ניתוח פוליפ מוגדל.

ניתוח פוליפ מוגדל.

אז אחרי שרשור הנזלת הכרונית, רגע לפני חדרי המלח, ביקרנו אצל א.א.ג ששלח לצילום. ונצפו פוליפ מוגדל והיצרות בדרכי הנשימה. הרופא אמר שהוא עוד צעיר ולא למהר ואם לא ממש נורא אפשר לחכות. השאלה מה זה נורא? הוא מחרחר ברמה שהוא מתגנב לסלון בערב שומעים אותו ממרחוק, הוא נוחר בטירוף, דלקות שקדים מידי פעם (לא בטירוף) והנשימה תמיד כבדה, בלי או עם נזלת. קבעתי עם הרופא שנלך לפגוש מנתח נתיעץ איתו ונחליט אם לחכות או לא. (אני מכירה את הניתוח מההיסטוריה המשפחתית שלנו, אחי, אז לא מאוד מודאגת מהניתוח עצמו, הוא פשוט תינוק עדיין, שנה וחצי) יש מנתח מומלץ? הכוונה במרכז הארץ. ו- בהגיון שלי היצרות נשימה גם מובילה לעייפות לא? אתה מתאמץ יותר שקשה לך לנשום, או שפחות חמצן נכנס, אני צודקת בסברה שלי?

אני אלך לחו"ד אצל מנתח

בשביל זה צריכה המלצה למנתח, הוא ייעץ אם לחכות או לא.

ותודה למי שהמליצה לפנות לא.א.ג

כועסת על עצמי שלא הלכתי קודם, במקום לפנות לרופא הילדים בכל פעם ולגלות שזאת דלקת שקדים. כנראה בשביל זה יש פורום.

aditrip

New member
אנחנו הלכנו למעבדת שינה

לא זוכרת בן כמה הוא. גם לנו אמרו שהוא קטן, לא היו דלקות בכלל. לא נראה עייף ביום היה ילד נוח וחמוד. במעבדת שינה גילו שהוא ממש לא נושם בלילה, הוא היה בן שנתיים כעשינו את הניתוח וקבלנו ילד חדש. אני ממליצה בחום על דר פרט. יש לו גישה מקסימה לילדים וממש איכפת לו מהילדים, הוא התקשר כל יום, יומיים כדי לראות מה שלומו. הוא מקבל דרך מכבי ומנתח באסותא רמת החייל.

בפרופסור שור?

קטעים היום עברתי שם וחשבתי שזה שם מצחיק (הזכיר לי שזה היה ניק של מישהי שבטח פה, איין לי מושג, אני לא מצליחה לעקוב) מקבל רק מכבי? אני לא במכבי. באסה.

rnavina

New member
את בכללית?

כי לכללית מושלם יש המון רופאים מומחים במאה שקל, שזה פשוט מחיר בדיחה. אפשר ללכת עד 3 או 4 פעמים בשנה קלנדרית.

לא בכללית אבל יש לי אחלה ביטוח

אוכל ללכת למומחה, ולגבי היעוץ מדובר על הגיל לא אם לנתח או לא. מאמינה שמנתח יכול להמליץ לחכות חצי שנה.

nukibela

New member
אבל אם יש לה ביטוח משלים + פרטי -

היא תקבל 100% החזר אצל מומחה... 80% החזר מהמושלם + יתרת העלות החזר מהביטוח הפרטי.

aditrip

New member
כן זה הוא

אני לא יודעת אם הוא מקבל עוד קופות, הוא עובד גם עם כל מיני ביטוחים.

ExNewYorker

New member
לא יודעת להגיד אבל יש לי קולגה לעבודה שלקחה

את הילד שלה לדיקור (יש מיוחד לילדים) ולטענתה ממש אבל ממש עזר. אולי שווה לנסות קצת דיקור ו/או הומאופתיה לפני ניתוחים וכאלה....

זה נכון, בדרך כלל

אני בעד הטבעי קודם. לא סתם שאלתי פה בקשר לנזלת וקיבלתי המון עצות (תה טיליה וחדרי מלח וכו) אבל אני חוששת זה ממש מוריד לו מאיכות החיים, הוא לא נושם בלילה כמו שצריך, ובעקרון זה לא ניתוח מאוד מסובך ומאוד נפוץ, אז משהו בי נוטה לעשות אותו. ולגבי המנתח אני התכוונתי שייעץ לי באיזה גיל לנתח, לא אם לנתח או לא.

נאנא3

New member
אותנו ניתח

דר אילן קורן ניתוח כפתורים ושקד שלישי מוגדל שהתגלה בניתוח

מתקתקים

New member
גם אותנו הוא ניתח

רופא פשוט מקסים ממליצה וגם מציעה לעבור ניתוח הילד סובל וזה מבאס

imasarit

New member
ממליצה לגשת להתייעצות נוספת

פרופ' מרשק הוא מנתח אבל לא ממהר סתם.