמה וכמה דרכים, סטורן בבית ה 12 היא רק אחת מהן. בגדול, נראה לי שאם האדם רוצה לפגוש את המקום הזה הוא צריך להביא אותו למודעות, אבל לא נראה לי שזה פשוט. יש עוד דרכים: חבלות לא מודעות ביחסים ובהתנהלות החיים בכלל, כאב לא מודע שנושאים מהילדות וקשה לוותר עליו, קושי לחוות רגשות רכים מבלי שהטאץ' הכירוני מופיע מדי פעם באופן לא מודע והופך לאויב נסתר ליחסים ולכל מה שלא קשור לכאב, ועוד ועוד.

weblight

New member
לאור- יש לי שני ילדים שנולדו בניתוח קיסרי

אם את רוצה להשתמש בנתונים כדי לראות איך זה נראה אני יכולה לתת לך נתונים.אפילו פידבק כי יש הבדל גדול בחויית הלידה האישית שלי בין שתי הלידות ומעניין אם זה בא לידי ביטוי במפה.

or311

New member
האמת ש--

במחשבה שניה, אני לא חושבת שיש חשיבות כה עצומה, לאופן יציאת הילוד מבטן האם- על היילוד, באם עובדה זו לא תתרום במיוחד להבנת האישות של הילוד במהלך חייו. לדעתי, גרעין האישיות הבסיסי והחיים(ההתפתחות,סביבה והשפעות שונות)- הם המפתח להבנת האישיות.

סורי אור, אבל.. יש חשיבות עצומה לאופן הלידה

ואכן, ראיתי זאת במפות מסויימות. למשל, כשאורנוס מעורב בכך, הרי שהילד מתקשה בכל מה שקשור לתהליכי בית 8 כלומר התחדשות. מצב כזה שבו הוא כביכול נולד לפני הזמן, עלול להביא איתו גם בהמשך מצבים של חפזון בתהליכים נפשיים ורגשיים, תחושת בדידות מסויימת וחיפוש אחר אנשים שלידם 'יילד' את עצמו אחרת שוב ושוב, כעסים פנימיים קשים, קושי מסויים לישון מספיק זמן, ועוד ועוד. אגב,אלמנטים כאלה יופיעו לא רק כשאורנוס בשטח אלא גם כשסטורן - למשל לידה קשה וארוכה במיוחד - ואז לאדם יהיה קושי מסויים להתחדש ותהליכים ארוכים יקחו לו זמן רב יותר מאחרים, כמו קושי להתבגר למשל, ועוד ועוד: צורת הלידה מסמלת גם במקרים רבים את דרך ההתנהלות שלך בעולם, כלומר איך אתה יוצא לעולם, איך אתה יולד רעיונות ותהליכים, וכו וכו.

or311

New member
ההגיון מובן, אלא שהצצתי במפות ילדי weblight-

(שטוענת שילדה אותם בנ.קסרי) כך, במפת ילד1- השמש בבית8 ו+מרק' בעקרב --כלומר כח פנימי, עוצמתי ויכולת להתחדש. (יש היבט אוראנוס ושבתאי לירח ותו לא) במפת ילד2- סטורן אמנם בהיבט לירח ושמש, אך האישיות גם מאוד פלוטונית,(פלוטו מול או 90 לשמש וירח) אך, הבטים של סטורן ואורנוס... יכולים להופיע ,אצל כל אחד, גם אם לא נולד בנ.קסרי. (לא חסרים כאלו עם קשיי בדידות או נחפזים או עם כעסים פנימיים שנובעים מסיבות אחרות.) אולם עלי להסכים שכבר במהלך הלידה(דווקא בלידה רגילה) ומיד אחריה, יש סימנים שמופיעים באישיות היילוד לאורך חייו הבוגרים, וזה מעדות של בעלת-נסיון...

weblight

New member
אור

אפשר לדבר שעות על כל התאוריות של איך אופי הלידה משפיע על אופי הילד. דבר אחד מאד חשוב לדעתי פה לא נלקח בחשבון. וזה איך חויית הלידה של האם משפיעה על החודשים הראשונים אם לא יותר מזה של הילד וידוע שהחודשים הראשונים בחיי תינוק מאד משפיעים על אישיותו מה למשל קורה אם האם עוברת דיכאון שלאחר לידה וחודשים ארוכים לא מתחברת לתינוק, כתוצאה מכך יש חסכים ריגשיים או פיזיים לתינוק. או למשל אם שעוברת הרבה טיפולים כדי להכנס להריון. ילד כזה שנולד כ"נס" לעיתים גם מגדלים אותו כ"נס" בטוח יש לכך השפעה על אשיות הילד. אז מה שאני מנסה לומר זה שחשוב להצליב אינפורמציה ממפת האם ולא להסתכל רק על מפת הילד וכמובן לא לשכוח את האבות שגם להם חוית הולדת ילד עושה הרבה ואיך שהם מתחברים לילד בהתחלה בטוח משפיע על מע' היחסים העתידית עם הילד וכל האינטראקציה המשפחתית.

or311

New member
לא התכוונתי לניתוח כוללני משפחתי, כלומר

התכוונתי למידע שהאסטרולוגיה, מספקת על אישיות מתוך המפה שלו. ואכן זהו כלי מצויין. ואני לא מתפלאת שכך, כי נוכחתי לדעת שכבר במהלך הלידה ואחריו, ניתן להבחין באופי בכלליות, בין אם זהו טמפרמנט רגוע, או לא-שקט, וכן-הלאה. כלומר בפרוש היילוד נולד עם גרעין אישיותי מיוחד לו.

למעלה