ניתוח קיסרי

weblight

New member
התמונה הרחבה יותר מסקרנת אותי

אישית, אם אני מאמינה שיש קשר בין האם ,האב הלידה,מיקום הילד במשפחה וכו.. אז מסקרן אותי לראות איך חלקי הפזל משתלבים ואיך הם באים לידי ביטוי במפה של הילד. בקשר לאופי או טמפרמנט של הילוד. גם אני מאמינה שיש גרעין שנולדים איתו. אבל זה מורכב מאד. אצל ילדי למשל הטמפרמנט שלהם בתור תינוקות התהפך באיזה שהוא שלב.

סוזיXX

New member
אני עברתי ניתוח קיסרי עם מארס ברטרו צמוד לירח

זה היה ניתוח חירום באמצע הלילה, למרות שהיה לי תור לניתוח למחרת בשמונה בבוקר.

weblight

New member
הי סוזי,../images/Emo201.gif גם אותך זה מעניין ??

את יודעת איך אני בודקת מה היה במפה שלי לפני כמה שנים ?? הלידה של בני היה בניתוח חרום חודש לפני הזמן. למה מארס ברטרו צמוד לירח יכול להתאים לסיטואציה?? אני מבינה שירח זה החלק הנשי שלנו ומארס זה אנרגיה שמפעילה ואם היא ברטרו אז מפעילה נגד הנורמלי והרצוי.. (מנחשת..) אבל חשוב הרקע לניתוח. לא ?? ההביט הזה אולי היה מתאים למצב שבו מתרחשת לידה מוקדמת באופן טיבעי ? אם הסיבה לניתוח הוא בעייה בריאותית של התינוק או של האם שבגללה הרופאים מחליטים לסיים את ההריון אז אולי צריך להיות הביט אחר ?? מה את חושבת ??

סוזיXX

New member
לא יודעת..

אצלי הצמידות הזו בין מארס והירח היתה בבית 5 שלי, שקשור לילדים. אני לא ממש יודעת איך לפרש את זה. בכל אופן הניתוח היה חודשיים לפני זמן הלידה המשוער ואותי זה לא הפתיע: במפה שלי יש נפטון בבית 5 ולכן ידעתי שהילדים שלי חייבים להיות עם משהו נפטוני, כמו למשל מזל דגים.. איך לבדוק מה היה במפה שלך לפני כמה שנים: פשוט לעשות מפת לידה ולראות, בתאריך הזה שלפני כמה שנים, איפה היו כל הפלנטות יחסית למפה.. אני מקוה שאת מבינה, כי אני לא כל כך טובה בלהסביר (המרקורי שלי הוא אחד הכוכבים האומללים במפה שלי)

weblight

New member
רק הרגע ראיתי את התגובה שלך..

אני חושבת שהבנתי איך לעשות מפה, אני אנסה. מעניין שאת מדברת על זה שידעת שלילדים שלך יהיה משהו נפטוני כמו מזל דגים.. גם אני חשבתי איך זה שהבת שלי עם אופק בדגים והבן שלי עם ירח בדגים ולי או לבעלי אם אני לא טועה אין שום דבר מהותי עם מזל דגים.. מדבריך אני מבינה שלידה מוקדמת קשורה גם בנפטון ?? תודה על השיתוף..

למעלה