ניתוח מפה

michalrozi6

New member
ניתוח מפה

שלום, שמי מיכל, 6.6.1981 נולדתי בשעה 23:45 אני עוד לא בת 30 אבל אודה לך מאד אם תוכל להתגמש איתי.. המון תודה

roigr

New member
שימי לב - כולם כאן חובבנים ברמות שונות.

אני אנסה באופן כללי: מבחינת ההתנהלות הכללית שלך - את עצמך תאומימית, אז יש לך כל מיני תכונות של תאומים, כמו זה שאת מעניינת, אני מניח שפופולארית ועם חיים חברתיים עשירים, אולי מדברת הרבה לפעמים, אולי אדם קצת חד בדיבור, עונה ומדברת לעניין, וכו'... אבל יש לך גם צד רגשי חזק. כשאומרים לך דברים או כשמגלים לך סודות, אז יש לך הרבה עומק כדי להבין אחרים ולקחת אותם ברצינות, את יודעת לתמוך רגשית כשצריך, אין מצב שאת תגלי סודות לאחרים, אולי את שומרת על קשר על אנשים מהעבר, אוהבת את הנוסטלגיה, ועוד... גם יכול להיות שיש לך נטייה לדרמטיות לפעמים או לעשות דברים בדרמטיות גדולה מידי. קשורה למשפחה, נכון ? ובאופן יותר רציני - רואים שאת בחורה עם חלומות ושאיפות. אני לא הייתי מהמר על זה שהם בהכרח נהירים לך כל כך, אבל אני חושב שהיית מאוד רוצה להרגיש שאת עושה משהו משמעותי בחייך. משהו שנחשב. יכול להיות שמשום שהנטיה שלך לתקשורת עם אחרים ולחברה בכלל היא גדולה - את רוצה לעשות משהו שקשור בזה ? משהו שקשור באחרים ומשלב את עולם הרגש, משום שאת רגשית למדי בבסיסך. אשמח לשמוע תגובה כלשהי.

רועי, תקשיב

לא סתם עשינו כאן את מגבלת גיל ה 30. זה קרה אחרי הרבה מאוד מפות שעשינו כאן של אנשים שפשוט לא עברו מספיק בחיים עם יכולת מפותחת לתת פידבק מתאים, כך שלימוד אמיתי - אין בזה, וזה הרי העיקר: שאלה שמנתחים ילמדו גם משהו לגבי הניתוח ובצורה בוגרת, לא בנוסח כן קרה לי לא קרה לי. אז.. כדאי לעזוב לרגע את הצורך לספק רצון של מישהו, ולהתמקד בעיקר: ניתוח רציני עד כמה שאפשר, וגישה בוגרת שיכולה להחזיר פידבק הולם. מעבר לזה, אחי, סחטין על ההשקעה, רק בוא ונתעל את זה בצורה רצינית למשהו איכותי. מוסכם עליך?

roigr

New member
אני כל-כך לא בטוח שהבנתי:

אנא בחר אפשרות - למה התכוונת ?? א- בכלל לא לנתח אנשים מתחת לגיל 30. ב- עדיף שלא לנתח אנשים מתחת לגיל 30, אבל אם כבר מנתחים - אז לכתוב את הניתוח הכי רציני שאפשר. אם בחרת באפשרות מספר 2, נשמח אם תקדיש דקה נוספת מזנמנך, ותענה על השאלות הבאות: 1- על מה ועל איזה סוג של אינפורמציה ניתן להחזיר פידבק הולם ועל מה ועל איזה סוג של אינפורמציה לא ניתן להחזיר פידבק הולם ? 2- מה זאת אומרת לתעל את זה ל"משהו איכותי" ? שהרי ברור שמה שזה לא יהיה, זה לא יהיה איכותי כמו שאתה תעשה את זה, למשל. 3- האם המגבלה של גיל 30 היא כדי: A - לא לגרום נזק לפציינט ? B- למנוע מצב של קבלת פידבקים לא נכונים שיגבילו את הלמידה של המשתתפים ? C- A ו-B גם יחד ? תודה על שיתוף הפעולה מצידך. מעתה, אנו נעשה ככל שביכולתינו כדי לספק את השירות האדיב ביותר שנוכל לך ולשאר לקוחותינו. על החתום: אני בע"מ. הערה כללית: (ועכשיו ברצינות) - אני אישית חושב, שגיל 30 זה מרווח ביטחון נורא רחב. משום שזה לא רק שיש יוצאי דופן, אלא שגיל 30 (באופן גורף) כגיל מינימלי שבו יש שיקול דעת מספיק, זה די מוגזם. נכון שיש הרבה קלות דעת בקרב צעירים, אבל גם יש הרבה קלות דעת בין אנשים בני 40+ וגם בקרב בני 80+. אני בן 24, ואין לי שמץ של ספק שדברים שרואים מכאן לא רואים מגיל 50. אבל יש גם עניינים אחרים בחיים - כמו הבנה, תפיסה, אובייקטיביות, פרפורציות, יושר, ועוד. ולכן זה די מופרך לומר שלא מנתחים בכלל מפות של אנשים בני 28, למשל, שחלקם נשואים, וחלקם יכולים להיות גם דוקטורנטים לפסיכולוגיה קלינית.

או קיי

הבנתי שהבנת. אתה חולק עלי - זכותך. הדבר נעשה אחרי ים של בקשות וניתוחים שנעשו ממש פה. אישית חושב שפידבק לא רציני הוא לא מקום טוב ללמוד ממנו, אבל אולי אתה חושב אחרת. עד עכשיו כאן בפורום לא רק שזה לא הוכיח את עצמו, אלא ההיפך בדיוק, ועם עובדות אני לא מתווכח. אבל כמו שאני זוכר את עצמי - גיל 24 זה אחלה גיל לויכוחים, אז מי אני שאפריע לך..
ואגב, בדיוק לפי הטיעון שלך - זה שאנשים עשו דוקטורנט או התחתנו עד גיל 28, עדיין לא עושה אותם בשלים לפידבק איכותי, אבל בגיל 24 חושבים כנראה שזה בהחלט מפתח לבגרות.. ובכן, זה לא. מצד שני, גם 30 לא, אבל בהחלט בכוון. אם אתה לומד משהו מפידבק של צעירים - נתח בכיף. הפורום הוא של כולם: המדובר בסך הכל בסמן איכותי, ואם אתה לא מבין את ההבדל, לא נורא. מקוה שהדקה שהקדשתי לפי בקשתך הביאה איתה גם ערך נוסף מלבד אדרנלין..

roigr

New member
אבל יאיר.............

קודם כל - אני מאוד לא אוהב ויכוחים, אבל עם צמידות מארס (במאזניים)-פלוטו בבית 3 כנראה שלפעמים יש לי חולשה אליהם. ואם נגיע לנקודה - אני עדיין לא מבין: אתה אומר שלא כדאי לנתח "צעירים" רק משום שאי אפשר ללמוד מזה ולקבל פידבקים ראויים, או גם משום שזה לא טוב למנותחים ? ודבר נוסף - אתה יודע על מה אתה מדבר, אבל אני טירון מטורנן באסטרולוגיה, ואני יכול להגיד שבאופן אישי, בתור אדם עם חשיבה מאוד סקפטית (עוד באירופה הייתי סקפטי
) ולוגית, אני עדיין מחפש אישורים גם לדברים הכי טריוויאליים. כלומר, אני מבין מה אתה אומר, אבל אני חושב (אבל ממש לא בטוח בזה) שלך קל להגיד את זה משום שאתה שולט בחומר. אבל אנשים שבוחנים את התיאוריה הלא-מדעית הזאת מתחילים מפרטים קטנים מאוד ולפעמים נאחזים בענפים הדקים שבדקים. יתרה מכך - דווקא משום שבאים לכאן צעירים, קשה להסתמך על פידבקים לגבי ניתוחי אישיות מורכבים. כלומר, אם זה היה מישהו בן 60, יכול להיות שהיה הרבה יותר שווה להתאמץ ולחפור באישיות שלו מאשר אדם בן 25. נראה לי שדווקא זה מתאים בדיוק לגישה שלך, לא חושב ?

תקשיב

לא בא לסרס אף אחד, או לגעור. רק נותן חומר למחשבה. לגבי הפידבק - לגבי האסטרולוג הוא לא טוב, לא לגבי המנותח (אגב גם כאן, כשמנותח צעיר מדי הוא לא בדיוק יודע מה לעשות עם זה). מעבר לזה - עשה מה שבא לך, תעיז, נתח, הסק מסקנות - אני מבחינתי נותן יד חופשית לכו-לם לעשות מה שבא להם (כאילו מישהו שואל אותי בכלל..
) וזו זכותכם - ואפילו חובתכם! - להוכיח לי את ההיפך, ולמרוד במה שאני אומר. יותר מזה: תראה זוית חשיבה מקורית, ואני מוריד את הכובע! בקיצור.. באתי לברך, ולא לעשות פרצופים. אני בעד כל מה שעובד, או כל מה שמישהו מאמין ונלחם עליו. (ואל תזכירו לי את זה פעם, כשאתנהג ההיפך, פליזזז..
).

roigr

New member
חס וחלילה - לא תקפתי אותך. אבל בסדר - העניין

הובן.

michalrozi6

New member
בכלל לא חובבני..

אתה מדהים! אחד לאחד! מצד אחד אני מאד קלילה וזורמת בכל תחומי חיי מצד שני לפעמים אני מאד דרמטית ומקצינה מצבים. יש לי צורך באנשים, הם אויר בשבילי ופשוט מפרים אותי. ממש צדקת! אני נכנסת עכשיו לתחום ההפקה(פרסומות) שעונה לי באמת על כל הצרכים. אני מאד קשורה למשפחה, ואני חייבת לעשות משהו משמעותי בחיי. אני צריכה להרגיש ולדעת שאני משפיעה ושאני פה כדי לשנות ולתת. יש לי שאלה- מה אתה רואה אצלי מבחינת תנועה? (גוף ומחשבה) מה האופק שלי? דגים? אני אשמח אם יש לך עוד מה לספר לי.. מאד הופתעתי לטובה מהתגובה שלך, המון תודה

היי מיכלי... יש לך ראש טוב ../images/Emo13.gif

בכל מקרה אני דווקא עניין אותי תחומי הזוגיות במפה הזאת ואשמח גם לפידבק ממך בעניין. יש לך הכל למעט אדמה.. למעשה יש "כוכב" בשם כירון שהוא באדמה אצלך אבל למעט זאת אין בכלל אדמה. יש בך אש טובה וגאה, יש בך מים רבים וגם אוויר. איך את אוהבת את בן הזוג שלך? האם הוא גם צריך להיות בדרן או איש של מילים שידבר הרבה? את מרגישה שיש לך צורך בגבר שידהים אותך ויהיה מאוד מיוחד? יהיה מקורי? האם את מרגישה שבתחומי זוגיות שאת מתנדנדת.. פעם מרגישה צמצום וקושי להפתח ואילו פעמים אחרות מרגישה שאת נקשרת מהר מידי? אולי נקשרת מידי זאת איננה המילה המתאימה אבל אני מכוון לכיוון של פחות להרגיש צמצום. בילדותך יש מצב שהיית מאוד חולמנית. יש פה דרישה חזקה וצועקת לבית חם ואוהב. יכול להיות שגם היית הילדה האהובה מבין האחים. את אבא שלך ראית דרך משקפיים ורודות מידי. היה לך קשה להתמודד עם המציאות בהתחלה כילדה ובחרת לחלום, כי זה מה שדגים אוהבים לעשות וזה גם מה שנפטון אוהב לעשות. גם יש תחושה שבילדות היה לך קשה להפתח לחברה, היית רגישה למדי ויש פחד די גדול מדחייה. המפה בהחלט מעניינת ועושה רושם שהמחסום של הגיל לא עובד במקרה שלך
אז עלי והצליחי וגם פדבקי

michalrozi6

New member
בוא נדבר על זה לרגע..

קודם כל תודה לך! ככה, הבן זוג שלי הוא איש שקט וסגור, מאד בטוח בעצמו, שסומך ויודע מרחב מחייה מהו. אסור לו להפסיק לעניין אותי- וזה מה שבעצם מעניין אותו. מבחינת ההתנדנדות בתחום הזוגיות- אני צריכה חום ואמת, אני צריכה בית חם ואוהב. אני תמיד אספר מה אני מרגישה, אין לי כוח לשטויות ומשחקי סגירות. יש שמפחדים ממני, ואיתם אני "בצמצום", יש שחווים פעם ראשונה סוג קשר כזה, שהכל אמיתי, הכל על השולחן,והם נהיים תלותיים מדי, הם עוברים המון גבולות עם החופש שלי. אליהם אני לא באמת נפתחתי... ויש את האהבות. אלה שמעריכים, יודעים ומבינים תמיד מה עומד מולם. בתור ילדה לא הייתי חולמנית ולא היה לי קשה להיפתח לחברה. כן היה לי פחד מדחייה(עד היום). בגיל 8 ההורים התגרשו וכנראה שבחרתי בדרך מסויימת כי היה לי קשה- אבל לא לחולמנות. מה זאת אומרת שראיתי את אבא שלי דרך משקפיים ורודות?

יש כאן תחושה מסויימת של רגישות כלפי אוטוריטה

ובכלל האב.. לראות אותם במשקפיים ורודות, אולי לפחד מהם אבל גם מאוד לאהוב אותם.. יכול מאוד להיות שבגלל שאת בחורה זה פחות מהותי אם למשל היית גבר. בכל מקרה אני כן מרגיש כאן חולמניות עם אופק דגים וכזה נפטון מהותי... איך הדמיון שלך? מצליחה להגיע למימוש שלו המלא? את טובה בלדמיין? אני לא אומר שאת כל היום חייה בדמיונות או שוגה אבל אני תוהה אם יש כאן הצלחה לדמיין... מוזר שאת אומרת שבן הזוג הוא שקט.. דווקא רואים אותו דברן לא קטן. אבל את באמת זקוקה לגבר שיבנה לך בית חם ואוהב.. זה הכי חשוב לך, הבטחון שלך בבית.

michalrozi6

New member
דמיון

אוטוריטה? אין ספק שעפתי עם הדמיונות בתור ילדה, ועד היום. בוא נחזור רגע לאבא... אנחנו בקשר מאד לוקה מאז שאני זוכרת את עצמי- מה ניתן לראות עליו\עלינו? בעניין הבן זוג, תיארתי לך את מה שהייתי רוצה וצריכה מגבר. אין לי ממש מישהו עכשיו..

המיקום של ונוס בבית 4...

ונפטון בבית 10 - נראה שהיה אידיאליזם או שאני מפספס כאן משהו. האם הוא אכזב אותך? האם כגודל הציפיות שלך מאבא היו גם גודל האכזבות שלך ממנו?

michalrozi6

New member
היפראקטיביות

אני חיה 26 שנה בתנועה מתמדת. אני באמת לא מפסיקה לזוז. למדתי לחיות עם זה בצורה הכי טובה שיכלתי,אבל זה פעם ראשונה מפריע לי ומוריד ממני. אפשר דרך המפה להבחין בזה?

למעלה